kıyamam hayırdır tatlım bişey yok inşallahhhtatlım nasılsın? kimsecikler yok maalesef...içimden bugün hiç bir şey yapmak gelmiyor buraya bakıyrm ama burada da kimse yok
ohh yaaa.. sonunda açılmış nazlı topiiimiz
kızlar hoşgeldinz..asbelove yok cnm bişeyim bu günlr yumurtlama günlerim ben hep olmayack boşuna uğraşıyrm diyorm ve ağlıyrm psikolojik oldm galiba..
rimel kız nerelerdydn???
kızlar hoşgeldinz..asbelove yok cnm bişeyim bu günlr yumurtlama günlerim ben hep olmayack boşuna uğraşıyrm diyorm ve ağlıyrm psikolojik oldm galiba..
rimel kız nerelerdydn???
rimel kız nerelerdydn???
hem ağlama kuzum,ağlasam da ağlamasamda şuana kadar olmadı,demkki sırrı ağlamak ya da ağlamamak değilbaşka yöntemler deneyen olduysa onu yapalım ,geçenlerde burda yazmıştı biri eşi ilişkiden hemen sonra kızın bacaklarını (halı çırpma hareketiyle) sallıomuş,bacaklar havaya adam sallasın
iki kişi de bu yöntemle hamile kaldı dedilerdi hem hadi bu ay bunu deniyoruzzz topicce
walla deneyesim war benım de sadece bu ay değil 3 ay deneyelim bakalım noolcak
hadi bakalım ben bu arada bal-tarçın-çörekotu da mı yapsam diyorum yaf belki faydası dokunur ne dersin
yumurtlama takiibi yaptırdın mı canım,yaptırdıysan ve gelişimi normalde iyiyse gerek yok ,ama bazen iyi bazen kötüyse yap,yumurtlama gununden 1 gün önceye kadar dene..ben bööle ekstra şeyler kullandıgımda sanki zor çatlıo,adetım gecıkıo..adamda morfoloji yada dna ile ilgili bişe war kesin..hastanede yaptırdıgımız için ayrıntılı bakılmadı..ama şunu öğrendim geçenlerde folik asit hem kadının yumurta dnasına hemde erkeğin sperm dnasına çok ii gelio,hatta abd de kadınlar 1000 mg folik asit kullanıo,bu mıktarda kullananlarda ikiz olma ihtimali %1.25 ten %2.5 a çıkmış..ilginç deilmi?
canım sana ıkıs roum var cok gecmısı okuyamadı.1-burnuna ne oldu?2-topıge ne oldu kapatmıslarmıydı nıye?
hadi ya çok ilginç ikiz olabiliyor muymuş hemen denemeliyiz bunu bizevet canım zaten erkeğin sperm dna sı için folik asit ve e vitamini tedavisi uygulanıyormuş bunu da yeni öğrendim aaa iyi hatırlattın benim folik asitim bitti eve geçerken alayım dur bizde hastanede yaptırdık morfolojisine kadar herşeyine bakıldı sizin hastane dandikmiş
yumurta takibi yaptırmadım canım ama 1ay yapmıştım öncesinde iyi gelmişti çatladığını bayağı bayağı hissetmiştim kısmet canım yaaa hem korkuyorum böyle şeylerden aöa geri de kalmıyorum yani helal bana valla
canım cok bulantım sureklı yatıyorum,yattıgım yerden takıp etmeye calısıyorum telefondan yazıyorum ondan acayıp acayıp yazmısım.cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.topıgıde acaba cok yazan olmuyor dıye mı kapattılar kı...
canım cok bulantım sureklı yatıyorum,yattıgım yerden takıp etmeye calısıyorum telefondan yazıyorum ondan acayıp acayıp yazmısım.cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.topıgıde acaba cok yazan olmuyor dıye mı kapattılar kı...
Ben geldimmmmmmmm
bende geldim canımmm,sende hoş geldinn.. annemlerdeyiz bizde,kıskardeşimden giriorum topiğe..:118::119:
canım inşaAllah bizde görürüz o günleri hayırlısıyla.. prolaktinle ilgili çok bilgim yok ama şu siteyi buldum Hormon Tetkikleri,Hormon ncelemeleri,Hormon Profili,Hormon Aratrmas,FSH,LH,strojen,E2,Progesteron,Prolaktin,Testesteron,DHEAS .. birde eşimin yengesi war bıldıgım ben evlenırken benım goguslerımden süt gelir bi bebeği kucgıma alınca prolaktınım yuksek demıstı. 2 ay sonra hamıle haberini aldık.. ustelik 38 yasında.. Rabbim nasip ettıkten sonra mucızelerımız bızı ne olursa olsun bulur canım..Gezmelere mi gittiniz şekercimm bir gün bizlere de gelir evlatlarımız bu şekilde inşallahhhh
Bugün kan vermiştim prolaktinim 29çıkmış geçen seferde aynıydı acaba problem oluşturur mu bu rakam yaaa