Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senin gibi bir kızıyorum bir diyorum kısmet değilmiş zaten sabit bir dr.um yok buna da tavsiyeyle gitmiştik canım belki de haklısın şu anda beynim o kadar dağınık ki düşünemiyorum bile ve ağlayamıyorum gözyaşlarım geliyor akıtmamak için zor tutuyorum kendimi işyerindeyim keşke bişey çıksa da gitsem diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Belkide böyle hiç vakit kaybetmeden spermlerin hareketliliği-sayısı iyiyken tüp yapmalıyız bilmiyorum yaaa
Rabbim sen bize bir kapı aççç
özlemde birisiyle tartışmış 5gün ceza yemiş maalesef haftaya bizimle inşallah
canım şunu söyleyeyım sana ,hayırlı işlerde acele ediniz demiş Peygamberimiz değilmi? bebekte bir hayırlı iş sonuçta.. bence bundan sonra çatlatma iğnesi falan uğraşmayın işi şansa bırakmayın.. zaten geçtiğimiz ekim ayından beri işi hep şansa bırakmadık mı ? bıraktık evet.. bundan sonrası için daha bilinçli olmak gerek.. dediğin gibi hazır kalite iyiyken vakit kaybetmeyın canım hazır adetın gelecek ve tüpte 3.gun falan tedavıye baslanılıyor yaa sen hemen bi tıp merkezi bulmaya calıs kendine bu ayın sonunda insallah hamiş olacaksın canım üzüldün biliyorum ama kendini sakın koyvermeeee... randevunu almaya bak..
hani yine sen bilirsin canım..eşinlede konuş bu konuyu yeniden bir tüp bebek merkezine başvurun derim.. hakkında hayırlısı olsun insallah.. çünkü insan istiyor sonuçta ve artık beklemekte istemiyor
günaydın kızlar....gerçi benim için aydın bir gün değil ama bunada şükür ....geldi bizimkiler....
canlarım.. Rabbim size ailenize en hayırlı, huzurunuza huzur , neşenize neşe katacak bebişleri inşallah bu ay gönderir.. asbem mesajımı gördün mü?bende aynı durumdayım canım test negatif yarın benimkilerde gelir artık hayırlısı hakkımızda.............
canlarım.. Rabbim size ailenize en hayırlı, huzurunuza huzur , neşenize neşe katacak bebişleri inşallah bu ay gönderir.. asbem mesajımı gördün mü?
canım benim Allah razı olsunnn gördüm hatta cevapta yazdım
aminn canım aminnnnnnnnnnnn
canım cok üzüldüm.bence de daha bekleme den tüp bebek işine giriş yaş ilerledikçe her şey zorlaşıyor
asbe bende bugün eşim öğlen gelince hsg çektireyim dedim eylüle kadar olmazsa artık eşim mecbur tekrardan ameliyat olacak .hsgde de bişey çıkmazsa bende bir sıkıntı kalmıyor yumurtluyorum hormonlar normal başka ne kalıyorki kist sorunumda yok.okula gittim bugün arkdaşlar ağladınmı diye sordu bende dedim eşim gitti ya ona ağladım diye
asbe bende korunmayı bırakalı tam 1 yıl oldu geçen yıl ilk haziranda denemiştik kimyasaldı ondan sonrada bir daha hiç olmadı.
teşekkür ederim canım desteğin için konuşup çözmemiz lazım bu sıkıntımızı eşim benden uzaklaşıyor gördüğüm kadarıyla neden anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bilmiyorum
özlemde birisiyle tartışmış 5gün ceza yemiş maalesef haftaya bizimle inşallah
Çektirdin mi canımcımmm temiz dimi herşey yolunda inşallah
aynı zamanda başlamışız desene canım benim ben martta düşük yaşadım sadece tek farkımız bu....bu ayda birlikte hamile kalaydık iyiydiii
eşinin değerleri ne durumda kontrol ettirdiniz mi canım yakın dönemde acaba?
Canım zaten eşimin değerleri çok düşüktü şimdi çok çok daha iyi maaşallah ama ilk defa böyle söyleyince çok ağrıma gitti. Allahım korusun ben onsuz bir hayat düşünemem o anda negatifi görmemin psikolojisini sizde çok iyi bilirsiniz ama geçiyor insan herşeye alışıyor Rabbim nasıl ve ne zaman isterse o zaman olur sınavı veren Rabbim sabrını da verir elbet Allahımın büyüktürasbe kuzum erkekler bizden çok daha hassas bu konuda..sanırım eşin sorunu tamamen kendisinde buluyor..
oturup konuş onunla cnm gerekirse 1-2 ay dinlenin kafanızdan çıkarın..valla erkekler strese giriyo spoşları da etkileniyo..hem bu Allah kısmet etmeden sadece bizim istememizle olacak bişey değil..bunun bir sınav olduğunu kusurlu ne sen ne de o olmadığını anlat tatlım..
sonuçta şu anda öncelik sizin ilişkinizde bağlarınızın kopmaması..bir ara benim eşim de öyle olmuştu..birde ben hamile kalana kadar en yakın arkadaşlarımızın ikiside hamile kalınca adamın psikolojisi bozuldu..
Evet canım özledim valla gelsinde iki lafın belini kıralımkasım anneleri topiğinde oldu kuzum olay..aslında olay bile değildi ama işte heralde şikayetçi oldular birbirlerinden bilmiyomki..
özo da daha önce ceza aldığından şimdi 5 günmüş cezası..bugün yarın bitecek sanıyorum
Aynen öyle canım Rabbim izin verecek önce hayırlısıyla o da temiz çıkacak bu arada hsg den sonra hamiş kalanlar var biliyorsun dimi ay hadi inşallahhhhyok cnm çektirmedim daha bugün 1.gün 6.günden sonra çekiliyormuş.inşallah randevuda sıkıntı olmazda haftaya alabilirim.eşim şubat başında yaptırmıştı cnm değerleri çok kötü değil aslında ama birazda nasip sanırım bazen uğraşayım diyorum bazende allah nasip etmedikten sonra ne yaparsan yap olmaz diyorum .allahım bana bir yol göster diye dua ediyorum elimden geleni yapayımda gerisi allaha kalmış artık.eşimede yaptırırz test belki tekrar ramazan girmeden
Allah razı olsun canım benimmm dün akşam oturduk konuştuk biraz acaip çökmüş durumda o benden daha umutluymuş bu ay meğerse biraz zamana ihtiyacı var birkaç gün sonra daha da iyi olacak inşallah. Sadece şu birkaç günü atlatmamız lazım sanırım bende en azından bir ay ara verelim toparlanalım dedim ama hiç yanaşmadı kendi haline bırakalım Rabbim izin verirse olur olmazsa düşünürüz dr. işini falan diyor bakalım şu adetimi olayım bitsinde hayırlısıyla ondan sonrası Allah kerimmmmasbeee canımmm sakın gücünü kaybetme durmak yokkk yılmak yokk.sakın eşim benden uzaklaştı deyipte sende tavır alma ona malum erkeklerin psikolojileri biraz daha tuhaf bizden.rimele katılıyorum al karşına konuş önemli olan sizin birbirinize desteğiniz ve sevginiz olduğunu anlat.gerekirse biraz ara ver düşünme ama iskorpite de katılıyorum canım eşinin değerleri hazır yükselmeye başlamışken yabana atmayın değerlendirmeniz gerekiyorsa farklı yollarla değerlendirin.hakikaten bu işler nasip kısmet işleri tabiki mevlam nasip edecek öncelikle ama sakın sonradan keşke deme tek isteğim bu.
hem öyle bir sene oldu diye pes etmek yok biliyorsun benim 24.ayda denk geldi diğer arkadaşalrın desen ona keza
kendini biran önce toparla dularımız inanın hepinizle mevlam en yakın zamanda sağlıklı gebeliği bu topikte isteyen bütün arkadaşalrımıza nasip etsin tez zamanda mübarek aylara girdik duayı bırakmak yok daha çok dua edeceğiz birbirimize
günaydın kızlar....bugün hava güzel biraz cam silmeyi düşünyorum hazır 3 gün tatil varken işlerimi halledeyim.
hsg için aradım hastaneyi önce k.doğumdan randevu alcaksınız dedi dr.un kendi çekiyormuş filmi böyle olması daha iyi gerçi dr. kendi gözüyle görmüş olur.bende p.tesi randevu aldım bu dr. nasıl çıkacak bakalım.yanlız ücret konusunda bilgi vermiyorlar telefonda.ipekle gideceğiz hastaneye mecburen...