Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asb nerdesin bi yakalayamadım doktor ne dddi nasıl geçti tıkanmış sperm sayınız ne kadardı

asbem şu mübarek günde inş. yavrunun temelleri atılmıştır yerineee hadi bismilllahhhh :KK16:
raginda hazır ramazan gelmişken hurma ye cnm birde yürüyüş yap doğumu başlatabilir ozaman ağırlaştım diye oturma bak bebekde gelmez ozaman azıcık rahatsız et kızçeni de gelsin artık.

nehar maşallah diyelim oğluşa annesine cvp verecek tabiki
asbenin aşılaması kaçtaydı ki inşallah herşey yolunda gitmiştir.

fatmacım aslında gelmiyor diyorum ama tam bugün 9 aylık olduk.10 günü daha var.zamanını bekliyor benim kızım.
bende de öyle aman aman bir sıkıntı yok çok şükür onun için gününe kadar beklesin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inş. diyorum
sabah namazında 2 hurma yiyorum şuan ama artık fazlalaştırıcam.
bugüne kadar 9 ay dolsun diye bekledim artık dediğin gibi merdiven inip çıkmalar yürüyüşler başlayabilir :KK1:
çok sağol cnmm :KK54:

raginda dogum gunun kutlu olsun sonucta az kaldı kızınla bırlıkte kutlarsın dogum gunuunu inşAllah..
scorpiiii kızın hayırlı olsun..sağlıklı sıhhatli olsun kızın olacagı ıcın cok sanslısın Rabbım bızlere de kız ewlat nasip etsınnn
elfida tammuz annelerınde ayliz ismi wardı cok sewdım bn o ısmı duru da guzel bi isim sonra hüma we mına yeğenlerimin ismi
eşim bana doğum hediyesi fotograf makınası almış hamıle kaldıgım gıbı olacaktı ama garantıye aldık dogumdan sonra aldı (:-)
doğum we özel gun fotografcılığı yapmak ıstıyorum ben..,
war mı ilgilenen içinizde

canım önerilerin için çok sağol değerlendireceğim.eşimin arkadaşı özel gün fotoğrafçılığı yapıyor oda hobi olarak başlamıştı ama şimdi ciddi ciddi düğün resimleri çekiyor.kursa falan gidersin bebişin büyüyünce.Bu arada oğlunun maşallahı var Allah nazarlardan saklasın:nazar:

slm kızlar sonunda evimdeyim şükür kavuşturana ....

hoşgeldin:KK16:

Allah razi olsun canimmm insallah olur bu ay insallah o kadar cok ihtiyacimiz var ki:KK16: esim benden heyecanli bakalim bekleyip göreceğiz artik:KK49:

Tatlım dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alacağız:KK16:

ablacım hoşgeldin nasılsın durumlar nasıl
inş. herşey yolundadır
en çok seni merak ediyorum
sağlığın sıhatin iç dünyan nasıl?
çok özledim senii
:KK43:

selam kısçeler nassınız bakim :KK19:

asbem hadi hayırlı olur insaAllah, bebis haberi yakındır diyelim :KK16::KK16:

elfida bende ciddi ciddi yapmak istıyorum ablamın dugun fotograflarını ben cektım kendımınkılerınin fikirlerini de ben werdım herkes cok begendı (:-)
rainboww gelıo arada okuyup gıdıo guzel bı haberı olursa gelıp werecektır emınımm
neharrrrımm baharımmmm oğlunla cokca konus doğdugunda senın sesınle sakinlşir
ben sarılık ıcın yattıgımızda herkes cok sasırdı Emiri kucagıma alıp annecım ben burdayım dedıgımde hemen sakinleşti bunun hamileyken konusmakla oldugunu söyledı hemsireelr
asbecikkkkkkkkkkk bebişlerinnnn seninle olsunnn Ramazan bayramı tam bı bayram olsun sana inşAllahh
umudumm sen napıosun mısafır gıdınce ınsan yalnızlıgı bı garipsiyoo (:-)
ragında senın kız yerını cok sewdı dogdugundada kucagını cok sewsın inşAllahhhh
Fatmacım anlatsana nasıl gectı kötü muydu cok mu bunaldın yoksa bu sefer ucuz mu atlattın (:-)
sawaşımm senınde az kaldı doğuma ragındadan sonra sıra sende
herkes bı hamıle kalsın ıkıncılere gecelım kızlar (((:-)
bu ramazanı güzel degerlendırelım birbirimize dua etmeyi bıraktık bence ondan bı durulduk yenıden canlanalımmmm
hepinizi öpüyorum ben giderim adım kalır dostlar benı hatırlsınn ((:-)

elfida bende ciddi ciddi yapmak istıyorum ablamın dugun fotograflarını ben cektım kendımınkılerınin fikirlerini de ben werdım herkes cok begendı (:-)
rainboww gelıo arada okuyup gıdıo guzel bı haberı olursa gelıp werecektır emınımm
ben sarılık ıcın yattıgımızda herkes cok sasırdı Emiri kucagıma alıp annecım ben burdayım dedıgımde hemen sakinleşti bunun hamileyken konusmakla oldugunu söyledı hemsireelr
asbecikkkkkkkkkkk bebişlerinnnn seninle olsunnn Ramazan bayramı tam bı bayram olsun sana inşAllahh
Fatmacım anlatsana nasıl gectı kötü muydu cok mu bunaldın yoksa bu sefer ucuz mu atlattın (:-)
bu ramazanı güzel degerlendırelım birbirimize dua etmeyi bıraktık bence ondan bı durulduk yenıden canlanalımmmm

takmamaya çalıştım cnm bazı şeyleri Allahtan az kaldık yalnız k.v.nin ilk oğlunu ve küçük oğlunu daha çok önemsediğini hissettim hep onların sevdiği istediği şeyleri yapıyor buda beni gerçekten üzdü abide kardeşte kendi kafalarına göre planlarını yapıyorlar uyguluyorlar biz de ailesi ne derse onu yapıyoruz.normalde biz pazar günü k.v.lerin bergamadaki evine uğramadan geçecektik direk yazlıktan annesini düğüne götürmek için c.tesi gittik halbuki abiside cuma yerine c.tesi gidebilirdi ama diyorumya herkes istediğini yapıyor bizim saf ağzını açıp bişey diyemiyor ailesine.bende ne dertliymişim misyaman :KK1::KK1::KK1:

tüm topik camiasının ramazanı hayırlara vesile olsun allah tekrarına erdirsin......gerçi bizim topikte hamiş ve lohusa sayısı artacağından oruç tutabilen az olacak sanırım :18::18::18:

tüm topik camiasının ramazanı hayırlara vesile olsun allah tekrarına erdirsin......gerçi bizim topikte hamiş ve lohusa sayısı artacağından oruç tutabilen az olacak sanırım :18::18::18:

Sağol canım.amin inşallah.Ben tutamayanlardan olacağım malasef :KK43:

bizim bugün kontrolümüz vardı 2750 kg olmuşuz ve bebeğim dönmüş.Şimdilik sezeryanı gerektirecek birşey yok dedi.Ayrıca iki hafta önden gittiği için erken doğabilirmiş.bir sonraki gidişimizde çatı muaynesi yapacak sanırım.:18:

Peygamber efendimiz s.a.v buyurdu ki;

Cennet 4 kisinin ozlemini ceker ... Biride ramazanda oruc tutandir...

Hayirli Ramazanlar

Bilgisayar buldugum ilk yerde uzun uzun yazacagim ins.
Bayram sonrasida tasiniyorum ve net aliyorummmm
cok ozledim siziiii

Fatma her ailede oluyor böyle sorunlar senin eşinin o sorunu var benimkinin daha baska
nen kendimi nasıl teselli ediyorum diyorum ki dünyada mükemmel diye birşey yok çünkü mükemmel olan tek şey Allah ((;
herkesin bi derdi varsa varsın benımkide bu olsun diyorumm :-)
elfida sen eski bir şarkısın elfidaaaaa beni terketme sakın çok seviyorum ya bu şarkıyı ((;
senin tosbik kızda bnm oğlan gibi desene erken gelmesin vaktini doldursun öle gelsin annesiiii ama kilosu fazla bizimki vaktinde gelse ben sezeryan olacaktım erken geldi yine öle oldu :-)
ama geldi ya Şükürler olsun :-)
sahurda bolca dua edelim ..

herkese hayırlı ramazanlar kızlarr Rabbim tekrar bu mübarek günleri görmemizi nasip etsin inşallah.

Kizlar gunaydin hayirli ramazanlar
Cok yazamiyodm evimize dönduk dün ..
Asbecim hayirli olsun bu mübarek gunlerde Rabbim istedigini versin inss sonraki asama ne tatlim
Raginda cnm gecmis dogum gunun kutlu olsun bir yengec daha kizimizda yengec olacak desene
SCorpi kizin olckmiss masallah

Bu arada kizlar biz bu ay umutlnmisiz demekki hayal kırıklığı oldu
Dr a gitmiyim en iyisi..kasilio insan kizlar bu klomendn sonra kist oluyomusya ben adet oldysam kist fln yoktur dimi

Canlarimmm iyi ramazanlar allah gonlunuzdekini versin hepinize kimsenin kucagi bos kalmasin bu mubarek gunlerde dualarim sizinle hepinizi cok seviyorummmmmm k:KK16::26::26::KK16:

asbem şu mübarek günde inş. yavrunun temelleri atılmıştır yerineee hadi bismilllahhhh :KK16:

fatmacım aslında gelmiyor diyorum ama tam bugün 9 aylık olduk.10 günü daha var.zamanını bekliyor benim kızım.
bende de öyle aman aman bir sıkıntı yok çok şükür onun için gününe kadar beklesin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inş. diyorum
sabah namazında 2 hurma yiyorum şuan ama artık fazlalaştırıcam.
bugüne kadar 9 ay dolsun diye bekledim artık dediğin gibi merdiven inip çıkmalar yürüyüşler başlayabilir :KK1:
çok sağol cnmm :KK54:
Canim benim Allah razi olsun Rabbim yollar insallh minigimizi bu ay senin prenses zamanini bekliyor desene iyi iyi:KK52::KK52:
canım önerilerin için çok sağol değerlendireceğim.eşimin arkadaşı özel gün fotoğrafçılığı yapıyor oda hobi olarak başlamıştı ama şimdi ciddi ciddi düğün resimleri çekiyor.kursa falan gidersin bebişin büyüyünce.Bu arada oğlunun maşallahı var Allah nazarlardan saklasın:nazar:

hoşgeldin:KK16:

Tatlım dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alacağız:KK16:
Insallah tatlim insallah:KK16:
selam kısçeler nassınız bakim :KK19:

asbem hadi hayırlı olur insaAllah, bebis haberi yakındır diyelim :KK16::KK16:
Ay ne guzel soyledin canimmmm:KK16:
Dugun fotografcimiz oluyooo:KK52::KK52:
Aminnn canim aminnnn
Aminnnnnnnnn:KK16:
bizim bugün kontrolümüz vardı 2750 kg olmuşuz ve bebeğim dönmüş.Şimdilik sezeryanı gerektirecek birşey yok dedi.Ayrıca iki hafta önden gittiği için erken doğabilirmiş.bir sonraki gidişimizde çatı muaynesi yapacak sanırım.:18:
Oh oh kocaman olmusuzz maasallah subhanallah:KK16:
Kizlar gunaydin hayirli ramazanlar
Cok yazamiyodm evimize dönduk dün ..
Asbecim hayirli olsun bu mübarek gunlerde Rabbim istedigini versin inss sonraki asama ne tatlim
Raginda cnm gecmis dogum gunun kutlu olsun bir yengec daha kizimizda yengec olacak desene
SCorpi kizin olckmiss masallah

Bu arada kizlar biz bu ay umutlnmisiz demekki hayal kırıklığı oldu
Dr a gitmiyim en iyisi..kasilio insan kizlar bu klomendn sonra kist oluyomusya ben adet oldysam kist fln yoktur dimi

Amin canim benim aminnn simdi bat bekleyip gun asiri calisacakmisiz canim:KK34:
Gitme canim zaten o ilaclar bu ayda etkili oluyormus:KK34: kistte adetle birlikte atiliyor diye biliyorum sakin ol yeter:KK16:

Asbelovecigimmmmm hadi hayirlisi oldun ins bebis veya bebislerin seninledir iyi haberler verirsin ins bitanem hersey gonlunun guzelligi gibi olsun habibtem:KK16::KK16::KK16:

X