Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

inşşşşşşşşş canımmmmmm...cnm okuycam ınsss.ya eger olursa internetten okuyaym yaa carsamba gıdıcktm annemlere o gunde adet olursam kalır üzülürm..netten okusam olur mu cnm

olur canım nolacak
ikisi de yasin sonuçta Allah razı olsun

asbelove cnm adet sancılarım var :KK43:( hamıle olunca da aynı sekılde bı kac gun öncesındende sancılar olur mu sence birde test ıcın erken degıl mı?

oluyormuş canım kasık batmaları da yaşanan belirtiler arasında birde zaten hamilelik belirtileri de adet belirtilerine yakın inşallah bebişin seninledir
2gün varsa bata çıkmayabailir idrarda canım bekle biraz bakalım inşallahhhhhh inşallahhhhhh topiğimizin ilk hamişi sen olrusun:KK16:

Merhaba kızlar bende bu ay olsun cok ıstedım ama olmadı ıns subat ayına :KK43:
tum belırtıler vardı ama kırmzılar geldi :KK43:

hoşgeldın canımm :KK16:
s a kızlar ben geldim yüksek dozda elti zehirlenmesi yaşııyorum şuan pan zehir olarak topiğimize geldim:KK1::KK1::KK1::KK1:

iskorpit kız az sus be :KK52::KK52::KK52::KK54::KK54:
yalnızlık çeneme vurdu kuzum ne yapayımm :KK52::KK52::KK52: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
oyyyy yafrummm hemen yoğurt yeee içindeki zehri akıt :KK37::KK34::KK54: eltim yok ancak elticilik oynamaya can atanlar var! onlarada ben pas veriyorum :KK51::KK23: allah sana kolaylık ve sabır versın canım benımmmm :KK16::KK16::KK16:
yok canım adı cesur
anladım canım,adı gibi cesurdur sanırım :nazar: Allah nazarlardan saklasın.
Selam herkese iyi aksamlar bende subat ayini sabirsizlikla bekleyenlerdenim... Uzunbi aradan sonra tekrar kk yi takip etmeye baslad topigi cok begendim.
canım peki bu tibbi genetik ile eşle yapılan genetik arasındaki fark ne,eşle yapılanda neye bakılıyor bilgin varmı??yani bu testti yapmıyorlar kolay kolay bende bir tanıdık buldumda yaptıracam bana bir düşük daha yapacaksın öyle bakarız dendi bilmiyorum işin aslı ney:44::44:
canım tıbbi genetik 20 günde çıkıyor sen kan değerlerine bakılıyor,dna ise eğer doktor isterse yada sen istersen yapılıyor eşle senın dnalarınıza bakılıyor hani düşüğü tetikleyici yada ileride bebeğinize kalıtsal bir hastalık var mı yokmu bi nevi erken teshıs gibi dusun buda 40gunde çıkıyor.. bende acıkcası bu testlerımı yaptırabılmek için yalan soyledim ve 2 düşüğüm var dedim :KK50: 3.tüp kandaki öğleden sonra hemen cıkıyor ondada eğer dusuk yaptıysan ceninin cinsiyeti ortaya çıkıyor. 6 haftalıkta olsa cinsiyet çıkıyor tecrube ettim :KK43:
selam arkadaşlar kısa bi süre giremedim topik deyişmiş bende geldim 16 şubat sabırsızlıkla beklenen tarih
fazla vaktim yok geçmişi okuyamadım kime ne okuyoruz yazarsanız hemen başlıcam inş
hoşgeldin canım :KK16:
dün yatak odasıda asılı olan fotograf çerççevesi şahlandı tam ben altından geçerken kafama düştü nasıl oldu halen daha anlamış değilim....
ayy bismillahhh :KK53: verilmiş sadakan varmış canım,Allah korumus resmen :nazar: 1 tatlı kaşığı tereyag,1 tatlı kasığı toz şeker ve ekmek içini çiğneyip o yumurta olan yerine koyarsan iyi gelir :KK34: kocakarı ilacı derler ama eskiler ve benım büyüklerim böyle yapmışlardı bizim bu tarz yaralarımızın üzerine :KK16:
evet canımcım 2ay olmadı daha valla sizin orası pek kazıkçıymış bi de sahibindene bak ücretsiz sahiplendirmeler var belki bulursun biz yavru almayı planlıyoruz inşallah pek iyi anlaştılar bizimkiler erkek bir yemek yediriyor dişiye görmen lazım çifte kumrular anlayacağın:KK16::KK16:
nasıl kaçırmışım bilemedim tatlım hatta listede ismini düzelttim diye hatırlıyorum ama nereye gitmiş bende anlamadım:44:
hemen ekliyom bacımmmmmmmmmmmmmm:KK34:
vazgectım kısss benlen seyahate çıkartcaktım kuslar ölee değişikliklere gelemezlermiş... hevesimmm kaçtı oyuzdenn :KK50:
olsun cnaım benım ne olacakk :KK70:DD haa olmus adım listede haa olmamıs ben alınmammm :KK52::KK16::KK16:
. İnsallah kafama cok takip sabirsizlaniyorum esim olsada olur olmasada desede aklimdan cikmiyo bebis olcalmi olmuycakmi bide ogluma ilk ayda hamis kalmistim bu olmatinca sorun mu var acaba demeye basladim
canım böyle dusunrerekte stres yapyorsun kendine .. bu ay denıyın evde eger olmazsa bıdahakı ay bı doktor takibine basla istersen
canım ağzının payını verdim ama kronik vaka anlamıyorki direk dedim yeter içim şişti anlatma dedim benim derdim bana yeter dedim ama haklıyım diyip devam etti tamamda ben napim dedim :KK19::KK19: anlamıyor kadın kesinlikle anlamıyor
benzilllmişşş kıss eltinnn ancaaa kendini dusunsunnn zateennn... hiç haz almam boyle insanlardandaa... karnının şişi inip rahata ermiştir herhall :KK23::KK23::KK23:
kızlar merhaba yenı topık hayırlı olsun başlıkta süpermıss.asbelove cnm merhaba nasılsın..hamıs haberlerı var mı ??????

bugün evlılık yıldönumumuz :) ama kocişe hedıye almadım :KK43: yemek fln yapıcam ne yapsamkı sızce... bu arada gelmesını ıstemedıgm adete 2 gun var..

canımmmmm nice mutlu sağlıklı huzurluuu aşklaaaaa ve bebişliii yıldonumlrınız olsun ınsallah...

bu ay umarım senın ayındır kuzummm,yıldonumu hediyen olsun eşine canım :KK16::KK16::KK16:

yalnızlık çeneme vurdu kuzum ne yapayımm :KK52::KK52::KK52: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
oyyyy yafrummm hemen yoğurt yeee içindeki zehri akıt :KK37::KK34::KK54: eltim yok ancak elticilik oynamaya can atanlar var! onlarada ben pas veriyorum :KK51::KK23: allah sana kolaylık ve sabır versın canım benımmmm :KK16::KK16::KK16:

anladım canım,adı gibi cesurdur sanırım :nazar: Allah nazarlardan saklasın.

canım tıbbi genetik 20 günde çıkıyor sen kan değerlerine bakılıyor,dna ise eğer doktor isterse yada sen istersen yapılıyor eşle senın dnalarınıza bakılıyor hani düşüğü tetikleyici yada ileride bebeğinize kalıtsal bir hastalık var mı yokmu bi nevi erken teshıs gibi dusun buda 40gunde çıkıyor.. bende acıkcası bu testlerımı yaptırabılmek için yalan soyledim ve 2 düşüğüm var dedim :KK50: 3.tüp kandaki öğleden sonra hemen cıkıyor ondada eğer dusuk yaptıysan ceninin cinsiyeti ortaya çıkıyor. 6 haftalıkta olsa cinsiyet çıkıyor tecrube ettim :KK43:

hoşgeldin canım :KK16:

ayy bismillahhh :KK53: verilmiş sadakan varmış canım,Allah korumus resmen :nazar: 1 tatlı kaşığı tereyag,1 tatlı kasığı toz şeker ve ekmek içini çiğneyip o yumurta olan yerine koyarsan iyi gelir :KK34: kocakarı ilacı derler ama eskiler ve benım büyüklerim böyle yapmışlardı bizim bu tarz yaralarımızın üzerine :KK16:

vazgectım kısss benlen seyahate çıkartcaktım kuslar ölee değişikliklere gelemezlermiş... hevesimmm kaçtı oyuzdenn :KK50:
olsun cnaım benım ne olacakk :KK70:DD haa olmus adım listede haa olmamıs ben alınmammm :KK52::KK16::KK16:

canım böyle dusunrerekte stres yapyorsun kendine .. bu ay denıyın evde eger olmazsa bıdahakı ay bı doktor takibine basla istersen

benzilllmişşş kıss eltinnn ancaaa kendini dusunsunnn zateennn... hiç haz almam boyle insanlardandaa... karnının şişi inip rahata ermiştir herhall :KK23::KK23::KK23:

canımmmmm nice mutlu sağlıklı huzurluuu aşklaaaaa ve bebişliii yıldonumlrınız olsun ınsallah...

bu ay umarım senın ayındır kuzummm,yıldonumu hediyen olsun eşine canım :KK16::KK16::KK16:

sağol şekercim ama doğru hatırlamışım bir köşeli parantez işareti silindiği için gözükmüyormuş listede ismin düzelttim ama
olur böyle vakalar asbe hemen yakalar:KK52::KK52:

QUOTE]

ben bebeği patolojiye gönderdim herhangi birşey çıkmadı cinsiyetide söylemediler bize 9 haftalıktı

sağol şekercim ama doğru hatırlamışım bir köşeli parantez işareti silindiği için gözükmüyormuş listede ismin düzelttim ama
olur böyle vakalar asbe hemen yakalar:KK52::KK52:

olur böyleee vakalarrrr asbee hemennnn yakalarrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52: oyyyy ne güzel olduuu :KK52::KK16::KK16::KK16:

ayy bende bez dolap aldım malum tayıncıyız bı suru boş kutuları bi hizaya sokam balkonda çok dagınık gözüküo dedimm.. iyi hoş iskeleti yaptım ama şu bezi bi turlu gecıremiyorummm yapamıyorummm..ayy sinirrrrr geldiiii resmennnnn delircemmm :KK35::KK35::KK35:bide acıkır gibi oldum :KK39::KK56:

ben bebeği patolojiye gönderdim herhangi birşey çıkmadı cinsiyetide söylemediler bize 9 haftalıktı

canım zaten bu senin kanında çıkıyor ,genetik doktorları kandan da olsa biliyorlar. patalojide büyük ihtimal belli olmuştur cinsiyeti ama doktorunuz belki söyleme gereği duymamıştır...

normalde ceninde 5.haftada belli oluyormuş kız yada erkek olacağı ancak cinsel uzuvları henüz gelişmediği için bide kızılötesi bebeğe daha erken verilse zararı olacağı için 16.haftaya kadar bekletiyorlarmış..

dur ben bulim sana gösterim resmini çekeyim az bekle.

canım zaten bu senin kanında çıkıyor ,genetik doktorları kandan da olsa biliyorlar. patalojide büyük ihtimal belli olmuştur cinsiyeti ama doktorunuz belki söyleme gereği duymamıştır...

normalde ceninde 5.haftada belli oluyormuş kız yada erkek olacağı ancak cinsel uzuvları henüz gelişmediği için bide kızılötesi bebeğe daha erken verilse zararı olacağı için 16.haftaya kadar bekletiyorlarmış..

dur ben bulim sana gösterim resmini çekeyim az bekle.

canım bize sadece söylediği sonucun temiz olduğu sorun olmadığını takdiri ilahi olduğunu söyledi ya kusura bakma kafanı şişiriyorum ama hani şu parmaktan pıhtılaşma süresine bakıyorlarya ondan belli olur mu pıhtılaşma olup olmadığı??

olur böyleee vakalarrrr asbee hemennnn yakalarrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52: oyyyy ne güzel olduuu :KK52::KK16::KK16::KK16:

ayy bende bez dolap aldım malum tayıncıyız bı suru boş kutuları bi hizaya sokam balkonda çok dagınık gözüküo dedimm.. iyi hoş iskeleti yaptım ama şu bezi bi turlu gecıremiyorummm yapamıyorummm..ayy sinirrrrr geldiiii resmennnnn delircemmm :KK35::KK35::KK35:bide acıkır gibi oldum :KK39::KK56:

hadi yaa bi mola ver sonra tekrar dene canım şimdi o sinirle yapacağın varsa da olmaz benim genelde öyle olur:KK34:

çok tedirginim tekrar hamile kalıp bebeğime birşey olmasına, bebeğin öldüğü gün çok iş yapmıştım doktoruma bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını sordum bana alakasının olmadığını söyledi o günün akşamı kalçam öyle ağrımıştı ki kıbırdıyamıyordum ağrıda offf bilmiyorum hala kendimde arıyorum birşeyler

canım bize sadece söylediği sonucun temiz olduğu sorun olmadığını takdiri ilahi olduğunu söyledi ya kusura bakma kafanı şişiriyorum ama hani şu parmaktan pıhtılaşma süresine bakıyorlarya ondan belli olur mu pıhtılaşma olup olmadığı??

kandan alınan kan senin kan grubun içindir..

pıhtılaşma için 3 tüp kan alıyorlar

1 tanesi bu dediğim düşen bebeğin cinsiyeti ve senin eger hamilelik varsa o andaki beta-hcg ye bakılıyor

diğer 2 tüp tıbbi genetik tarafından kanda pıhtın varmı yokmu ona bakılıyor .onun sonucuda 20gun sonra cıkıyor

o nası söz canım hepimiz öğrenıyoruz yenı yenı paylaşıyoruz..bilgimiz artıyor .. yol gösterıyoruz bırbırımıze.. :KK16:

çok tedirginim tekrar hamile kalıp bebeğime birşey olmasına, bebeğin öldüğü gün çok iş yapmıştım doktoruma bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını sordum bana alakasının olmadığını söyledi o günün akşamı kalçam öyle ağrımıştı ki kıbırdıyamıyordum ağrıda offf bilmiyorum hala kendimde arıyorum birşeyler

canım artık kendini suçlama..bide bunun için kendine eziyet etme... önümüzdeki maçlara bak...:KK34::KK16:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 200

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

KALAN 2920

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

kandan alınan kan senin kan grubun içindir..

pıhtılaşma için 3 tüp kan alıyorlar

1 tanesi bu dediğim düşen bebeğin cinsiyeti ve senin eger hamilelik varsa o andaki beta-hcg ye bakılıyor

diğer 2 tüp tıbbi genetik tarafından kanda pıhtın varmı yokmu ona bakılıyor .onun sonucuda 20gun sonra cıkıyor

o nası söz canım hepimiz öğrenıyoruz yenı yenı paylaşıyoruz..bilgimiz artıyor .. yol gösterıyoruz bırbırımıze.. :KK16:

canım benim zaten 3 ay oldu işte şimdi pıhtılaşmaya baktıracam daha..

topikteki arkadaşlarıma hitaben :KK34::KK16:

guzularımmm benimmmm bidenelerimmmm :KK16::KK16::KK16: evet benim daha önce 1 düşüğüm oldu :KK50: sizlere söyleyemedim kusura bakmayın.. bundan 2 yılönce çok istemiştik ,korunmayıda bırakır bırakmaz hemencik oldu bekletmedi bizleri ancak olmadı işte yaşamadı bebeğim ,büyümedi organları..neyse ayrıntılara gerek yok sanırım kimseyi üzmeye hakkım yok benim..geçmiş gün..dediğim gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :KK34:

söyleyemedim kızlar gerçekten kusura bakmayın.. bu 2 yıllık sürec benım için çok çok çok zordu :KK43: bildiğiniz depresyondaydım.. buraya üye olurken dedimki ben dahil kimse bilmesin hatırlamasın , hiç olmamış gibi davranıcam..sanki bunları yaşamamış gibi olucak herşey pozitif mutlu olucaz..üzülmek çok moral bozukluğu yok dedim kendi kendime ve öylelikle üye olmuştum..ilk defa bu üniv hastanesinde düşük yaptığımı söylerken ağlamadım bu benim için gerçekten önemli demekki artık iyi oldum

neyse bundan sonra öğrendiğinize göree ben Allahın her günü arabeske bağlayabilirim :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK34:

$Fotoğraf160.jpg

canım bak burda bebeğin cinsiyeti var.. yada ben mi öyle algıladım :26:

doktor ee hani 2.düşük nerde nerse bende kimyasalmıs diğeri derim sallarım bişi :18::18::18: kimyasalı düşükten saymıyorlarmı yoksa :18::26:

X