Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım bence değerin iyi kafana takıp üzülme.saatleri dakiaklerı fazla hesaba katma.

bu arada hayırlı olsun canım

çokkk teşekkür ederim inşaallah sıkıntı yoktur doktoru da daha yeni belirlemiştim o nedenle telefonu da yok tatildeymiş pazartesi ancak gösterebilirim onda da randevu vermediler(
bir de ben de polip var ya bababğimin gelişimini engellerse diye endişe ettim biraz, Rabbim yardımcımız olsun inşaallah hepimizi...

Rabbim isteyen herkese salih ve sağlıklı evlatlar nasib etsin inşaallah ..

selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok tabi :) buarada şans eseri eylül annelerine bakarken sizin listeden birinin hamiş olduğunu gördüm esenglvedat onuda hamile yazın istersdeniz artsın hamişler

Canım elifciğiminde dediği gibi çok takma bunları lütfen önemli olan artış olması ve maaşallah değerinde iyi
Az kalmış pazartesi dr.un rahatlatır seni zaten Allahın izniyle korkma

selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok tabi :) buarada şans eseri eylül annelerine bakarken sizin listeden birinin hamiş olduğunu gördüm esenglvedat onuda hamile yazın istersdeniz artsın hamişler

işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayım

hoşgeldin canım gün içinde okadar çok geliyorum ki kimse olmuyor sen napıyosun baktığım kadarıyla bat zamanınmış gelmişmiydi kırmızılar?

hoşgeldin canım gün içinde okadar çok geliyorum ki kimse olmuyor sen napıyosun baktığım kadarıyla bat zamanınmış gelmişmiydi kırmızılar?

gelmez mi hiç bekletmez beni sağolsunlar canım o kırmızılar
evet yaa kimse uğramıyor bu ara önceden pek bir neşeliydi topiğimiz nazar mı değdi ne:44:

gelmez mi hiç bekletmez beni sağolsunlar canım o kırmızılar
evet yaa kimse uğramıyor bu ara önceden pek bir neşeliydi topiğimiz nazar mı değdi ne:44:

inşallah en yakın zamanda gelmez o kırmızılar ben bu ay bal tarçın çörekotuda yemiştim belki faydası olmuştur ayrıca 41 meryem suresi bitirdim canım herkese söylüyorum lütfen sizde okuyun çünkü benimki mucize şekilde oldu oyuzden rabbim diyorum başkada birşey demiyorum.
topikte umarım en kısa zamanda yeniden şenlenir

Bende okudum meryem suresi canım bayağı oldu bitireli ben bir de 500yasin topladım gerçi topladım diyemem 15tane eksiğim var daha
Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallahhhhh zamanını bekliyordur mucizem
amin canım aminnnn kızlar hadeeeeee

selam kızlar hepinize iyi akşamlar

kabilardacığım senin için 100 tefriciye daha okudum,

neharcım doğum günün kutlu olsuuun

rochakcım anne olmadan babanne olmuşsun demek hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda anne de olursun

asbecim sana da geçmiş olsun canım (geç oldu kusura bakma

Fatmacığım,sonuçlarınz kötü değilmiş, inşallah aşılamaya gerek kalmadan tez zamanda gelir 4. üyeniz
iskorpitcim sana ne diyeceğimi bilemedim:26: Necip Fazıl'ın şu dörtlüğünü yazayım bari
Sabrın sonu selamet
Sabır hayra alamet
Bela sana kahretsin
Sen belaya selam et
hepinizi çooooook seviyorum

Nerelerdesin kuzum yaaa özlettin kendiniiiiii
Sağolasın canımcımmm düşünmen yeter
Kabilarda için ekliyorum listeye hemen sağolasın Allah kabul etsin canımcım
Rabbim sizide bekletmez inşallahhhhhh tez zamanda gelir sizinde +1 üyeniz

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:335

nuarin: 500

kiraztepe:200

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 255

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

zerbaş: 100

KALAN 1425

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Savaşım ve Zerbaşım ekledim okuduklarınızı.Rabbim razı olsun hepinizden.

iyiyim canım sen nasılsın
15 yasinin mi kaldı, ozaman bikaç arkadaşı arıyayım bakalım okutabiliyor muyum, olursa sana haber veririm

Çok şükür canım idare ediyoruz işte eşim inhibin testi verdi iyi çıktı çok şükür haftaya da spermogram verecek tekrar bakalım durum ne çıkacak
Evet canım yaa valla çok iyi olur bir arkadaş sağolsun dağıtırım diye aldı ama dağıtamamış kaldım öyle güzel haberlerini bekliyorum inşallahhhh

hoşgeldin şekercimmmm idare edios işte senden naber

hoşbuldm cnm..ne olsun sbahtan beri ders çalışıyrm.. akşam oldu yemek yapaym dedim eşim gelir çıkar işten...öle cnm işte.
çok sıkıldm yarın anneme gidecm eşim bırakack beni..biraz hava almak iyi geleck bana..

inşallah o da iyi çıkar, bir arkadaşı aradım okurum dedi birini daha arayacağım olursa söylerim

evet yaa belli bir süreden sonra bunalıyor insan çık biraz hem anneni görmek de iyi gelecektir sana
ay o yemek davası beni çok bozuyor yaa bu akşam ne yemek yapsam bilemedim evde yemek yok ve bugün cuma geç çıkacağım böyle hemencecik hazırlanabilecek bişey olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…