merhaba hosgeldinnnnnn gozlerimee kurdan koydummm uyku bastirdi birdennnnn scoprimi bekliyorummmm boyleeee
Canım ilişkiden sonra eşin senin bacaklarından tutup sağa sola silkeliyor.
Böyle bir topikte var ve epey bir kişi hamile kalmış bu yöntemle.
Ben de bir kere silkelettim ama bakalım işe yaramış mı?
Kuzum bak sakın takılma bunlara. Ben günlerdir çantamda pedle geziyordum. Hele hamile olduğumu öğrendiğim gün her tenefüs wc ye gittim oldum olacam diye. sivilceler çıkmıştı, göğüslerim davul gibiydi,karnım şişti. Bunun dışında hiç bir gebelik belirtisi yoktu. Ben senden umutluyum. amaaaaa teyzesi mercimeğe bu kadar heyecan yeter. 3 gün önce annesi şimdi teyzesi valla yavrucağa yazık
merhaba hosgeldinnnnnn gozlerimee kurdan koydummm uyku bastirdi birdennnnn scoprimi bekliyorummmm boyleeee
Kızlar ben de dün test yaptım.Belli belirsiz bir 2.çizgi gördüm mü görmedim mi bilmiyorum.
Yoktu da ben olsun diye orada öyle bir belirsizlik gördüm diye düşünüyorum.
Görmek için kendimi zorlamış olabilirim.
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak.Çok gerginim,kasıklarım ağrıyor,göğüslerim şişti ama
günlerdir gelen giden yok.
Bir tek sivilcelerim çıkmadı,her ay 3-4 tane çıkıyordu,geri kalan belirtiler aynı.
Heran olacakmış gibi tedbirle bekliyorum,bakıyorum yok,içimdeki kıpırtılar artıyor.
Canım ilişkiden sonra eşin senin bacaklarından tutup sağa sola silkeliyor.
Böyle bir topikte var ve epey bir kişi hamile kalmış bu yöntemle.
Ben de bir kere silkelettim ama bakalım işe yaramış mı?
Arkadasım şimdi eşinle ilişkiye giriyorsun sen yerinden kalkmadan eşin seni ayaklarından havaya kaldırıp silkeliyo evet çok komik ama bak bu hamiş arkadaşların ki hep tuttu ((o yüzden sen bi dene
kabilarda senın ne kadar war bata
kabilarda cnm senin batta geçtimi hadi bakalım sendende bekliyoruz bir bebiş haberi .
inş yaramıştır canım enteresan bişey ilk defa duydum
Kızlar bu ay işler karıştı.Geçen ay 16'sında olmam gerekiyordu.Soğan kürü uyguladım erken oldum.
Geçen ay 12 sinde olmuştum.Bu ayda 12'sinde olurum dedim olmadım.Yani epey geçti ama işte her ay
yaşadığım düzensizliklerden dolayı ümide kapılmamak için test yapmayı geciktirdim.
Akşam da iyice kafam karıştı zaten o yüzden yarını bekliyorum.
ohh ablacım iyi olmana nasıl sevindimmmm bitanem benimmmm
sen gekldinnnn diyeeeee canimm ablammmm hosgeldinnnnnn senin iyi olman demek bizim iyi olmamizzz hersey senin sayendee iyiki varsinnn melek ablamm
sabah idrar testimi yapıcan yoksa direk kanmı vericeksin.inşallah oğluşuna kardeş çıkmıştır yola...
kabilcimmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmiyorummmmmmmmmmmmm
Ben de inanmıyorum canım gerçekten inanmıyorum.
Diyorum ya öyle belirsiz bir çizgi gördüm ki belki de yoktu.
Ben orda onu görmek için kendimi zorlamış olabilirim.
İnsanın içindeki ümit olmayanı var gibi gösterebiliyor.