- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
ispiiiiiiiiiiiiiiikkkkk, ablaaaaaaaa, feryaaaaaaaaaaall, asbeeeeeeeeeeçok özledim siziiiiiiiiiii tülayım(ragindamın) bebişkosunun cinsiyeti ne oldu acepppp
ayyyy canımmm evet unutmuşum bugün benim doğum günüm ve ilk sen hatırlayıp kutladınnnnn
kuşum evim çok şükür iyi, net bağlandı. bugün yeni okuluma gittim uzak ama güzel anadolu lisesi sonuçtakür felan hiiiiiiççç bişe yapmıyoz malum taşınma telaşı, zaten şuan regliyim bitsin de bakalım hayırlısı. seninle de ilgilenemedim kuzum ama uzun uzun konuşalım bi ara, kardeşim bende bu ara çok da vakit ayıramıyom buraya
önemli diil canımcımmmsen kovasın ozaman doğum gunune göre burc analızı yaporum
bunlar hep sana tecrübe canım çok sevındım inanki.. ehh 2gun sonra yenı okulkundasın ass daa olsa heyecan vardır sanırım ,
olurmu canım kolaymı ev tasımak yerleştırmekkk ne yorulmussundur ..dinlen azmalum sonrası yine iş başı
rochak hoşgeldın bacımm?? ayy sende babanne olmustun demii? hayırlı olsunnnn minicik mnicik torunlar var desene
ayyyy canımmm evet unutmuşum bugün benim doğum günüm ve ilk sen hatırlayıp kutladınnnnn
kuşum evim çok şükür iyi, net bağlandı. bugün yeni okuluma gittim uzak ama güzel anadolu lisesi sonuçtakür felan hiiiiiiççç bişe yapmıyoz malum taşınma telaşı, zaten şuan regliyim bitsin de bakalım hayırlısı. seninle de ilgilenemedim kuzum ama uzun uzun konuşalım bi ara, kardeşim bende bu ara çok da vakit ayıramıyom buraya
aynen canım ara arar geliyorlar banahaklısın canım doğru diyorsun aklımı boşanmaya odaklaştırdığım için sanırım böyle etraflıca düşünmemiştim.. evet bugun burda sorun yarın boşandım diyelim baska bir aileyle sorun olucak ,rainbow ablamın kastettiğide buydu sanırım.. şimdi anladım ancak :) zor canım hatta imkansız tamam bende dibine kadar yaşamıyorum islamiyeti ,kimseyi yargılamak yargılamakta bana düşmez.. bazen hoşuma gidiyor dini sözler paylaşıyorum sanki onlara hitaben paylaşıyorum aha böylede alınganlar yani sülalecek..hepsi ard arda dini küçümseyici ,kuranı aşagıylayıcı ne bilim olmadı direk sözlerle uyarıyorlar beni..istediğime inanırım inanmam atesitim belki diyerek :))) gülmemek için kendimi zor tutuyorum ozamanlarda.. bi dunya bunların etrafında dönüyor sanki 7/24 ben bunları düşünüyorum sankii töbee yaww...
benim sınavımda buymus bunlarmıss sülalesiymiş demekk... boynumuz kıldan ince diilmi.. tşk ederim canım yorumun için zihnimi açtığın için
:)) umarım dediğin gibi olur canım.... bu arada alptop bozuktu en son eger kendı kendını tamir etmediyse bir tamırcı yuzu gormesi icap edio sanırsamsahalara hemen dönemiycem yani
Canlar iyi geceler bende mesaiden geç geldim çok yorgunum
Iskorpit saçmalama gözünü sevim :) düşmanlari napiyoruz sevindirmiyoruz
Ablam asbem seviyorum sizi mucskssssssss
Iskorpi senide seviyorum takma kafana
iyi geceler asbemmm... allah rahatlık versin
pitpit ayyyy çok sevdimmm
ablacımmmm çok tşk ederimmm..konuşmak iyi geldii...
asbecimmm sağolasınnn
feryalcimmm kuzucummm senlen konustuktan 1 saat sonra boylee biii bunalım mı desem atrasksiyonmu desem pisss kötü düşünceler sardı etrafımıyani ucuzz yırttın senin canından bezdırırdım artık
feryalimmm bidenemmmm bendeeee seniii çokkkk seviyorummmmm hatta burdakii tüm arkadaslarımııı çokkkk seviyorummmmm
düşmanları sevindirmiycemmmm yanaklarıma komando çizgisinden çektimmm hayde bakam hodri meydan
ispiiiiiiiiiiiiiiikkkkk, ablaaaaaaaa, feryaaaaaaaaaaall, asbeeeeeeeeeeçok özledim siziiiiiiiiiii tülayım(ragindamın) bebişkosunun cinsiyeti ne oldu acepppp
teşekkür ederim canım çocuk tan önce torun oldu hemde 5 tane
dün burdaydım canım..sabahta işlerden ara ara girdim baktım iki topiğe.. nasılsın canım?tez konun ne?ööretim görevlisimi olcaksin yoksam ?
hem ağlama kuzum,ağlasam da ağlamasamda şuana kadar olmadı,demkki sırrı ağlamak ya da ağlamamak değilbaşka yöntemler deneyen olduysa onu yapalım ,geçenlerde burda yazmıştı biri eşi ilişkiden hemen sonra kızın bacaklarını (halı çırpma hareketiyle) sallıomuş,bacaklar havaya adam sallasın
Canımmm olacak olumlu düşün büyüklerimiz boşuna dememişler kötü düşünüo kötüyü çağırma diye Rabbimin izniyle o bebiş buraya gelecek
canım benimmmm hepsi düzelecek Allahın izniyle ne güzel bak ayağa kalktın yine
Seviyorum seniiiiiiii
Canımmmm bende seni seviyorummmmmmmm
Sen sağol canım benimmmmmm
heh şöyleee komando çizgileri de pek yakıştı bacımmmm
bizde seni çok özledik şekercimmmm sahalara döneceğin günü bekliyoruzzzzz
İyiki doğmuşsun balımmmmm iyi ki tanımışım seni Rabbim bu yıl sana böyle tombik senin gibi şirin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhh
aa ben 4tane biliyordum 5e mi çıktı maaşallah subhanallah canımmmmm
asbelove cnm günaydın nasılsın...
bu akşam gece namazına kalktım..dedim istihare yapayım banyo yaptm iki rekat istihare nemazı kıldım..dedim ki Allah'ım bebişim olacaksa yeşil olmayacaksa siyah göster bana..tez ya da erken ya rab..
sabah namazına kadar bir şey görmedm namazı kıldım yattm ondan sonra rüyamda ; yatıyorum rahatsızım bir yatakta..güya yattığım yerde böle büyük sokaklar olur ya meydan diyorz biz o şekilde bir yeri görüyor..
meydanın ortasında kapalı bir kadın elinde kocaman marul var ölede bir yağmur var sağanak şekline orada yağmurda onları yıkıyo bende yattığım yerdn onu görüyorm napıysn diyorm sen hastasın sana güzel limonlu bir salata yapacm bu marullardn diyo.bu bilmem kim hazreteri tarafındn yetiştirlmş..öle uyanıyrm...
bu rüyayı sabahtn sonra gördm..
yumak gibi olmuşlar doğru sayamamışım 55 5 5 5 5 5 5 5
bu akşam gece namazına kalktım..dedim istihare yapayım banyo yaptm iki rekat istihare nemazı kıldım..dedim ki Allah'ım bebişim olacaksa yeşil olmayacaksa siyah göster bana..tez ya da erken ya rab..
sabah namazına kadar bir şey görmedm namazı kıldım yattm ondan sonra rüyamda ; yatıyorum rahatsızım bir yatakta..güya yattığım yerde böle büyük sokaklar olur ya meydan diyorz biz o şekilde bir yeri görüyor..
meydanın ortasında kapalı bir kadın elinde kocaman marul var ölede bir yağmur var sağanak şekline orada yağmurda onları yıkıyo bende yattığım yerdn onu görüyorm napıysn diyorm sen hastasın sana güzel limonlu bir salata yapacm bu marullardn diyo.bu bilmem kim hazreteri tarafındn yetiştirlmş..öle uyanıyrm...
iyiym cnm idare ediyrz...sivil toplum üzerinde çalışıyrm cnm...öğrt görv. inş cnm Alla büyüktür olurz...
cnm hiç sorma aynı eşim gibi konuştn ağlayarak birşeyi çözdün mü diyo ağlamak demek faydasz boşuna ağlama diyor..allah biliyo ne zaman geleck bebiş diyor...
bu bacak sallama olayı da nereden çıktı Allah iyiliğinizi versin bide yatakta ayaklarımızı sallarız koptum gülmektn çatladım Allah sizede kat kat güldürsn..
baksana asbelove yazmış böle yapıpta hamile kalanlarda varmış Allah'u Teala'nın hikmeti bence...
asbelove cnm iç sorma olumlu düşünmek lazım 6 ay olunca bekleyş hem çok sıkıldım hem de morallerimz sıfırlandı...haklısın kötüyü çağırmamalıyz..inş cnm geleck o bebiler..
hem senin hem de rimel'in hayını çekecm...
yumak gibi olmuşlar doğru sayamamışım 55 5 5 5 5 5 5 5
merhaba kızlar...zerbas rüyan hayra çıksın cnm.
ayak sallama olayı da bir ihtimal kızım için çalışırken denemiştik ama o zamanmı oldu hatırlamıyorumaslında mantıklı spermcanları yumoşlara yaklaştırıyor.
sabah dr.a gittim progesteron tahlili için dr. çok iyi yumurtluyorsun dedieşimin sonucunuda gösterdim kötü bulmadı.hemen tedaviye başlayabiliriz ama sen bence biraz daha bekle dedi.bende 2-3 ay daha olmazsa aşılama yı düşünüyorum.bu arada çakışır suyunu önerdi değişik kürler uygulayabilirsin dedi eşine.çakışır suyu ile 3-4 hastam hamile kaldı dedi.böyle yani kızlar tam gaz çalışmaya devam.eşim için havuç suyu kürüne başladım yarında aktardan çakışır suyu aldıracağım.bu ay bunları deneyelim olmazsa diğer ay başka kürler...
arkadaşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?
satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...