Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Missyamancigimmmm nasilsin oglusun nasilllll kokla benim icin yavrunu op doyasiya:KK16::KK16::KK16:

günaydın kızlar.....gece kalktık sahura çok abartmadan yediysemde uyuyamadım rahatsızlık verdi sonrada kötü kötü rüyalar gördüm hayra çıksın inşallah.ilk gün olması nedeniyle elimi kolumu kaldırmaya halim yok Allahtan dün temizliğimi yapmıştım .birde sular kesilmiş .cumayada ilk iftar misafirlerimizi çağıracağız eşim iş yerindeki bekar bayanlar ....eşim bekarken çok gitmiş şimdi aynı geleneği kendisi devam ettiriyor.
birazdanda eşim gelcek bale kursunu sormaya gideceğiz aksilik çıkmaz inşallah eylülde başlıyor ama kayıtlar çabuk doluyormuş...

günaydın kızlar.....gece kalktık sahura çok abartmadan yediysemde uyuyamadım rahatsızlık verdi sonrada kötü kötü rüyalar gördüm hayra çıksın inşallah.ilk gün olması nedeniyle elimi kolumu kaldırmaya halim yok Allahtan dün temizliğimi yapmıştım .birde sular kesilmiş .cumayada ilk iftar misafirlerimizi çağıracağız eşim iş yerindeki bekar bayanlar ....eşim bekarken çok gitmiş şimdi aynı geleneği kendisi devam ettiriyor.
birazdanda eşim gelcek bale kursunu sormaya gideceğiz aksilik çıkmaz inşallah eylülde başlıyor ama kayıtlar çabuk doluyormuş...

Ramazanin ilk misafirleri hayirli ugurlu olsun canim benim insallah su kesintisi kisa surelidir de sikinti yasamazsin:KK34: prenses baleye mi gidecek:KK52::KK52:

Ramazanin ilk misafirleri hayirli ugurlu olsun canim benim insallah su kesintisi kisa surelidir de sikinti yasamazsin:KK34: prenses baleye mi gidecek:KK52::KK52:

baleyi sorduk kayıtlar eylüldeymiş ama 5 yaş sınır almazlar heralde eve yakın özel bir bale kursu var ücreti çok değilse ona sorarım eylülde artık...ipek okulada benimle geliyorya farklı bir ortama girsin istiyorum....
sen kaç gün izinlisin asbelove.....
sular hala kesik ikinidi okunmadan gelse bari ....

Biz çok iyiyiz oğluşum ile alpincimmmmm
doktor amcaya gittik boyu uzamış kilo almış doktor amca bana aferin dedi (:-)
çok korktum sütüm yaramıyorsa diye (:-)

hepinize hayırlı ramazanlar kızlar.
asbwe canım tedavşn tekrardan hayırlı olsun inş.

miss evet canım az kaldı sayılır ama benden önce elfida var inş.

tek korkum doğum bayrama denk gelmesin.istemiyorum hastanede sadece nöbetçiler kalacak istemiyorum o yüzden

Fatmacımmmm susuzluk çok zor bizimde dün gece yıktu
ramazan iftar misafirlik sahur hepsi çok güzel ben evin davulcusu oldum bu sene oğlumla :-)
saat bası kalkınca adımı öle koyduk (;

En güzel zamanda gelsin savaşım nöbetçiler olur ama en güzelinden doğum yaptırırlar sana hiç belli olmaz..
Rabbim hayırlısını versin en önemlisi bu..

elfida bende ciddi ciddi yapmak istıyorum ablamın dugun fotograflarını ben cektım kendımınkılerınin fikirlerini de ben werdım herkes cok begendı (:-)
rainboww gelıo arada okuyup gıdıo guzel bı haberı olursa gelıp werecektır emınımm
neharrrrımm baharımmmm oğlunla cokca konus doğdugunda senın sesınle sakinlşir
ben sarılık ıcın yattıgımızda herkes cok sasırdı Emiri kucagıma alıp annecım ben burdayım dedıgımde hemen sakinleşti bunun hamileyken konusmakla oldugunu söyledı hemsireelr
asbecikkkkkkkkkkk bebişlerinnnn seninle olsunnn Ramazan bayramı tam bı bayram olsun sana inşAllahh
umudumm sen napıosun mısafır gıdınce ınsan yalnızlıgı bı garipsiyoo (:-)
ragında senın kız yerını cok sewdı dogdugundada kucagını cok sewsın inşAllahhhh
Fatmacım anlatsana nasıl gectı kötü muydu cok mu bunaldın yoksa bu sefer ucuz mu atlattın (:-)
sawaşımm senınde az kaldı doğuma ragındadan sonra sıra sende
herkes bı hamıle kalsın ıkıncılere gecelım kızlar (((:-)
bu ramazanı güzel degerlendırelım birbirimize dua etmeyi bıraktık bence ondan bı durulduk yenıden canlanalımmmm
hepinizi öpüyorum ben giderim adım kalır dostlar benı hatırlsınn ((:-)

napalım cnm ya.. insan herseye alışıyo.. her gelen gitmek için geliyo, bu da benden bi söz :KK1::KK1:

Hayırlı Ramazanlar kızlar.. naslsınız bakimm.. Rabbim bu sıcaklarda tuttumuğumuz oruçları , ettiğimiz dua'ları kabul eylesin insaAllah.. bizlere susuzluğa karsı dayanma gücü versin.. amiinnn..

tabi hamis arkadaslar, ye, iç, yat , gelsin bebeler modunda :KK1:

misyaman sizden iyi davulcu mu olur geceler sizden sorulur...
bizimde şükür suyumuz geldi.
umut açlık ve susuzluk hissetmiyorum da halsizlilk fena zor dolanıyorum ayakta sanırım tansiyonum düştü ....inşallah alışırım birkaç güne

HERKESE gunaydınnn
benım mesai 7de basladı oğluş uyudu ama bnm uykum kactı (:-)
ramazanın ıkıncı gununu görduk Rabbım bayramı görmeyıde nasip etsin inşAllah..........

günaydın kızlar....
bu ayki umutlarda suya düştü :KK50::KK50::KK50: iftardan sonra gelenler geldi....ramazanda hiç olmaz zaten bende eylüle kadar biraz diyet yapıp kilo vermek istiyorum kafamdan bebek fikrini atmam lazım.....

En güzel zamanda gelsin savaşım nöbetçiler olur ama en güzelinden doğum yaptırırlar sana hiç belli olmaz..
Rabbim hayırlısını versin en önemlisi bu..

miss doğru söylüyorsun aslında.en iyisi mevlam en iyisini ve en hayırlısını versin diye dua etmek lazım

baleyi sorduk kayıtlar eylüldeymiş ama 5 yaş sınır almazlar heralde eve yakın özel bir bale kursu var ücreti çok değilse ona sorarım eylülde artık...ipek okulada benimle geliyorya farklı bir ortama girsin istiyorum....
sen kaç gün izinlisin asbelove.....
sular hala kesik ikinidi okunmadan gelse bari ....
hadi hayırlısı canımcım iyi olur valla değişiklik olur hemde vücudu elastikiyet kazanır daha iyi:KK34:
bugün işbaşı yaptım canımcım ama sabah sabah sabrımın sınırlarını zorluyorlar sanki acaip kötü başladı ilk gün:KK47:
sularınızda gelmiş hayırlısıyla misler gibi:KK34:
hepinize hayırlı ramazanlar kızlar.
asbwe canım tedavşn tekrardan hayırlı olsun inş.

miss evet canım az kaldı sayılır ama benden önce elfida var inş.

tek korkum doğum bayrama denk gelmesin.istemiyorum hastanede sadece nöbetçiler kalacak istemiyorum o yüzden
sağolasın tatlım inşallah bu ilk ve son olur da kavuşuruz mucizemize:KK16:
korkma canım benim Rabbim ne verirse hayırlısını verir hiç panik yapma:KK34:
günaydın kızlar....
bu ayki umutlarda suya düştü :KK50::KK50::KK50: iftardan sonra gelenler geldi....ramazanda hiç olmaz zaten bende eylüle kadar biraz diyet yapıp kilo vermek istiyorum kafamdan bebek fikrini atmam lazım.....
hadi yaa hayırlısı canımcım evet yaa şu fikri bir atabilsek zaten kendiliğinden gelecekler de biz beceremiyoruz ne hikmetse:KK1::KK1:

asbe takmamaya çalış cnm kendin için bebişlerin iyi tutunması lazım çok da yorma kendini ani hareketlerden kaçın....

gözün aydın cnm bir oğluşa dahamı geliyor topike.....zaman ne çabuk geçiyorya ....16 haftalık olmuşsunuz bile.....

ewet, çalışınca boyle oluyo sanırım anlamadan geçti gitti zaman.. dün akşam gördük annelerde geldi.. kv. min " ben dua okuttum o yuzden erkek oldu" demesi dışında, mutlu oldum çok şükür sağlıklı ve hayırlı olsunlar, birde Allah herkese 2 evlat versin ve 1 ve numaranın farklı cınsıyetleri olsun inşallah ..

asbe takmamaya çalış cnm kendin için bebişlerin iyi tutunması lazım çok da yorma kendini ani hareketlerden kaçın....
evde dikkat ediyordum ama işte olunca beceremiyorum galiba yaaa bakalım kısmet canımcım yaa dün ananas yemeyi de unuttum:KK50:
ewet, çalışınca boyle oluyo sanırım anlamadan geçti gitti zaman.. dün akşam gördük annelerde geldi.. kv. min " ben dua okuttum o yuzden erkek oldu" demesi dışında, mutlu oldum çok şükür sağlıklı ve hayırlı olsunlar, birde Allah herkese 2 evlat versin ve 1 ve numaranın farklı cınsıyetleri olsun inşallah ..
yerim senin erkeğini bennn:KK16::KK16:
boşver onu dinleme duyma tatlımmmmmmm:KK34:

X