- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
canım ablam hoşgeldin profil ayarlarından evlilik tarihini giriyorsun evlilik seçiyorsun abla
feryal cnm hoşgeldinnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ablam hoşgeldin profil ayarlarından evlilik tarihini giriyorsun evlilik seçiyorsun abla
feryal cnm hoşgeldinnnnnnnnnnn
aman cnm keyifler iyi olsun da gerisi öenli değil..ben de iyiyim tatlım çook şükür yaa..bitti reglim sonunda..artık kafam rahat..bikaç ay kafama takmamaya çalışıcam ama korunmıycam da.artık keyfine gelirde bebişcik gelmek isterse kapımız açıkkk
İyi aksamlar herkese:)
selammm sekerler nasilsinizzz...yeni topigin hayirli olsunnnn ablacim senide cok ozledimmmmm...nasilsiniz herkes iyimi...
iyiyizz feryalcimmmm mide bulantisi kusma disinda hersey iyi...biraz biraz yemeye bsladimm...simdilik iyiyimmm cok sukur teyzesi...sen nasilsinnn vallahi eski sohbetlerimizi ozledimmm neden kimsecikler gelmiyor artikkk
Hosbulduk nasilsiniz herkesin keyfi yerindedir insallah
geçmiş olsun canım inş.çok bulanmaz mğdecik.valla canım haklısın tekrar eski sohbeti yakalarız inş.benim işlerde çok yoğun ve sıkıntılı dönemimdi ondan birazcık ihmal ettim canımcım suudi de havalar nasıl yavru kus
günaydın güzel hatunlarrr
nerelerdesiniz yahuu
hadiiii atın artık üstünüzden şu kış durdunluğunu canlan biraz canlan biraz hadi kıpırda kendine gelll
bende yaptım evlilik takvimi