Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaaarrr Feryalin bebosunun cinsiyeti belli olduuuuuuuuuuuuuu Gelsin de kendisi söylesinnnnn
geldimmmm canımmmmmmmmmmm.
kızlar oğlumuz geliyor inşallahhhhhhhhhhh
maşallaaaaahhh sıpamaaaaaaaa
zeynoooooooooooooo avcunu yala ahahahahahahhaa kaldın mı kızımaaaaaaaa
feryalllllllllllllllllllllllll bi oğluşş daha geldi deseneeeee bu seferde kızlar az kaldı heee ((.
Rabbım saglıklı hayırlı yakışıklı boylu poslu oğlan eylesınnnnnnnnnnnnnnnnn
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kulaklarım çınladı koştum geldim kız dünürrrrrrrrr uğraşma benleeeeee bakıyım :):) alcam işte kızını başka oluru yok bu işin :):)
bu arada feryal hayırlı uğurlu olsun oğluşun asbelove danda ozaman bir kız bekliyoruz
buarada ablamız ne zamandır yok haber alan varmı ?? bana hamiş müjdesiyle gelicek gibime geliyor inşallahhhh
kulaklarım çınladı koştum geldim :d:d kız dünürrrrrrrrr uğraşma benleeeeee bakıyım :):) alcam işte kızını başka oluru yok bu işin :):)
bu arada feryal hayırlı uğurlu olsun oğluşun asbelove danda ozaman bir kız bekliyoruz :d:d:d:d
buarada ablamız ne zamandır yok haber alan varmı ?? Bana hamiş müjdesiyle gelicek gibime geliyor inşallahhhh
canım benim aminnnnnnn hepimizinki inşallah.
Sağol canım teşekkürler evet asbeden bir kızçe beklicem artık :)
ay damadım geliyor damadımmmmmmmm
Feryalcigim oglus geliyir oylemiiiiiiiii hadi hayirlisi oldun canim brnim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim
Eki Görüntüle 723765 Eki Görüntüle 723766 Eki Görüntüle 723767 Eki Görüntüle 723768 kızlarrr ıstee benım melegımmmm ve kıyafetlerıııııı darısı tum ısteyenlerın basınaaaaaa
kulaklarım çınladı koştum geldim kız dünürrrrrrrrr uğraşma benleeeeee bakıyım :):) alcam işte kızını başka oluru yok bu işin :):)
Feryalcim oglun oluyor demek maaSAllah pasayaaaa
zeynep hatirlamissin opuyorum seni
Herkese uzun aradan sonra sevgilerr selamlarrrr. Bende degisen pek bisey yokkk beklemedey im sizi takipteyimmm arada okuyorum
Asbecim donemedim cnm kafam dolu bu ara depresyondayimmm
sevgilerrrr hepinize bebislerinizeeedeee
Unutmadan habibtem ciciler pek guzel c ama tulumdan ziyade 2parcalari tercih etmeni oneririmm bebiside operim tani senideeeee
cepten anc a bu kadar :)))
geldimmmm canımmmmmmmmmmm.
kızlar oğlumuz geliyor inşallahhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 723765 Eki Görüntüle 723766 Eki Görüntüle 723767 Eki Görüntüle 723768 kızlarrr ıstee benım melegımmmm ve kıyafetlerıııııı darısı tum ısteyenlerın basınaaaaaa