Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kızlaaaaaaarrr Feryalin bebosunun cinsiyeti belli olduuuuuuuuuuuuuu :KK52::KK52: Gelsin de kendisi söylesinnnnn :KK52::KK52:

feryalllllllllllllllllllllllll bi oğluşş daha geldi deseneeeee bu seferde kızlar az kaldı heee ((.
Rabbım saglıklı hayırlı yakışıklı boylu poslu oğlan eylesınnnnnnnnnnnnnnnnn
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallaaaaahhh sıpamaaaaaaaa :nazar::nazar:
zeynoooooooooooooo avcunu yala ahahahahahahhaa kaldın mı kızımaaaaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kulaklarım çınladı koştum geldim :KK70::KK70: kız dünürrrrrrrrr uğraşma benleeeeee bakıyım :):) alcam işte kızını başka oluru yok bu işin :):)

bu arada feryal hayırlı uğurlu olsun oğluşun asbelove danda ozaman bir kız bekliyoruz :KK70::KK70::KK70::KK70:

buarada ablamız ne zamandır yok haber alan varmı ?? bana hamiş müjdesiyle gelicek gibime geliyor inşallahhhh

feryalllllllllllllllllllllllll bi oğluşş daha geldi deseneeeee bu seferde kızlar az kaldı heee ((.
Rabbım saglıklı hayırlı yakışıklı boylu poslu oğlan eylesınnnnnnnnnnnnnnnnn
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim aminnnnnnn hepimizinki inşallah.

kulaklarım çınladı koştum geldim :KK70::KK70: kız dünürrrrrrrrr uğraşma benleeeeee bakıyım :):) alcam işte kızını başka oluru yok bu işin :):)

bu arada feryal hayırlı uğurlu olsun oğluşun asbelove danda ozaman bir kız bekliyoruz :KK70::KK70::KK70::KK70:

buarada ablamız ne zamandır yok haber alan varmı ?? bana hamiş müjdesiyle gelicek gibime geliyor inşallahhhh

sağol canım teşekkürler evet asbeden bir kızçe beklicem artık :)

Feryalcigim oglus geliyir oylemiiiiiiiii hadi hayirlisi oldun canim brnim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim:KK16::nazar::nazar::nazar:

kulaklarım çınladı koştum geldim :d:d kız dünürrrrrrrrr uğraşma benleeeeee bakıyım :):) alcam işte kızını başka oluru yok bu işin :):)

bu arada feryal hayırlı uğurlu olsun oğluşun asbelove danda ozaman bir kız bekliyoruz :d:d:d:d

buarada ablamız ne zamandır yok haber alan varmı ?? Bana hamiş müjdesiyle gelicek gibime geliyor inşallahhhh

canım benim aminnnnnnn hepimizinki inşallah.

Sağol canım teşekkürler evet asbeden bir kızçe beklicem artık :)

ay hadi inşallahhhhhhhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Feryalcim oglun oluyor demek maaSAllah pasayaaaa:nazar:

zeynep hatirlamissin opuyorum seni:KK16:

Herkese uzun aradan sonra sevgilerr selamlarrrr. Bende degisen pek bisey yokkk beklemedey im sizi takipteyimmm arada okuyorum

Asbecim donemedim cnm kafam dolu bu ara depresyondayimmm

sevgilerrrr hepinize bebislerinizeeedeee
Unutmadan habibtem ciciler pek guzel c ama tulumdan ziyade 2parcalari tercih etmeni oneririmm bebiside operim tani senideeeee

cepten anc a bu kadar :)))

Feryalcim oglun oluyor demek maaSAllah pasayaaaa:nazar:

zeynep hatirlamissin opuyorum seni:KK16:

Herkese uzun aradan sonra sevgilerr selamlarrrr. Bende degisen pek bisey yokkk beklemedey im sizi takipteyimmm arada okuyorum

Asbecim donemedim cnm kafam dolu bu ara depresyondayimmm

sevgilerrrr hepinize bebislerinizeeedeee
Unutmadan habibtem ciciler pek guzel c ama tulumdan ziyade 2parcalari tercih etmeni oneririmm bebiside operim tani senideeeee

cepten anc a bu kadar :)))

abla cok özledik seni dön artık aramızaaaaaa

tülaaaaaaaaayyy :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: geri dön tülaaaaaaaaaaaaaaaaaayy :KK52::KK52:nerdesin tülaaaaaaaaaaaaaaayyy :KK52::KK52::KK52::KK52:

geldimmmm canımmmmmmmmmmm.

kızlar oğlumuz geliyor inşallahhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Oy maşallah feryalcim.:nazar::nazar:Erkekler artmaya başladı galiba:emir_bebek:Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

Eki Görüntüle 723765 Eki Görüntüle 723766 Eki Görüntüle 723767 Eki Görüntüle 723768 kızlarrr ıstee benım melegımmmm ve kıyafetlerıııııı darısı tum ısteyenlerın basınaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım bebişin cicileri çok güzel güle güle giysin inşallah:KK16:

Tsk ederim habibtelerim mm m allah herkese bu mutlulugu yasatsin:KK16::KK16::KK16:

Ablacigimmmmm srni cok ozledim yaaa aramiza don kendine geldikten simonra opuyorum seni kizima aldiklarim bunlar sadece baslangic soyledigin icin tsk ederim canim ablam:KK16::KK16::KK16:16::KK16:

X