naparsınızzzz kızzlarrrrr
nehaaarrr kızzz sennn düşmüşsün heee
(( ayy buyuk gecmıs olsunnnn Allah beterınden sakınsın ınsallaahhhhh... umarım şimdi daha iyisindirrr
evinizede tasınmıssınızzz ohh ne güzeellll ne alaaaa :):) anadlu lisesi çok çok iyi çok sevındımmm canımmmm hayırlııı olsunnnn kuzucan
oyy oyyy oyyyy topişimizin bebişlerinn cinsiyetlerrr belli olmayaa başlamıssss desenizeee masallah suphanallahhhhh..
mssyamanncımmmm ve yehancımmm allah tamamına erdirsinnn hayırlı olsun bir pembe birde maviş patikimizzz mi var sımdııııı oyyy yisinlerrr yisinleeerrrrr ayacıklarınıı ,pampuk ellerini..
masallah peeekkk çokkk hamişimizzz vaarrr oyuzdennnn diğerleri dersemmm kızmayın olurmuuu
sizler nasılsınız yiğenlerimmm nasıllarrrrr iyi bakıyomusunuz bakemmm onlaraaa...keyifleri yerındemi fasulyelerıminn...
sanırım sizlerde heyecanla cinsiyetlerini bekliyorsunuzdur
nazliii bebişşş annnişleriiiii sizlerdennn ne haber bakeemmmm??? sohbetlerimizi özledimm burdakii...
yaa ben bi ara girip çıktım 5dklığına anaaa ne görümmmm topik kapanmısss
bir açıklama neyin yaptılarmı asbem neden kapatmışlarki ?:26:
**
bu arada söylediklerinizde haklısınız kızlarrr evet gitmeliydim belki.. inatlaştımmm kabul ediyorummm..ancak eşim beni hiç koruyor onlar bana dünya laf soyluyorlar eşimde malmal bakıyor sonra eger ben onlara bi laflarına karsılık vereyım eşimden azar işitiyorum onların yanında
oyuzden gitmek istemiyorum inanın öyle aramız daha çok bozuluyor
sonra baska sebebler var işte... eşimin ailesi insanoğlunun maymundan geldiğini düşünüyor ancak benim inancım buna ters (içinizde bu duruma inanan vardır belki saygı duyarım) ve benimde inancım gereği çamurdan balçıktan geldimizi söylediğim zaman çok edebdizleşiyorlar saygı zaten yok.. sabredemıycem bigun felcten gidicem tahtalı köye o olacak
sözde aynı dine ve mezhepteyız ama onlar çok çok sıg yaşıyorlar islamiyeti ... benim onlara saygım var hiç bişekilde zorlamıyorum hatta banane kherkesin inancı kendine zihniyetideyim daha doğrusu ancak onlar sürekli bi baskı..satasmaa kavga cıkarma derdindeler..
çok buanldım ben bıktımmm bilmiyorummm bu aralar eşimden boşanmayı düşünüyorum sık olarak
iyiki kardesımın yanındayım biraz olsun kafam dagılıyor rahatlıyorumm
asbecim sen bilirsin istersen benı listeden çıkart canım bende suan aslında ne yapacam kafamda henuz belli değil ..
sabah ezanıyla kalkıp derslerime daha çok vakit ayırmak istiyorum sınavlatrıma hazırlanmak istiyorum ciddi cdiid.. evime varayım bi önce.
arada gelirim hemen öle kopamam gibime geliyor
sizleri çok seviyorummm kendşne iyi bakınnn.. insallah herkesin gönlğnden gecenler gercekleir.. bebişlerinizde gelecekkk yakındaa birazcık daha sabırrr kuzularımmm..çok öpüyorum sızleri..