Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar nasilsiniz bakalim neharcim dikkat et hasta olma ablacim nasilsin adet olmadim hala kizlar dun olmam gerekiyordu
hadi hayırlısı ne zaman test yapcennnnnnnn
şu uykuya meyilli olanlardan şüpheleniyorum bence gebeler
Yehancım demek prenses geliyor MaaşAllah Rabbim gönlüne gör verdi ne güzell..Çok sevindim cnm geçirdiğin zor günlerde geçecek heleki kucağına aldığın zaman herşeye değer olduğunu düşüneceksin..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzunnn..ço öpüyorum seni ve prensesini
Selamlar. Uzun zamandır giremedim. Hamilelik depresyonu geçiriyorum sanırım, çok zor dönemler geçirdim. Bu aralar daha iyiyim. 1 hafta annem bende kaldı, cumartesi gününden beri de ben annemdeyim. Biraz böyle idare edeceğiz. Biri bitiyor, biri başlıyor. Midem için son aldığım ilaç iyi geldi, mideyi hallettik başka şeyler çıktı. 2 lokma yiyemiyorum, karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum. O da mideme baskı yapıyo sanırım ve peşine bi bulantı hissi. Bunlar dışında kötü rüyalar, gece uyumamalar, halüsinasyonlar görmeler falan vardı ama çok şükür onları atlattım gibi. Öncekine nazaran daha iyiyim...
Sizleri çok özledim ama kendi dertlerimden inanın buraya girecek durumum yoktu..
Veeeeeeeeeeee 29 Ocakta tam 15+4 günlükken cinsiyetimizi öğrendik. Sanırım topikte ilk cinsiyet bildiren ben olacağım.
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun herşeyi gönlüme göre verdi, kalbim çok temiz ve kimse için gram kötülük düşünmüyorum, o yüzden de herşey istediğim gibi gelişiyor. Yine ALLAH'ım izin verirse bir kızımız olucak...
Hepinizi çok seviyorum, öpüyorum canlarım...
İnşAllahhhhhhhhhhhh Aybikeciğimmm lütfen yarın test yap inşAllah pozitif olsun testttt :118:
rochakcığım sen nasılsın cnm
Teşekkür ederim ablacım. Çok şükür, kalbime göre oldu. Şu zor zamanlarımı tamamen atlatırsam çok iyi olucak. Gerçekten zor dönemler geçirdim ama dediğim gibi şimdi daha iyiyim bugünümüze de şükür.
Ben de seni çok öpüyorum ablacım, prensesim de öpüyormuş teyzesini...
Rochakcım sağol canım hayırlısıyla inşallah...
iyiyim canım sağol
araştırma yapıyorum bu aralar aşılama için en yakın yer olarak malatya da yaptır diyorlar,bakalım
sen ne yapıyorsun bittimi temizlik
İnşAllahhhhhhhhhhhh Aybikeciğimmm lütfen yarın test yap inşAllah pozitif olsun testttt :118:
rochakcığım sen nasılsın cnm