- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
saolun kızlar.. ben bisey sorcam..
bu kez benim günüm geçiyordu..ve ben idrar testi yapmıstım geçen hafta bgün çarsamba sabahtan ve ikinci çizgi silik çıkmısdı..hatta esime gösterdim o da var dedi..biraz da olsa umutlanmıstım.dedim körün taşı oldu bu kez heralde..
snra yine yaparım dedim..test aldım..ama o güne kadar olan ara ara ağrılarım olup olup gçiyordu..ve prsmeb aksamı.. karnım kötü olmaya basladı ve anladım geleceğini.. önce leke tarzında..sonra da devamı zaman sonra gelmeye basladı..
ve geçen günlerimde belirti gibi biseylerde hissediyordum..bilmiyom ben mi öle anladım..
ve net den bakdım bu konuda..diyor ki..
testde silik çıkıp sonrasında adet görenler için, biyokimyasal gebelik tarzında bisey yazıyordu..döllenirmis ama rahime ulasamadan bozulmaya baslarmıs.. ondan silik çıkarmıs öncesinde..snrada adet görürmüşsün.,. ve bunu yaşayan kişi anlamazmış bu yüzden de sessiz düşük de denirmis..
böyle bisey duyan okuyan var mı.. kk da açılmıs konulardan okudum..
ben bu yüzden böyle oldum bu kez
bende aynını okudum başka bir yerde ordada aynen bir çok kadın anlamadan yaşar yazıyordu.Bence bunu dr ile görüş canım bununla ilın gili belki çözüm bulunur demek buluştular ama rahime gelemedi yada geldiği gibi gitti bence bu olayı kulak arkası etme üstüne git canım