Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

yaaa herkes nerdeeee:KK53::KK53:
haftasonu bitti hatunlarrrrr nerelerde geziyorsunuz bakayım siz yine:KK76::KK76:

topikteki arkadaşlarıma hitaben :KK34::KK16:

guzularımmm benimmmm bidenelerimmmm :KK16::KK16::KK16: evet benim daha önce 1 düşüğüm oldu :KK50: sizlere söyleyemedim kusura bakmayın.. bundan 2 yılönce çok istemiştik ,korunmayıda bırakır bırakmaz hemencik oldu bekletmedi bizleri ancak olmadı işte yaşamadı bebeğim ,büyümedi organları..neyse ayrıntılara gerek yok sanırım kimseyi üzmeye hakkım yok benim..geçmiş gün..dediğim gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :KK34:

söyleyemedim kızlar gerçekten kusura bakmayın.. bu 2 yıllık sürec benım için çok çok çok zordu :KK43: bildiğiniz depresyondaydım.. buraya üye olurken dedimki ben dahil kimse bilmesin hatırlamasın , hiç olmamış gibi davranıcam..sanki bunları yaşamamış gibi olucak herşey pozitif mutlu olucaz..üzülmek çok moral bozukluğu yok dedim kendi kendime ve öylelikle üye olmuştum..ilk defa bu üniv hastanesinde düşük yaptığımı söylerken ağlamadım bu benim için gerçekten önemli demekki artık iyi oldum

neyse bundan sonra öğrendiğinize göree ben Allahın her günü arabeske bağlayabilirim :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK34:

Canım bunlar biz insanlar ıcın bırer sınavımız onemlı olan ısyan etmeden sıkayet etmeden basa cıkabılmek. Bende agustos ayında babamın arabası ıle aılecek gıttıgımız seyahatte 4 takla atarak kaza yaptık orada dusuk yaptım ve babam duyup vıcdan azabı hıssetmesın dıey soleyemedım o kadar kotu zamanlar gectıkı anlamatamam yanımızda abımın esı vardı o da 5 aylık hamıle ıdı ve onun bebegıne bırsey olmadı hem ne cok sevındım onun bebegını rabbım korudu dıye hemde o kadar uzuldumkı neden benım bebegım bzıımle degıl dıye :KK43:

cnm çok ta uzatmamak lazım bu bebiş mevzusunu..biz de 5,5 yıl sonunda karar verdik yapmaya..6 aydır bekliyoz bakalım..33 yaşındayım..ama senin yaşın da daha genç maşallah.yumurtalar için gerekirse takip falan yaparlar uygun zamanı yakalar doktorun..ama eşin de baktırsın..eğer yapılmadıysa o da spermiyogram yaptırsın..herşey bizde bitmiyor sonuçta.
hayırlısı olsun tez zamanda gelsin inşaşşah bebiş..

Brkaç ay kendımız deneyelım dedık bırde daha onceden bır dusugum oldugu ıcın olur dıye dusunuyoruz sadece artık daha fazla zaman kaybetmemek lazım sanırım ıns zorluklar cıkmaz dualarınıza benıde katın

Canım bunlar biz insanlar ıcın bırer sınavımız onemlı olan ısyan etmeden sıkayet etmeden basa cıkabılmek. Bende agustos ayında babamın arabası ıle aılecek gıttıgımız seyahatte 4 takla atarak kaza yaptık orada dusuk yaptım ve babam duyup vıcdan azabı hıssetmesın dıey soleyemedım o kadar kotu zamanlar gectıkı anlamatamam yanımızda abımın esı vardı o da 5 aylık hamıle ıdı ve onun bebegıne bırsey olmadı hem ne cok sevındım onun bebegını rabbım korudu dıye hemde o kadar uzuldumkı neden benım bebegım bzıımle degıl dıye :KK43:

canım çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin sınavı ayrı napalım Rabbim herşeyi bilir veriri inşallah bu son üzüntün olur çok şükür sana ailene bişey olmamış ne güzel seni cennette bekleyen bir meleğin var Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah:KK16::KK16:

Brkaç ay kendımız deneyelım dedık bırde daha onceden bır dusugum oldugu ıcın olur dıye dusunuyoruz sadece artık daha fazla zaman kaybetmemek lazım sanırım ıns zorluklar cıkmaz dualarınıza benıde katın

Rabbim aratmadan bir an önce bebişine kavuşmanı nasip eder inşallahhhh canım

canım çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin sınavı ayrı napalım Rabbim herşeyi bilir veriri inşallah bu son üzüntün olur çok şükür sana ailene bişey olmamış ne güzel seni cennette bekleyen bir meleğin var Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah:KK16::KK16:

İnşallah canım. Evet oyle dusununce cok sukur atlatıyoruz yavas yavas kazanın etkılerını Büyükbabamı kaybettık kazada annemın kolu %30 kullanılmaz oldu benım bacagımdada vardı cok sukur ufak ızler dışında gectı rabbım kımselere yasatmasın bırdaha yasatmasın amin

kızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.

haftaya çağırdı ama kafamda ve içimde acaba kesenin içi mi boştu geçiyor.sormadım canımı sıkmayayım diye ama canım çok sıkıldı dokunsalar ağlayacam.

akıl verin bana kızlar.geç yumurtladığım için olabilir mi?aşağıdaki takvimleride yumurtlamama göre dertilitiy friendin verdiği grafikteki doğacak tarihe göre yaptım o site ki yumurtladığın günü ilk gün olaRAK alıyor.

iskorpit bu arada düşüğüne çok üzüldüm.Rabbim göstermesin bir daha

elifimmm sıkma canını cnmm..çogunlukla okyorum hemen kalp atışını duyan az oluyo.senin zaten geç döllenmen var..bir hafta bekle cnm bak sen üzülürsen bebiş de hisseder yapma cnm benim..dualarımız seninle..hem şüphelense doktor direk söylerdi bence..

çok geçmiş olsun cnm..insan başına ne geleceğini bilmiyor işte..Rabbim beterinden korusun.

İnşallah canım. Evet oyle dusununce cok sukur atlatıyoruz yavas yavas kazanın etkılerını Büyükbabamı kaybettık kazada annemın kolu %30 kullanılmaz oldu benım bacagımdada vardı cok sukur ufak ızler dışında gectı rabbım kımselere yasatmasın bırdaha yasatmasın amin

başınız sağolsun cnmyaa..atlatmak zorundayız tabii insan neler atlatıyor..bundan sonra kayıplarımız olmasın inşallahh..çok şükür sizler canınız sağ çıkmışsınız kazadan..baban da çok zor günler geçirmiştir..iyiki bilmiyor senin bebişini..inan yıkılırdı..torun herşeyden kıymetli diyorlar çünkü..

kızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.

haftaya çağırdı ama kafamda ve içimde acaba kesenin içi mi boştu geçiyor.sormadım canımı sıkmayayım diye ama canım çok sıkıldı dokunsalar ağlayacam.

akıl verin bana kızlar.geç yumurtladığım için olabilir mi?aşağıdaki takvimleride yumurtlamama göre dertilitiy friendin verdiği grafikteki doğacak tarihe göre yaptım o site ki yumurtladığın günü ilk gün olaRAK alıyor.

canım üzülme şimdi kafamda tarihleri toparlıyorum da bende keseyi 6.haftada bebeği ve kalp atışlarını 7.haftada(hatta 7.haftam bitmek üzereydi)duyduk.6.haftada bebeği göremeyince bende tedirgin olmuştum ama gerek yokmuş.o yüzden sıkma canını.iyi düşünki herşey güzel olsun hem birde senin geç döllenme olayın var bazen dr.lar tarihleri otomatiğe bağloyorlar ona dikkat etmiyorlar

birde sana nacizane tavs,yem bu tarz olayları Allah göstermesinde tek bir dr.la sınırlı kalma başka dr.larada git derim

ozser geçmiş olsun canım büyük bir kaza atlatmışsınız.Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın

canlarııııııııııııımmmm nasılsınız:KK16::KK16::KK16: taşındım çok şükür, yerleştimmmm:KK52::KK52: interneti bağlatmadık, yan taraftaki otelden kullanıyossss:KK52::KK52::KK52: şuan sandalyenin tepesindeyim :KK52: hepinizi çok özledim.:KK16::KK16:

canım bir haftayı geçirmeden kimse birşey söyleyemez,ilaç raporunuda hiç bir doktor kalp atımlarını görmeden başlayamazki ,bazılarının 7-8 haftada ancak görünüyor,dedim ya bu bir hafta öylede böylde geçecek ondan sonra ya üzüleceğiz :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:yada sevineceğiz:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

canlarııııııııııııımmmm nasılsınız:KK16::KK16::KK16: taşındım çok şükür, yerleştimmmm:KK52::KK52: interneti bağlatmadık, yan taraftaki otelden kullanıyossss:KK52::KK52::KK52: şuan sandalyenin tepesindeyim :KK52: hepinizi çok özledim.:KK16::KK16:

güle güle otur nehar bizde seni özledik:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

başınız sağolsun cnmyaa..atlatmak zorundayız tabii insan neler atlatıyor..bundan sonra kayıplarımız olmasın inşallahh..çok şükür sizler canınız sağ çıkmışsınız kazadan..baban da çok zor günler geçirmiştir..iyiki bilmiyor senin bebişini..inan yıkılırdı..torun herşeyden kıymetli diyorlar çünkü..

Kesinlikle öyle bu yuzden soylemedık yıkılmasın dıye zaten sureklı ben nasıl yaptım evlatlarıma dıye kendını mahvettı daha yenı attıyor o psıkolojısını cok sukur abımın esının bebegı dogdu daha yenı sımdı o oldu sevıncımız

canım üzülme şimdi kafamda tarihleri toparlıyorum da bende keseyi 6.haftada bebeği ve kalp atışlarını 7.haftada(hatta 7.haftam bitmek üzereydi)duyduk.6.haftada bebeği göremeyince bende tedirgin olmuştum ama gerek yokmuş.o yüzden sıkma canını.iyi düşünki herşey güzel olsun hem birde senin geç döllenme olayın var bazen dr.lar tarihleri otomatiğe bağloyorlar ona dikkat etmiyorlar

birde sana nacizane tavs,yem bu tarz olayları Allah göstermesinde tek bir dr.la sınırlı kalma başka dr.larada git derim

ozser geçmiş olsun canım büyük bir kaza atlatmışsınız.Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın

Sagol canım amin Allah razı olsun

Canım Rabbim bir daha yaşatmaz inşallahhh başınız sağolsun

hadi hayırlı olsun canımmmmm Rabbim iyi günlerde huzurla oturmayı nasip etsin inşallahhhh
Özledik seni gel artıkkk:KK16:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:300
-kabilarda:500
-8scorpions:927
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:300
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:170
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50
-Kiraztepe:300

toplam:4444 :nazar :nazar: :nazar: :nazar:

Allah okuyan, okumak isteyip de okuyamayan, dualarıma amin diyen herkesten razı olsun!!!!!

Duama iştirak eden arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun..inş tez zamanda bebişinize kavuşur rahat bir gebelik geçirirsnz..Allah dertlerinizi sıkıntılarınızı gönül yorgunluklarınızı yok eder inş..saolun...

X