azıcık kalmış annesi kavuşmana yavrunaaatatlım ben nisanda vuruldum sanırım ilk aşıyı 5.5 aylık falandım.sağlık ocağına gitmiyor musun onlar zamanını söylerler
ay kıyamammm tatlımm geçecek geçecekSelam kızlar, nabeeerrrr
Ben bugün aşı oldum, kolum fenaZerbascım, gebelikte sadece tetenos aşısı oluyosun, onu takibini yapan sağlık ocağı sana bildirecek zaten. Mesela ben 2009da 2 doz yaptırmıştım, gebelikte 1 tane yeter dediler,bugün oldum,yani 20-24 arası oluyosun ilkini. Hiç yaptırmayan gebelere genelde 2 doz yapılıyo, 2.si 30lu haftalarda sanırım.
kızlarrr önerin bizi savaşaaaama ben sizi nasıl bulacağım ki:44::44:
ohhh mis valla bende tatil istiyorum yaaaaGünaydın kızlar. Pc ye alisinca zor oluyor tlf.dan girmek.
savasin soyadindan tanıdım facede diger kisiyide umut olarak tahmin
ettim sanırım doğru. Bugün bursaya dönüyoruz
yarinda sarımsaklı ya yazliga gideceğiz.
canımmmm nice senelere inşallahhhhhhhh Rabbim mutlu huzurlu yuvanızı daim etsin inşallahhhSelam minnoşlaaarrrBugün kocikomla evlilik yıldönümümüz ama evde boya badana işleri başlicak, bir sürü iş var. Boyayı bekledik diye hiç bir işe el sürmemiştim.Camlar, dolaplar vs vs vs.... Yardımcı kadın bulalım dedik o da bu köyde imkansız, neyse artık yavaş yavaş kociş de fırsat buldukça yapcaz.
kız nasıldı güzel değil diyorlar sarımsaklıyaözom kocaman kocaman mutluluklar dilerim size seneye yağızla kutlarsınız gönlünüzce inş....
fatmacım bende sarımsaklıdan yeni geldim sizede bol eğlenceler....
asbem ev olarak dikili tarafında kaldık ama genelde oradaydık kalabalık yerleride var ama sakin yerlerde çok denizi kumu güzel bence tavsiye ederim canım
eğer aşılamalar tutmazsa kociş söz verdi ramazan bayramındada kurban bayramında da çekip gideceğiz inşallah bakalım kız nehar kurbanda ancak sizin oralara geliriz heee
anaaammm gel kız gel, tabi ben doğurmuş olmazam o zaman kadar
kız kurbanla doğumun arasında 1ay vardır herhalde anammm tombiş neharı görürüm doğurursan da oğluşu görürüm kızzzz ay ne güzel olurr
hoşgeldin canım bir sorun olmasın da yat güzelim yat maaşallah inatçı bizim yeğenimiz annesine sımsıkı tutundu
tatlım ben nisanda vuruldum sanırım ilk aşıyı 5.5 aylık falandım.sağlık ocağına gitmiyor musun onlar zamanını söylerler
Selam kızlar, nabeeerrrr
Ben bugün aşı oldum, kolum fenaZerbascım, gebelikte sadece tetenos aşısı oluyosun, onu takibini yapan sağlık ocağı sana bildirecek zaten. Mesela ben 2009da 2 doz yaptırmıştım, gebelikte 1 tane yeter dediler,bugün oldum,yani 20-24 arası oluyosun ilkini. Hiç yaptırmayan gebelere genelde 2 doz yapılıyo, 2.si 30lu haftalarda sanırım.
hoşbulduk bitanem...ah yavrum yat yat öldüm sırt üstü ne sağa ne sola döndüm..bugünlerde biraz rahatım..kanamam olmasın hastanelere düşmeyeym de yatarm hiç kalkmam....sen napıysn inş bu ay gebesn Allahın izniyle..
canlarm elimde gebelikte bakım broşürü var hastaneden verdiler orada 4 aydan itibaren tetanos aşısı yapılır diyo..sağlık ocağına gittm 8 ağusts aşım ma 5.ayım olack kafam karıştı broşürde 4 yazınca bende size sorayım dedm...
canlarm elimde gebelikte bakım broşürü var hastaneden verdiler orada 4 aydan itibaren tetanos aşısı yapılır diyo..sağlık ocağına gittm 8 ağusts aşım ma 5.ayım olack kafam karıştı broşürde 4 yazınca bende size sorayım dedm...
canımcım doğrudur bak ben de 5,5 aylık oldum yeni yaptırdım. Bizim kasım anneleri de hep 5 de yaptırdı, sağlık ocakları bu işi daha iyi biliyor. Ben de doktoruma sorduğumda sağlık ocağı yapcak takibini, prosedürleri onlar biliyor demişti. Sen sadece doktoruna danış, bazı doktorlar önermiyor ama ben yapılmasında fayda görüyorum ne olur ne olmaz. Doğumda kullanılan aletleri geçtim mesela ben bahçeli evde oturuyorum geçende bacağımı bahçe tellerinde çizdirdim. allah korusun ne olur ne olmaz.
inşallah canımcım dualarınıza ihtiyacım var
canımcım doğrudur bak ben de 5,5 aylık oldum yeni yaptırdım. Bizim kasım anneleri de hep 5 de yaptırdı, sağlık ocakları bu işi daha iyi biliyor. Ben de doktoruma sorduğumda sağlık ocağı yapcak takibini, prosedürleri onlar biliyor demişti. Sen sadece doktoruna danış, bazı doktorlar önermiyor ama ben yapılmasında fayda görüyorum ne olur ne olmaz. Doğumda kullanılan aletleri geçtim mesela ben bahçeli evde oturuyorum geçende bacağımı bahçe tellerinde çizdirdim. allah korusun ne olur ne olmaz.
oyyyyyyy kuzum sana inan dua ediyorum..sağlıklı sıhhatli bir bebiş versn sana mevla...ağlasın zırlasın asbemi yesin bitirsn görsün gününü asbem:)))
fıstığım senin kızın olmayck mıydı okudm kızlr erkek yazmışlr ben mi yanlış hatırlıyrm..yatırcm aşımı cnm haklısn ne olur ne olmz..ahh kuzm 3 kere hastaneye yattım progestan ilacı var ya onu iğne olarak kalçadn yaptılr..mevla rahat gebelikler versn herkese öle dua ediyrm..
fıstığım senin kızın olmayck mıydı okudm kızlr erkek yazmışlr ben mi yanlış hatırlıyrm..yatırcm aşımı cnm haklısn ne olur ne olmz..ahh kuzm 3 kere hastaneye yattım progestan ilacı var ya onu iğne olarak kalçadn yaptılr..mevla rahat gebelikler versn herkese öle dua ediyrm..
amin canım aminnnnnnn
nefes alamayayım bebişime-bebişlerime bakmaktan geceleri başucunda uyuyakalayım inşallahhhh
anaaaaaamm haberin yokmu senin benim kız pipili çıktıOğluşum olcak allahın izniyle canım
Progestan ve 2 ay yatmanın ne demek olduğunu biliyorum, 5. aydan sonra rahatlarsın kuzum
ay kuzum inş Allah hayırlı sağlıklı evlatlr versn bizlere..