Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mı :emir_bebek: şaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen

cnm hayrlı olsunn temmuz bereketlı sanırımm..rabbim saglıklı dogurmayı nasip etsin...

asbe fatma sıra artık bızde :)))

cnm hayrlı olsunn temmuz bereketlı sanırımm..rabbim saglıklı dogurmayı nasip etsin...

önce asbe versinde haberi senin bat ne zaman benimkine çok var daha bayrama .....insan hamile habei duyunca daha çok hevesleniyor.ben şimdi eşim için ilaç araştırıyorum bu ay olmasada bir dahaki aylara etki etsin olmadı yine Dr.a göndericem...

ragindaa cnmm nasılsınn gelmedı mı dılaranızzz
yok tatlım gelmedi daha :)
dr un bugunmüydü canım cumamıydı

bugün saat 2de cnm cuma 40 haftam doluyor.sancım falanda yok.bakalım doktor ne dicek.çokta beklemek istemiyorum açıkçası

gunaydin kizlar raginda gelmemis dun buginne yapti acaba.dogdumu dilara hanim yoksa

nerde o günler savaşımmmm :)

hamile arkadaşlar gözünüzaydın olsun darısı diğer kızçelerin başına inş. :KK16:

önce asbe versinde haberi senin bat ne zaman benimkine çok var daha bayrama .....insan hamile habei duyunca daha çok hevesleniyor.ben şimdi eşim için ilaç araştırıyorum bu ay olmasada bir dahaki aylara etki etsin olmadı yine Dr.a göndericem...

ıns cnmm guzel haberler almakk gercekten ınsanı sabırsızlaştırıyor...bnm bat 30 u cnmmm daha var yanı cok düşünmuyorum artıkkk

gözünaydın cnm kan sonucunuda yaz bize .allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....ramazan bereketiyle geldi sanırım....

cnm hayırlı olsunn cok sevındımm rabbim tamamına erdırsın...kan sonucunu da haber ver bıze.. maşallah

bugün saat 2de cnm cuma 40 haftam doluyor.sancım falanda yok.bakalım doktor ne dicek.çokta beklemek istemiyorum açıkçası

en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur inş ben de cok bekledim hatırlarsanız daha önce 4 kere düşük yapmıştım hepsinde uğraşmadan hamile kalmıştım en son 9 ay gecti bu ayda olmazsa asılamaya gecyoduk çatlatma iğnes denedik olmadı 1 ay ara verdm bi iğne daha 3 tane testim pozitif ama cok erken yaptım iğnenin 11. günü adete 4 gün var şükür ki belli oldu :KK76:

selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mı :emir_bebek: şaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen

herkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecem :KK16::KK16:Eki Görüntüle 757436

Gözünüz aydın:)Allah tamamına erdirsin inşallah.

bende bugun itibariyle ciktim izine.cok zor oluyor agrilardan uyuyamiyorum sabah hem uykulu hemde agrili ise gitmek.benim de ataklarim cok agriyor yatinca hele sanki boyle kendiligindenagridan sicriyor ayaklarom.ama yinedw karnimin agrisi ayaklarimi bastirdi.

bol bol yat dinlen.bir kaç hafta sonra çok arıyacağız bu günleri :) bende gece 1,30 ta karnımın ağrısıyla kalktım 3,5 a kadar dolandım durdum.yatıyorum kalbim çarpıyor nefes alamıyorum kalkıyorum olmuyor..kötü bir geceydi

canımmmm çok sevindim hayırlı olsunnnn :KK16: satın ne zamandı, 2 haftalık değildir canım daha fazladır.:KK34:

canım en son haziranın 9 unda adet olmuştum 16 sında bitmiştim şimdi nasıl hesaplıycam ki bilmiyorum bana yardımcı olurmusun lütfen acaba yarın doktoramı gitsem

canım en son haziranın 9 unda adet olmuştum 16 sında bitmiştim şimdi nasıl hesaplıycam ki bilmiyorum bana yardımcı olurmusun lütfen acaba yarın doktoramı gitsem

canım şuan da 5 hafta 3 günlük hamişsin. Ama hcg ne göre bence geç döllenme. Şurdan hesaplamanı yapabilirsin http://............/dosyalar/hesapla.html
son adet tarihini baz alarak yap hesaplamanı. Çoğumuz hemen gitmedik hastaneye. Sana da tavsiyem 1 hafta kadar beklemen,çünkü ancak keseyi göreceksin, kalp atışı için 2-3 hafta beklemen gerekecek zaten. Bu arada 2-3 gün sonra tekrar hcg yaptır ki artışına bak bakalım :KK34:

canım şuan da 5 hafta 3 günlük hamişsin. Ama hcg ne göre bence geç döllenme. Şurdan hesaplamanı yapabilirsin http://............/dosyalar/hesapla.html
son adet tarihini baz alarak yap hesaplamanı. Çoğumuz hemen gitmedik hastaneye. Sana da tavsiyem 1 hafta kadar beklemen,çünkü ancak keseyi göreceksin, kalp atışı için 2-3 hafta beklemen gerekecek zaten. Bu arada 2-3 gün sonra tekrar hcg yaptır ki artışına bak bakalım :KK34:[/QUOT

gerçekten 5 haftalıksa düşer baılırım gerçekten mi yaa :KK9: canım bu adres açılmıyor hesaplıyacaktım ama olmadı yaa ben çok heycanlandım şimdi inş 1 hafta sonra kalp atışlarını duyarım keseyi görürüm :emir_bebek:

son adet tarihini baz alarak yap hesaplamanı. Çoğumuz hemen gitmedik hastaneye. Sana da tavsiyem 1 hafta kadar beklemen,çünkü ancak keseyi göreceksin, kalp atışı için 2-3 hafta beklemen gerekecek zaten. Bu arada 2-3 gün sonra tekrar hcg yaptır ki artışına bak bakalım :KK34:[/QUOT

gerçekten 5 haftalıksa düşer baılırım gerçekten mi yaa :KK9: canım bu adres açılmıyor hesaplıyacaktım ama olmadı yaa ben çok heycanlandım şimdi inş 1 hafta sonra kalp atışlarını duyarım keseyi görürüm :emir_bebek:

canım benda netten hesapladım gerçekten 5 hfta 3 günlük gözüküyor yaa ben yarın doktora bir gideyim bakalım nediycek hayırlısı olsun çok teşekkür ederim neharx :KK16:

bende bugun itibariyle ciktim izine.cok zor oluyor agrilardan uyuyamiyorum sabah hem uykulu hemde agrili ise gitmek.benim de ataklarim cok agriyor yatinca hele sanki boyle kendiligindenagridan sicriyor ayaklarom.ama yinedw karnimin agrisi ayaklarimi bastirdi.

hayirli olsun mevlam saglikla kucagina almanida nasip etsin ins.
canımmm son 1ay gelio minnakkkkkk zor geçiyor dimi artık son aylar:KK16: kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah:KK52:
herkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecem :KK16::KK16:Eki Görüntüle 757436
ay hadi inşallah kan değerinde çok güzel çıkar canımmmm haber bekliyoruz:KK52:
Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah

ay hadi inşallahhhhhh
ağzından bal damlıyor ball inşallah bende böyle güzel haberler veririm haftaya inşallah canımm:KK16:
hadi bakalım belki ikaçlar işe yarar bu ay senden de alırız güzel haberler canımmm:KK16:

gelecek gelecek dönüşte haber ver bize ama merak ederiz canımmm:KK52::KK52:

hayirli olsun canim.ins.mevlam bu sefer saglikla kucaginaalmani nasip eder.kan degerindende habersar et bizi.

elfida diyorumki bazen artik ciksada kurtulsamsu agrilardan sonrada diyorum acaba cikmaai mi daha iyi kalmasimi

Gümüüüüüşşşş çok sevindim hadi hayırlı olsun, unutmadık tabi seni:KK34: Sen bize bi trip yaptın gittin :KK52: Neyse hadi sağlıkla gelsin minnoşun, kan sonucunu yaz :KK52:

valla ben hep diyorum bizim kızlar arap atı mübarek bir eliyor arkasından 3er 5 er :KK52::KK52::KK52::KK52:

canım benda netten hesapladım gerçekten 5 hfta 3 günlük gözüküyor yaa ben yarın doktora bir gideyim bakalım nediycek hayırlısı olsun çok teşekkür ederim neharx :KK16:

evet canım sata göre 5+3 sün ama ultrasonda daha küçük ya da daha büyük çıkar. Kalp atışını %90 duyamayacaksın ama keseyi görürsün :KK34:

asbe hakikaten oyleymis tatlin ben su son bikacgune kadar agri cekmiyormusum artik kendibasima vile zor yatiyorum kalkiyorum.bugun dr.dan randevu ald bakal olan seyler ama yine belki nir yol gosterir.
mevlam tez zamanda bebisli bu agrilari samada yasatsin ins. canim benim

Gümüüüüüşşşş çok sevindim hadi hayırlı olsun, unutmadık tabi seni:KK34: Sen bize bi trip yaptın gittin :KK52: Neyse hadi sağlıkla gelsin minnoşun, kan sonucunu yaz :KK52:

valla ben hep diyorum bizim kızlar arap atı mübarek bir eliyor arkasından 3er 5 er :KK52::KK52::KK52::KK52:

evet canım sata göre 5+3 sün ama ultrasonda daha küçük ya da daha büyük çıkar. Kalp atışını %90 duyamayacaksın ama keseyi görürsün :KK34:
ay hadi arkasından sıralanalım inşallahhh:KK52::KK52:
asbe hakikaten oyleymis tatlin ben su son bikacgune kadar agri cekmiyormusum artik kendibasima vile zor yatiyorum kalkiyorum.bugun dr.dan randevu ald bakal olan seyler ama yine belki nir yol gosterir.
mevlam tez zamanda bebisli bu agrilari samada yasatsin ins. canim benim
canım yaa kıyamam sabır sabır az kaldı inşallah Rabbim tez zamanda kurtarır bu sıkıntılardan senide ragindayıda:KK16: alırsınız kucaklarınıza miniklerinizi sağlıkla hayırla inşallah canım benimmm:KK16:
Dr.a gitmen iyi olur tabi ki hem kontrol olursun hemde bir çare bulur boşuna mı dr. oldu bir hal çaresini söylesin bir zahmet:KK16:

X