Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kızlar ben de yatarken çok zorlanıyorum artık, gece sürekli dönüyorum. Ayaklarım şişiyor özellikle çok yürüdüğüm ve oturduğum zamanlarda. Karnım taş gibi oluyor, kuyruk sokumum ağrıyor. Dün gece oturdum hönkür hönkür ağladım neye ağladığımı da bilmiyorum

agridan uyuyamadikca insanin sinirleri bozluyor o yuzden agliyorsun.sisliklerine dikkat.et. tansiyonun nasil yuksek falan degil degil mi.yinede mumkun oldugu kadar fazla tuzlu yeme.ayaklarini yukariya kaldir otururken yatRken fazla sarkik kalmasin.ama uzgunum dostaci soyler ne yaparsan yap agriyacak.bunlar sadece biraz olsun rahatlatir

kız özooooooo nerelerdesin bi türlü buluşamadık kıyamam sana göbüş kocaman olmuştur şimdi.

Benimde göğüslerle başım dertte ucu falan değil tümü kaşınıyor deli gibi ya napıcamı şaşırdım delircek gibi oluyorum daha bu aylarda böyle büyüdü napıcam önümüzdeki aylarda ben yaa

kıyamam canımmm geçecek geçecek az kaldııııı
kız acep penye iç çamaşırı mı kullansan ki belki kapalı kaldığı için zorlanıyor olabilirmi:44:
Rabbim yardımcınız olsunnnnn

kıyamam canımmm geçecek geçecek az kaldııııı

kız acep penye iç çamaşırı mı kullansan ki belki kapalı kaldığı için zorlanıyor olabilirmi:44:
Rabbim yardımcınız olsunnnnn

bugun öyle yaptım canım inşallah faydasını görürüm birde bi kaç gündür kat kat giyindim tunik kısa kollu içine uzun kollu badi bilmemne ondanda daralmış olabilirim

yok kuzu aksine tansiyonum hep düşük, tuzu da iyice azalttım zaten sanırım benim bu ara oturmaktan oluyor 2 gündür yordum kendimi ondan oldu ..

yavrummm o göğüs kaşıntısı öldürdü beni 3 ay çektim, dikkat et çatlıyor olabilir. Benim geçti, formülüm de şu; göbeğim için zeytin yağı, kakao yağı,acı badem yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürüyodum, elimde kalanı da göğüslerime sürdüm anaaaaamm baktım geçti kaşıntı tavsiye ederim kuşum. göbüşüm de kocaman valla sığamıyom artık bi yere
geçende arabaların arasından geçmeye çalıştım sıkıştım

bugun öyle yaptım canım inşallah faydasını görürüm birde bi kaç gündür kat kat giyindim tunik kısa kollu içine uzun kollu badi bilmemne ondanda daralmış olabilirim
hadi inşallah ondandır canım kurtulursun bir an önce
tabi bizim kız daha hesaplayamıyor göbişin büyüklüğünü

hadi inşallah ondandır canım kurtulursun bir an önce

tabi bizim kız daha hesaplayamıyor göbişin büyüklüğünü

hahahhaa valla asbe hesaplayamıyorum bazen tezgaha bulaşık yıkamaya ya da su almaya gidiyorum,önümdeki çıkıntıyı unutuyom tezgaha bi tosluyo yaylanıyom resmen

kızlar sancı falan çıkmadı yine nstde doktor 10 gün daha beklicez dedi sinirlerimi de bozdu...
neyse sizinde canınızı sıkmim...
yarın başka bir doktora gidicem bakalım hayırlısı dua edin bana...

hahahhaa valla asbe hesaplayamıyorum bazen tezgaha bulaşık yıkamaya ya da su almaya gidiyorum,önümdeki çıkıntıyı unutuyom tezgaha bi tosluyo yaylanıyom resmen
kıyamam yaa yazık oğluşa annesii
sen alışana kadar tosun paşa gelcek sanırım
kızlar sancı falan çıkmadı yine nstde doktor 10 gün daha beklicez dedi sinirlerimi de bozdu...

sıkıntı yapma kuzum kendine daha 2gün var zaten 40haftanın tamamlanmasına sakin sakin bekleyelim inşallah 2güne gelecek minnoş

inş. asbemm kızımın keyfi çok yerinde hiç takmıyor anasını :)

sağol cnm inş kan sonucunu almadan havaya girmiyim diyorum ama 4 test yaptım 2 günde hepsinde çizgi var :18:

inş. asbemm kızımın keyfi çok yerinde hiç takmıyor anasını :)
annesi bir an önce kavuşmak istiyor yavrucuğuna da ondan telaş ediyor e kısçenin de keyfi yerinde kımıldamıyor valla

amanınnnnnnnnnnnn hamiş haberi varrrr tebrik ederim mehlik ve gümüş çok sevindim ayağınızı sürtün bakıyım topiğe ramazan size şekerlerini vermiş ne güzel :)

yerim ben o yagizi sende girme fazla aralara deli

Sıkma canıni tatlım vardır bir hayır ama başka dr danda fikir al için rahatlasin
in

raginda ne dedi dr. cnm niye moralini bozdu.başka Dr.a git bakalım başka bir topikte de arkadaş son zamanda dr. değiştirdiydi ve tedirgin olmasına rağmen çok memnun kalmıştı Dr.dan.

nehar çok güldüm kız sana dikkat et anası oğluşu sıkıştırma.
feryal çatladığındandır cnm çok daraltma kendini süngerli çamaşır kullanma hamişlik çamaşırı al .

bende bugün çarşıya çıktım eşim öğlen gelmişti kızı onla gönderdim bende metroyla gttim.eşime keçiboynuzu alacaktım ama mevsimi değilmiş bir aktarla sohbet ettik adamda emekli öğretmen çıktı.bende keçiboynuzu özü aldım bu sefer aksatmadan içireceğim birde çinko ilacı vardı evde ondan başlatacağım inşallah faydası olur bizimde bayram şekerimiz olur olmazsada birdahaki aya bu sefer devam edicem ilaçlara kürlere tabi bu arada eşimde bende kuru incir yiyoruz...

amanınnnnnnnnnnnn hamiş haberi varrrr tebrik ederim mehlik ve gümüş çok sevindim ayağınızı sürtün bakıyım topiğe ramazan size şekerlerini vermiş ne güzel :)

çok tşk ederim canım yaa 1 senedir bekliyorduk hiç ummadığımız anda sürpriz yaptı bize yerim onu daha çok yeni doktora gitmedim henüz gidicem inş 1 hafta sonra tekrar tşkler canım yaa rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş

s.a. arkadaşlar.erkek çocuğa hamile kalanlar erken hamilelikte mide bulantısı hissetmez, kız çocuğa hamile kalanlar erken hamilelikte mide bulantısı başlar diye okudum fakat ben kızıma hamileyken 3 aya kadar hiç bir şey hissetmedim, 3 aydan sonra mide bulantıları kusmalar başladı ve doğurana kadar sürdü.şuan 9. haftanın içindeyim ve 6-7 haftalıkken bulantılar başladı ve bu haftada kusmalar. erkek çocuğa hamile olan arkadaşlar sizlerin bulantı, kusmalar erken hamileliktemi başladı yoksa sonramı yada hiçmi olmadı?..........

ben kızımda 10-12 .haftadan sonra bulantım oldu ve kısa sürdü.bulantı meselesi biraz bünye ile alakalı sanırım.az kalmış cinsiyeti öğrenme ye erkekse çabuk öğrenirsin zaten allah gönlüne göre versin.

canım ben 40 ı dolduruyorum yarın ya dışkısını yerse anlayamam da ne yapmalıyız dedim OLABİLİR! dedi.
her bebek dışkısını yicek diye sezeryana alamayız herkesi dedi.
ben şok sanki beni sezeryana al dedim.
ultrasona da sokmadı.
birşey demedim çıktım geldim.
yarın başka doktora randevum var.
bakalım bu ne dicek.
haber veririm sizlere inş yarın dua edin bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…