Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ispiiiiiiiiiiiiiiikkkkk, ablaaaaaaaa, feryaaaaaaaaaaall, asbeeeeeeeeee çok özledim siziiiiiiiiiii tülayım(ragindamın) bebişkosunun cinsiyeti ne oldu acepppp

oyy kimleriii görüyoommmm

napıosunnn bitanesiiiii...sandalye tepesindemisin yeni evine tamamen yerleşebildinmi /alışabildinmi

ben aynı bildiğin gibi arada atraksiyon arada bunalım takılıyorum

bu aradaaaa desem miki...

perşembeyı cuma bağlayan gece neharcımın doğum gunu bu mübarek günde dilerim tüm dua ve dileklerin kabul olur bitanemmmm eşin ve sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllaraaa aşkınızın meyvesi bebişinizde elikulağında olması dileğiyle canım,,bu ay senin ayın olsun ınsallah tatlım... şu bitkisel kurler ne oldu yapıyosun dimi??

ayyyy canımmm evet unutmuşum bugün benim doğum günüm ve ilk sen hatırlayıp kutladınnnnn

kuşum evim çok şükür iyi, net bağlandı. bugün yeni okuluma gittim uzak ama güzel anadolu lisesi sonuçta kür felan hiiiiiiççç bişe yapmıyoz malum taşınma telaşı, zaten şuan regliyim bitsin de bakalım hayırlısı. seninle de ilgilenemedim kuzum ama uzun uzun konuşalım bi ara, kardeşim bende bu ara çok da vakit ayıramıyom buraya

önemli diil canımcımmm sen kovasın ozaman doğum gunune göre burc analızı yaporum

bunlar hep sana tecrübe canım çok sevındım inanki.. ehh 2gun sonra yenı okulkundasın ass daa olsa heyecan vardır sanırım ,

olurmu canım kolaymı ev tasımak yerleştırmekkk ne yorulmussundur ..dinlen az malum sonrası yine iş başı

rochak hoşgeldın bacımm?? ayy sende babanne olmustun demii? hayırlı olsunnnn minicik mnicik torunlar var desene

teşekkür ederim canım çocuk tan önce torun oldu hemde 5 tane

özlemcim doğum günün kutlu olsun cnm birdahaki doğumgününde bebişin kucağında olsun inşallah mumları birlikte üfleyin.

özlemm nehaarrrrr doğum günün kutlu olsun canımmm.yeni yaşın sana yep yeni umutlar getirsin ve mutuluklar getirsin inş.:119::119::119::119::119:

canım benimmmm hepsi düzelecek Allahın izniyle ne güzel bak ayağa kalktın yine
Seviyorum seniiiiiiii

Canlar iyi geceler bende mesaiden geç geldim çok yorgunum

Iskorpit saçmalama gözünü sevim :) düşmanlari napiyoruz sevindirmiyoruz

Ablam asbem seviyorum sizi mucskssssssss

Iskorpi senide seviyorum takma kafana

Canımmmm bende seni seviyorummmmmmmm

Sen sağol canım benimmmmmm
heh şöyleee komando çizgileri de pek yakıştı bacımmmm

ispiiiiiiiiiiiiiiikkkkk, ablaaaaaaaa, feryaaaaaaaaaaall, asbeeeeeeeeee çok özledim siziiiiiiiiiii tülayım(ragindamın) bebişkosunun cinsiyeti ne oldu acepppp

bizde seni çok özledik şekercimmmm sahalara döneceğin günü bekliyoruzzzzz
İyiki doğmuşsun balımmmmm iyi ki tanımışım seni Rabbim bu yıl sana böyle tombik senin gibi şirin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhh

teşekkür ederim canım çocuk tan önce torun oldu hemde 5 tane

aa ben 4tane biliyordum 5e mi çıktı maaşallah subhanallah canımmmmm

dün burdaydım canım..sabahta işlerden ara ara girdim baktım iki topiğe.. nasılsın canım?tez konun ne?ööretim görevlisimi olcaksin yoksam ?

iyiym cnm idare ediyrz...sivil toplum üzerinde çalışıyrm cnm...öğrt görv. inş cnm Alla büyüktür olurz...

Canımmm olacak olumlu düşün büyüklerimiz boşuna dememişler kötü düşünüo kötüyü çağırma diye Rabbimin izniyle o bebiş buraya gelecek

cnm hiç sorma aynı eşim gibi konuştn ağlayarak birşeyi çözdün mü diyo ağlamak demek faydasz boşuna ağlama diyor..allah biliyo ne zaman geleck bebiş diyor...

bu bacak sallama olayı da nereden çıktı Allah iyiliğinizi versin bide yatakta ayaklarımızı sallarız koptum gülmektn çatladım Allah sizede kat kat güldürsn..

baksana asbelove yazmış böle yapıpta hamile kalanlarda varmış Allah'u Teala'nın hikmeti bence...

asbelove cnm iç sorma olumlu düşünmek lazım 6 ay olunca bekleyş hem çok sıkıldım hem de morallerimz sıfırlandı...haklısın kötüyü çağırmamalıyz..inş cnm geleck o bebiler..

hem senin hem de rimel'in hayını çekecm...

asbelove cnm günaydın nasılsın...
bu akşam gece namazına kalktım..dedim istihare yapayım banyo yaptm iki rekat istihare nemazı kıldım..dedim ki Allah'ım bebişim olacaksa yeşil olmayacaksa siyah göster bana..tez ya da erken ya rab..
sabah namazına kadar bir şey görmedm namazı kıldım yattm ondan sonra rüyamda ; yatıyorum rahatsızım bir yatakta..güya yattığım yerde böle büyük sokaklar olur ya meydan diyorz biz o şekilde bir yeri görüyor..
meydanın ortasında kapalı bir kadın elinde kocaman marul var ölede bir yağmur var sağanak şekline orada yağmurda onları yıkıyo bende yattığım yerdn onu görüyorm napıysn diyorm sen hastasın sana güzel limonlu bir salata yapacm bu marullardn diyo.bu bilmem kim hazreteri tarafındn yetiştirlmş..öle uyanıyrm...

bu rüyayı sabahtn sonra gördm..

yumak gibi olmuşlar doğru sayamamışım 555555555

Canımmm ne güzel bir rüyaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
Bu ne demek oluyor eşininde dediği gibi Rabbim vaktini bekliyor demek ki öyle kimseye de anlatma böyle güzel rüyalarını şekercimmmmmm
Güzelce duanı et yat maaşallah subhanallahhh

canım rüyan çok güzel bir rüya.tez zamanda hayırlara yorsun mevlam inş. marul yeşillik,sağanak yağmur bereket,büyük bir zat vesilesi .

mevlam gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.hakkında hayırlı olanıda gönlünde razı eylesin

walla canım biri yazmıştı,o kadar şey denioruz,bi de bunu deneyelim dedik tam da yazının ustune gelince ii oldu cuk oturdu

inşaAllah hakkında hayırlar olsun rüyan canım.. bence güzel şeyler olcak..

merhaba kızlar...zerbas rüyan hayra çıksın cnm.
ayak sallama olayı da bir ihtimal kızım için çalışırken denemiştik ama o zamanmı oldu hatırlamıyorum aslında mantıklı spermcanları yumoşlara yaklaştırıyor.
sabah dr.a gittim progesteron tahlili için dr. çok iyi yumurtluyorsun dedi eşimin sonucunuda gösterdim kötü bulmadı.hemen tedaviye başlayabiliriz ama sen bence biraz daha bekle dedi.bende 2-3 ay daha olmazsa aşılama yı düşünüyorum.bu arada çakışır suyunu önerdi değişik kürler uygulayabilirsin dedi eşine.çakışır suyu ile 3-4 hastam hamile kaldı dedi.böyle yani kızlar tam gaz çalışmaya devam.eşim için havuç suyu kürüne başladım yarında aktardan çakışır suyu aldıracağım.bu ay bunları deneyelim olmazsa diğer ay başka kürler...

canım inş. bunlar iyi gelir ve tedaviye gerek kalmadan bebeğin seninle olur.çakşırı ilk defa duydum.havuç ile keçiboynuzunu biliyordum da.birde gnc nin arginmax men i nide tavsiye ediyorlar ama biraz pahalı ben 4-5 ay önce sorduğumda 90 lira falan demişlerdi:26:

arkadaşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?

satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...

canım bence değerin iyi kafana takıp üzülme.saatleri dakiaklerı fazla hesaba katma.

bu arada hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…