Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canlarım nasılsın ben cuma yoğunluğundaydım bugun özledim hepinizi

Birgun mıde bulantılarımızdan kasık agrılarımızdan kılo almamızdan mutlu olacagımız hıc dusunmusmuyduk demı
:) Bıze de nasıp etsın rabbım bızımde mıdemız bulansın :KK70:

Bende istiyorum bende bende :KK70:

inşallah canım inşallah.Rabbim gönlüne göre versin...

canım bilmiorum,dün negatifti,bu sabah yapıcaktım,uyku sersemi idrarı kaba koymadım :KK9: adet gelene kadar denicem..eylul de de ilk kez 17 gün geçmişti,hamiş deildim.. hayırlıysa inşaAllah gelmiştir canım.. hepimizin peşpeşe sağlıklı bebecikleri gelir inşallah canım benim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bööle sıralarız

hadi bakalım inşallah adaş.iki elif beraber gebedaş olalım bakalım....

tatil ne bilim yorucuydu.hastaydım ve canım sıkkındı ya sadece ve sadece yorucu geldi.şükür evime geldim.tatilde de olsan insan evini özlüyor ya.........
ohhhh evim gibisi yok..........

selam kızlar buarada benim bat yarın heran gelcekmiş gibi kırmızılar su torbasıyla geziyorum :KK43: keşke müjde verebilsem ama ne kendimi hamiş hissediyorum nede hiç göğüslerimde acı ağrı şişkinlik var :KK43: kasık ağrım var ama göğüslerde birşey olmayınca hiçte umutlanmak istemiyorum :S cinsiyetleri öğrenmiş arkadaşlarım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Herkeseeee yeniden merhabaaaaaa :-) yat yat geçmio günler şimdi çalışan arkadaslar kızacak bana ama Doğu'da olunca tatilin pek bi ehemmiyeti kalmıyo.. Sürekli hamile haberi var mı die bakıp çıktım ama aybike arkadasımızın olmadıgını görünce heyecan yaptım bence belirtilere hiç takılma çünkü ben ne wc isteği ne de başka birşey yaşadım zaten duygusallık falan filan bizde adet öncesinde de oluo inşAllah hayırlısı ile bebeğin sana gelmiş göbüşüne konmuştur ((:-)
bende bebeğimin cînsiyetini öğrendim gecen hafta.. Doktor amcamız pipisi olduğunu söyledi Babası havaları uçtu o kendı cinsiyetinden ben kendi cinsiyetindem istiyordum :-) ama ailem de ilk erkek torun olacağı için herkes havalara uçtu :-) bende o yüzden çoooookkkk mutluyum Rabbim herkese nasip etsin..
Sonra burda Abdurrahman Gazi Hz türbesine gittik ki biz orada adakadamıştık o yüzden oğlumuzun ilk adı Abdurrahman .. :-) orada size tek tek dua ettim baktım herkesın adı gelemio aklıma :-) bende topıkte ki bütün arkadaslarım Allahım dedim.. Orada edilen dualar kabul oluyor biliyorum ben... Öyle işte bnm canım arkadaslarım gercekten bebekler Nazlı biz sabırsız inşAllah bizim bebişlerde anneleri gibi olur da dayanamayıp gelirler..
Yehancım prensesin hayırlı olsun inşAllah ömrünce güzelliğini izle..
sevgilerimle missy (:-)

oğluşun hayırlı olsun cnmmm..ismiyle yaşasın inşallahhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim ablacım. Çok şükür, kalbime göre oldu. Şu zor zamanlarımı tamamen atlatırsam çok iyi olucak. Gerçekten zor dönemler geçirdim ama dediğim gibi şimdi daha iyiyim bugünümüze de şükür.

Ben de seni çok öpüyorum ablacım, prensesim de öpüyormuş teyzesini...

rabbim gönlüne göre verdi hayırlı olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:cnmmmmmm

özoooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

X