Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Arkadasım şimdi eşinle ilişkiye giriyorsun sen yerinden kalkmadan eşin seni ayaklarından havaya kaldırıp silkeliyo evet çok komik ama bak bu hamiş arkadaşların ki hep tuttu (( o yüzden sen bi dene

Canım ilişkiden sonra eşin senin bacaklarından tutup sağa sola silkeliyor.
Böyle bir topikte var ve epey bir kişi hamile kalmış bu yöntemle.
Ben de bir kere silkelettim ama bakalım işe yaramış mı?

benimde ilk testlerde belli belirsiz çizgi vardı inanmamıştım yok diodum sonuç meleğimi rabbim göndermiş banada haberim yokmuş

Bir tek sivilcelerim çıkmadı,her ay 3-4 tane çıkıyordu,geri kalan belirtiler aynı.
Heran olacakmış gibi tedbirle bekliyorum,bakıyorum yok,içimdeki kıpırtılar artıyor.

merhaba hosgeldinnnnnn gozlerimee kurdan koydummm uyku bastirdi birdennnnn scoprimi bekliyorummmm boyleeee

Ben de geçmişi okudukça heyecanlandım,gelsin artık scorpi.
Bak temizlik beni bekliyor sen gelmeden çıkmak istemiyorum.
Getir artık şu güzel haberleri.

Bir tek sivilcelerim çıkmadı,her ay 3-4 tane çıkıyordu,geri kalan belirtiler aynı.
Heran olacakmış gibi tedbirle bekliyorum,bakıyorum yok,içimdeki kıpırtılar artıyor.

Ayağımı ne güzel sürüdüm ben öyle peş peşe geliyorsunuz. Hai bakayım canımmm hemen test yap yarın İnşallaahhh inşallaahhh seninledir meleğinnn

kabilarda cnm senin batta geçtimi hadi bakalım sendende bekliyoruz bir bebiş haberi .

Akıntım var kızlar,öyle oluyor ki bazen aha diyorum içimden sanırım regl oldum.
Tabii bunu dışarıya yansıtmam şöyle oluyor.
Oğlum oluyor yanımızda yada dün çarşıda geziyoruz,şifreli konuşuyorum.Ben her akıntıda eşime
'Ruhumdan bir parça gitti' diyorum,lavaboya kontrol etmeye gidiyorum.Bakıyorum birşey yok.
Eşimin yanına geliyorum ne oldu gitmişmi 'ruhundan bir parça' diyor.Yok diyorum hala duruyor ruhumdan
bir parça.

Canım ilişkiden sonra eşin senin bacaklarından tutup sağa sola silkeliyor.
Böyle bir topikte var ve epey bir kişi hamile kalmış bu yöntemle.
Ben de bir kere silkelettim ama bakalım işe yaramış mı?

inş yaramıştır canım enteresan bişey ilk defa duydum

Arkadasım şimdi eşinle ilişkiye giriyorsun sen yerinden kalkmadan eşin seni ayaklarından havaya kaldırıp silkeliyo evet çok komik ama bak bu hamiş arkadaşların ki hep tuttu (( o yüzden sen bi dene

mutlaka deniycem bişiy kaybetmem belkide beklediğim müjdeye kavuşurum inş

kabilarda senın ne kadar war bata

kabilarda cnm senin batta geçtimi hadi bakalım sendende bekliyoruz bir bebiş haberi .

Kızlar bu ay işler karıştı.Geçen ay 16'sında olmam gerekiyordu.Soğan kürü uyguladım erken oldum.
Geçen ay 12 sinde olmuştum.Bu ayda 12'sinde olurum dedim olmadım.Yani epey geçti ama işte her ay
yaşadığım düzensizliklerden dolayı ümide kapılmamak için test yapmayı geciktirdim.
Akşam da iyice kafam karıştı zaten o yüzden yarını bekliyorum.

sabah idrar testimi yapıcan yoksa direk kanmı vericeksin.inşallah oğluşuna kardeş çıkmıştır yola...

sabah idrar testimi yapıcan yoksa direk kanmı vericeksin.inşallah oğluşuna kardeş çıkmıştır yola...

Direk kan vermeye gideceğim canım.İnşallah, inan oğlum bizden daha fazla hayal kuruyor
kardeşle ilgili.Bir oyuncağı kaldırıyor niye saklıyorsun diyorum kardeşimde oynasın diye diyor.
Ya da en sevdiği yemeği yerken inşallah kardeşimde bu yemeği sever anne diyor.Niye diye soruyorum,
o bunu sevmezse sen ona başka birşey yaparsın onun yediğini de ben belki sevmem diyor.
Biz ona hiç yansıtmasakta o bizden daha fazla bekliyor biliyorum.
Bir de okulda kardeşi olan çocuklar okula gelmiyormuş,kendisinin de kardeşi olunca okula 2 gün gitmeyecekmiş.
Çocuğun hevesi bu kadar olur işte.

kabilcimmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmiyorummmmmmmmmmmmm

Ben de inanmıyorum canım gerçekten inanmıyorum.
Diyorum ya öyle belirsiz bir çizgi gördüm ki belki de yoktu.
Ben orda onu görmek için kendimi zorlamış olabilirim.
İnsanın içindeki ümit olmayanı var gibi gösterebiliyor.

sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee

canim esinde gordu degilmi o cizgiyiiii.bu ay senlenecek buralarrrrr yarin sonucu alir almaz yaz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…