Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlar sizden acil yardım bekliyorummmmm

bir tanıdığımız yıllardır tüp bebek tedavisi görüyor.
1 kez 4,5 ay bir kez 1 hafta hamile kalmış ama düşükle sonuçlanmış.
bayanın tüpleri tıkalı.1.neden bu olarak görülüyor ve tedavi ona göre yapılıyor.
az önce raporlarına baktım hipofiz bezi sağ tarafda 7*5 mm kalınlığında yazıyor.
prolaktin hormonu ilk testte 31 çıkmış.sonra 19a 11e düşürülmüş.
ama en önemlisi bu bayanın günlük hayatta göğsünden emziren anne gibi süt geliyor.
sıkınca falan direk beyaz süt akıyor.

hani süt korur derler yaa acaba diyoruz ondan mı hamile kalamıyor ya da hamile kaldığında hormonlar aşırı yükselip bebeği düşürüyor mu?
bu konularda bilgisi olan varsa aranızda ya da olan biri tanıyorsanız bir yardımcı olun Allah rızası için.

bu süt olayını çözerlerse olur diye umutlandık ama hayırlısı inş.

cevaplarınızı bekliyorum kızlar...

Raginda cnm sut hormonunun etkisi mutlaka vardır ama dr lar zaten bir tedavi uyguluyorlardir bu durum için gözardı etmezler heralde.insallah en kısa zamanda bebisleri olur

bayanın tüpleri tıkalı.1.neden bu olarak görülüyor ve tedavi ona göre yapılıyor.
az önce raporlarına baktım hipofiz bezi sağ tarafda 7*5 mm kalınlığında yazıyor.
ama en önemlisi bu bayanın günlük hayatta göğsünden emziren anne gibi süt geliyor.

hani süt korur derler yaa acaba diyoruz ondan mı hamile kalamıyor ya da hamile kaldığında hormonlar aşırı yükselip bebeği düşürüyor mu?
bu konularda bilgisi olan varsa aranızda ya da olan biri tanıyorsanız bir yardımcı olun Allah rızası için.

canım bayram öncesi kuzenim hipofiz bezi tümoründen ameliyat oldu..
ama onun prolaktini 250 idi ve göğüsleri süt doluyodu..sıcak su tutup akıtıyordu..
o bayanın prolaktini bu kadar düşükken göğüsünden süt gelmesi normal değil..yada yine yükselmiş prolaktini..prolaktin arttıkça sütoluyo o da hamileliği engelliyo dediğin gibi..acaba hipofiz bezi normalmiymiş.yanibüyüme olabilir kitle olabilir.
endokrin doktoruna gidiyorsa onlar çözebilmeli buişi..tedavisi var sonuçta..inşallah tezzamanda gelir bebişi..dualarımız onunla..

Canım benimde prolaktinim yüksek aynen bende 4*5 adenom var o yüzden tedavi gordum zaten.adenom olduğu için sürekli artiyor o yüzden hep ilaçla baskilamak gerekli 10 mm yi geçince ameliyat yapiyorlar.ilaç çok etkili ama 0 a da düşürüyor ozamanda Bebis olmuyor takibi yapılırsa asilmicak bisey değil canım bende çok korkuyordum ama Rabbim nasip etti darısı isteyenlere inşallah

kızlar o zaman önce endokrin bölümüne gidecek hipofizi tekrar ölçültecek sonra prolaktin tekrar bakılıp düşük değilse tedavi edilecek.
inş. evladına kavuşur ...

valla ya nerde eski topiğimiz takip edemezdim şimdi 2 3 günde biri yazarsa :):)
özlemin misafirleri vardı yarın gidicekler ayrıca eşinin boynundaki platin parçalanmış ameliyat olucak malesef :KK43::KK43::KK43:
asbe iyi şükür bulantıları vardı en son umarım tez vakitte geçer zor tabi iki bebiş
savaş da bebişini kucağına aldı.benim bildiklerim bukadar
bende elfidayı merak ediyorum doğurdumu acaba ?? ses soluk yok
ragindacım buarada umarım arkadaşının biran önce yüzü güler konu hakkında pek fikrim yok malesef doktorlar ne diyor ki bu duruma :KK43:
fatmaipek yemeklerinide oyladım zaten en güzel yemek seninki hamile hamile iyi gitti valla :):)
aybikecim umarım sizin çalışmalarınızda hayırlı geçmiştir ay sonunda müjdelerle gel inşallahhhhhhhh

buarada diğer herkesede selamlar sevgiler topiğimizi boynu bükük bırakmayın

özlemin misafirleri vardı yarın gidicekler ayrıca eşinin boynundaki platin parçalanmış ameliyat olucak malesef :KK43::KK43::KK43:
asbe iyi şükür bulantıları vardı en son umarım tez vakitte geçer zor tabi iki bebiş
ragindacım buarada umarım arkadaşının biran önce yüzü güler konu hakkında pek fikrim yok malesef doktorlar ne diyor ki bu duruma :KK43:
fatmaipek yemeklerinide oyladım zaten en güzel yemek seninki hamile hamile iyi gitti valla :):)
aybikecim umarım sizin çalışmalarınızda hayırlı geçmiştir ay sonunda müjdelerle gel inşallahhhhhhhh

Sagol zeynepcim cnm bnm evet topigimz eski gunlerine donsunn arrik
Neharim gecmis olsun cnm rabbim yardimcinz olsun ins esinin ameliyati cok iyi gecer..
Asbecigmn bebisleri ikiz mi zeynepcmm

Sagol zeynepcim cnm bnm evet topigimz eski gunlerine donsunn arrik
Neharim gecmis olsun cnm rabbim yardimcinz olsun ins esinin ameliyati cok iyi gecer..
Asbecigmn bebisleri ikiz mi zeynepcmm

evet canım ikiz maaşşallahhhh :):):) buarada elfidayı başka bir topikte okudum henüz doğum gerçekleşmemiş umarım en kısa zamanda kolaycacık doğumu gerçekleşir.sende inşallah müjdelerle şenlendirirsin topiğimizi

evet canım ikiz maaşşallahhhh :):):) buarada elfidayı başka bir topikte okudum henüz doğum gerçekleşmemiş umarım en kısa zamanda kolaycacık doğumu gerçekleşir.sende inşallah müjdelerle şenlendirirsin topiğimizi

Cnm asbecim masallah Allah gonlune gore verdi Rabbim buyuksn
Tatlim zeynebim sagol tatlm ins guzel haberler veririm
Elfidacgim da tez zamanda kavusur bebisine inss

canım bende yoktu prolaktin olayı ama, eşimin yengesınde wardı, benım dugunumden hemen sonra konusmustuk, "ben bi bebeği kucagıma alsam süt gelir " demişti.. nerdeyse senin arakadasın gibi.. bunu soyledıgınde kendı 37 yaşındaydı 2011 eylul ayıydı, 14 yaşında bi oğlu 9 yaşında bi kızı wardı, eşiyle boşanma aşamasına gelmişti aralık ayı gibi onca stres ve hamile oldugunu ogrendı :) tüpleri yarı tıkanık bi başka tanıdıgım wardı dr. aşılama uygulamıs sonrakı ayda şansın war deyp gondermışti , o ay hamile kaldı bi kızı oldu, 3 yıl sonrada 2. kızını aldı kucagına.. imkansız dene bişey yok, yol gosteremedım belkı ama, umut olsun arkadasına, umudunu kesmeden hayata küsmeden tedavı olsun canım, inşallah güzel haberlerini de veririsin bize..

Zeynepcim henüz dogurmadim evet.40+1 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok.yarın dr.kontrolümüz var artık suni sancı yada sezaryana karar vereceğiz.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı belkide sezaryan olmam.yarin belli olacak gene yazarım.inşallah bu gece sancim gelir diye dua ediyorum ama bir yandanda hayırlısı olsun diyorum.beklemek zormus.senin ve diğer hamile arkadaşlarimin belirtileri vaktinde gelir inşallah benim gibi beklemez.bu arada karnimin küçüldüğü hissediyorum aşağıya iniyor sanırım ondan

asbemin ikizleri mi oluyor maşallahhhhhhhh

elfida herşey gönlünce olur inş senin için dua edecm...

Zeynepcim henüz dogurmadim evet.40+1 olduk ama kızımın gelmeye niyeti yok.yarın dr.kontrolümüz var artık suni sancı yada sezaryana karar vereceğiz.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı belkide sezaryan olmam.yarin belli olacak gene yazarım.inşallah bu gece sancim gelir diye dua ediyorum ama bir yandanda hayırlısı olsun diyorum.beklemek zormus.senin ve diğer hamile arkadaşlarimin belirtileri vaktinde gelir inşallah benim gibi beklemez.bu arada karnimin küçüldüğü hissediyorum aşağıya iniyor sanırım ondan

canım inşallah önce sağlıkla sonrada gönlüne göre gelir prensesin, kolaycacık doğuruverirsin inşallah..

rimel nasılsn nası gidiyo hamilelik yoksn bayağıdır gerçi kimsecikler yok:KK43:(

çok şükür canım, yuvarlanıp gidioruz, hakikaten bazen hamile oldugumu unutup sırt üstü yatarken aniden kalmaya çalışıorum becermıorum.. ters dönmüş böcek gibi debelenıorum :)siz nasılsınız kızçenle kuzum ..

çok şükür canım, yuvarlanıp gidioruz, hakikaten bazen hamile oldugumu unutup sırt üstü yatarken aniden kalmaya çalışıorum becermıorum.. ters dönmüş böcek gibi debelenıorum :)siz nasılsınız kızçenle kuzum ..

şükür cnm bizde iyiyiz yarın dr randevum var bakalım prensesim ne alemde umarım her şey yolundadır..
aynen bende öle oluyorm kalkmakta zorlanıyrm nerdeyse aynı zamanda mevla nasip ederse doğum yapacz..
şaka maka 5 ayı devirdik kuzum..eşya felan aldın mı ben daha hiç birşey almdm

şükür cnm bizde iyiyiz yarın dr randevum var bakalım prensesim ne alemde umarım her şey yolundadır..
aynen bende öle oluyorm kalkmakta zorlanıyrm nerdeyse aynı zamanda mevla nasip ederse doğum yapacz..
şaka maka 5 ayı devirdik kuzum..eşya felan aldın mı ben daha hiç birşey almdm

ewet canım epey yakın olabılır, kısmet, bi kaç parça kıyafet sağdan soldan yavaş yavaş gelenler, bi çift biberon bi çift emzik, şimdilik eşyaları bunlar kuzumun, henuz diğer eşyaları almadık, aslında eşimin bekarlıktan kalan dolabı filan war yepyeni ben onları kullanalım diyorum bi de park yatak yeter şimdilik ama annem ve eşim ille bişeyler alalım odası olsun diolar.. artık eylul ortasında filan bakarız ne alıncaksa 25 haftayı devırelımde bi.. daha erken azcık buyusunler kuzucuklar gerı kalan 1-1,5 ayda hallolur o araya kadar 32 hafta olur iyice şişeriz :) ben yapabılırsem 36. haftaya kadar çalışcam(bi aksilik olmassa) sonra da oğlumla bana 12 hafta kalsın diye.. bilmıyorum belkı dogumdan sonra patronla anlaşırsam maaşı düşürüp, çalışma saatlerını azaltma yada 5 yerıne 4 gn çalışma durumu yapmak ıstıyorum.. kısmet bakalım..

X