canım bence değerin iyi kafana takıp üzülme.saatleri dakiaklerı fazla hesaba katma.
bu arada hayırlı olsun canım
arkadaşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?
satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...
selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok tabi :) buarada şans eseri eylül annelerine bakarken sizin listeden birinin hamiş olduğunu gördüm esenglvedat onuda hamile yazın istersdeniz artsın hamişler
Canım elifciğiminde dediği gibi çok takma bunları lütfen önemli olan artış olması ve maaşallah değerinde iyi
Az kalmış pazartesi dr.un rahatlatır seni zaten Allahın izniyle korkma
işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayım
hoşgeldin canım gün içinde okadar çok geliyorum ki kimse olmuyorsen napıyosun baktığım kadarıyla bat zamanınmış gelmişmiydi kırmızılar?
gelmez mi hiç bekletmez beni sağolsunlar canım o kırmızılar
evet yaa kimse uğramıyor bu ara önceden pek bir neşeliydi topiğimiz nazar mı değdi ne:44:
inşallah en yakın zamanda gelmez o kırmızılarben bu ay bal tarçın çörekotuda yemiştim belki faydası olmuştur ayrıca 41 meryem suresi bitirdim canım herkese söylüyorum lütfen sizde okuyun çünkü benimki mucize şekilde oldu oyuzden rabbim diyorum başkada birşey demiyorum.
topikte umarım en kısa zamanda yeniden şenlenir
kirazımmm
nasılsınnnn
selam kızlar hepinize iyi akşamlar
kabilardacığım senin için 100 tefriciye daha okudum,
neharcım doğum günün kutlu olsuuun
rochakcım anne olmadan babanne olmuşsun demekhayırlı olsun inşallah en kısa zamanda anne de olursun
asbecim sana da geçmiş olsun canım (geç oldu kusura bakma
Fatmacığım,sonuçlarınz kötü değilmiş, inşallah aşılamaya gerek kalmadan tez zamanda gelir 4. üyeniz
iskorpitcim sana ne diyeceğimi bilemedim:26: Necip Fazıl'ın şu dörtlüğünü yazayım bari
Sabrın sonu selamet
Sabır hayra alamet
Bela sana kahretsin
Sen belaya selam et
hepinizi çooooook seviyorum
iyiyim canım sen nasılsın
15 yasinin mi kaldı, ozaman bikaç arkadaşı arıyayım bakalım okutabiliyor muyum, olursa sana haber veririm
slm kızlar nasılsınz???
hoşgeldin şekercimmmm idare edios işte senden naber
Çok şükür canım idare ediyoruz işte eşim inhibin testi verdi iyi çıktı çok şükür haftaya da spermogram verecek tekrar bakalım durum ne çıkacak
Evet canım yaa valla çok iyi olur bir arkadaş sağolsun dağıtırım diye aldı ama dağıtamamış kaldım öyle güzel haberlerini bekliyorum inşallahhhh
hoşbuldm cnm..ne olsun sbahtan beri ders çalışıyrm.. akşam oldu yemek yapaym dedim eşim gelir çıkar işten...öle cnm işte.
çok sıkıldm yarın anneme gidecm eşim bırakack beni..biraz hava almak iyi geleck bana..