Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlem maalesef ailede sıkıntılar olabiliyor cnm .....benimde ablam yüzünden ailem kaç aydır üzülüyor annem bir sürü kilo vermiş üzüntüden
kuzum her aile de muhakkak bir tane çıkıyor benim kardeşimde aynı maalesef ne yapcan bu da ayrı bir sınav işteallah her aileye böyle bir belamı veriyor nedir anlamadım, bunla sınanıyoruz resmen kambur gibi..Şu hamile halimle bana yaşattıklarını asla ama asla unutmicam.
ohhh hadi hayırlı yolculuklar kuzummmmmm inşallah bütün sıkıntıları bırakır gelirsin-iz belki 2kişi gelirsin belli mi olurbugün birtek rımelmi girmiş
rımel feryal ve elifi önerebilirsem önericem cnm aybikenin face yok umutta bende yok
bende sabah sınava gittim gelir gelmez arkadaşlar pikniğe çağırdı ona gittik eve geldim ütü banyo valiz hazırlığı bu saat oldu yarın sabah yolcuyuz
önerildi mi bilmiyorum ama şimdi öneriyorum kuzumgünaydın kızlarrr , neharım senı de ekledım bu sabah ısmınden tanıdım, ama kızlar bana feryali, aybikeyi ve umutu da onerın..
Haftasonu kimsecikler yok mu yaa kizlarr nerdesinzz..kocisimdee yok yanimda annemlerde kaliyorumm dedesi vefat etti memlekette simdiii..
Belirtileri merak ediyosanzz yinee her ayki gibii bakalimm ne olckkk
az kaldı tatlımmm hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah bize
başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin inşallahhhhh
Asbecimmmmm sence ne zaman test yapmaliyim
bugün birtek rımelmi girmiş
rımel feryal ve elifi önerebilirsem önericem cnm aybikenin face yok umutta bende yok
bende sabah sınava gittim gelir gelmez arkadaşlar pikniğe çağırdı ona gittik eve geldim ütü banyo valiz hazırlığı bu saat oldu yarın sabah yolcuyuz
Asbecimmmmm sence ne zaman test yapmaliyim
benıde ekleyınnn öznur yaman cürebal ( biz hastanede ıdık dun gece yenıdgon sarılıgı ıcın yattık bı gece şimdi ewimizdeyiz cok şükür oğluşumda ıyı çok şükür atlattıkk..
kuzum her aile de muhakkak bir tane çıkıyor benim kardeşimde aynı maalesef ne yapcan bu da ayrı bir sınav işte
ohhh hadi hayırlı yolculuklar kuzummmmmm inşallah bütün sıkıntıları bırakır gelirsin-iz belki 2kişi gelirsin belli mi olur
önerildi mi bilmiyorum ama şimdi öneriyorum kuzum
500tl anlık çok gözükmüyor ama devamlı devamlı küçük bir rakam değil maalesf canımcım sen ufaktan ufaktan çözersin bütçenize uymadığını dile getir bu ev içime sindi falan duygu sömürüsü yap annene merak etme işe yarayacaktır mesafeyi yarı yarıya düşürmüş olacaksınız bizde baktık haftasonu ev bizim çevrede hepsi yıkık dökük 30yaşından küçük bina yok zaten bizde uzaklaşmaya karar verdik canımcım Rabbim gönlündekini nasip etsin bırak oluruna sıkma canını hiçbişey senin sağlığından önemli değil biraz mırın kırın ederler ama kızmazlar merak etme geçer 1-2güne anne-baba bu kolay mı herşeyimizde bize küsselerdi mahvolmuştukcanımmm, sağol bitanem.. bizde haftasonu ev baktık, annemlerın yakında yaklasık 800 mtre mesefade 3+1 115m2 35 yıllık 225.000 bi ev wardı, cmtsi onu gormeye gıttık, gittik gitmesine de adamı aradık dedik evi gorelım satıldı dedi.. benım moral sıfır.. artık cok yoruldum, başıma agrılar gırdı.. sonra baska semtlere bakmaya basladık bi ev bulduk 1. kat altında daire olan,3+1 115 m2 6 yıllık bınada 7 km uzaklıkta üstelik fiyatıda 190.000 .. arabayı da aynı fıyatlı otomatıkle değiştirip ben bırakıcam bebeyi .. tek iş annemle babama nazıkce anlatmaktan gecıo , inşallah sıkıntı yapmazlar.. bu aksam annemlere gıdıcez, dua et bana bacım.. bizimkiler kendı yakınlarından ev aradıkça umutlandılar, annem, özellıkle babam ne kadar dıbımızden o kadar iyi diye düşünüolar , geçenlerde onlara 150 mt yakınlıkta bi ev bulmuslar ama 1+1 teras bekar evi, dedim bu ev 40 kırk senelık esyalarımız içine sıgmaz, babamda ne dese karşı daireyi kiralarsınız kirası da 1750 ne para bırıktırebılırz ne de odemek kolay olur, ama olmuyo, cok eskı evlere dunya parası verılıo, arada 35.000 fıyat war ama, kredı de biri 1,350 odıcez dıerınde 1.850 arada 500 tl, ama bizi etkilio.. uff şimdi de annemlere nasıl anlatsam diye deliriyorum uzun yazdım yine galiba... bu arada şuankı evımız annemlere 15 km.. yine daha yakın olmuş oluruz.. kızlar bana akıl verın .. ya da annemlere düzgünce nasıl anlatabılırım kırmadan..
canım en azından adet gununde yap testi, bişe varsa çıkar o gün inşallah