Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

neharr gaz olayina cok guldummmm bu aralar sende cok olurr cok normallll bende bebegin gazi var diyeee soylerdimmm...cok utanirdim yapmaya ama tutamiyorsunnn :60 cocugun gazini cikardimmm diyorummmm

ya fatmaaaa bu gun yapsaydın ya sendeeeeee şimdi sizin bu ıkıncı gun mu gecen ??

sunbal missyamanimmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sunbal missyamanimmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
naber canım nasılsın maşallah 16 olmuşsun ya günler ne çabuk geçio nasıl gidio hamişlik cinsiyeti belli oldumu benim kızım olacak teyzesi

scorpi cnm sonucu alır almaz yaz cnm saat 2 yi bekleme.ay heycandan bişey yapasım yok vallahi gözüm burda.
nehar bende sürekli regli olcam gibi ya hatta beyz şeffaf akıntı var gibi korkuyorum gerisi gelcek diye ....

olmaz inş bat geçtimi bu ay baya bereketli

naber canım nasılsın maşallah 16 olmuşsun ya günler ne çabuk geçio nasıl gidio hamişlik cinsiyeti belli oldumu benim kızım olacak teyzesi

iyi gidiyorrr bebegim cok hareketli yerinde dursaydi bir dakika gorecektik cinsiyetini goremedi doktor...artik bu gidisimde ogrenirim insallahh...teyzesi kurban olsun onaaa yerim ben onu...saglikli bir sekilde dunyaya getiririsin insallah canimmm...masallah sende buyutmusssun allah nazarlardan korsunnn

alpinncan hoşbuldukkkk hemde cokkk hoş bulduk baksana haberler peşpeşe gelıooooo
sunbal hayırlı olsun kızınnnn

haydi fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne olur sende yappp costur bizi surdaaa halaylar cekelimmmm eglenelimmmmm...mutlu olalimmmmmm hadi habibtemmm hadi bir test yap bakalimmmm insallah hamilesindir habibtemmmmmm:26::26::26::26::26:

Elifciğim biliyosun biz Kemer'e yakınız. O yüzden bizim için Konyaaltında olması önemli .Rabbim nasib ederse normal doğum düşünüyorum ve hemen ulaşabileceğimiz bir yerde olması önemli. Konyaaltında 2 tane yer ver. 1. Konyaaltı Tıp Merkezi Dr. Cahit BOZYEL. 2.si Olimpos hastanesi Dr. Şerife Serap TİRYAKİ. ..Hemşire bi arkadaşım var dediki Tıp merkezini seçme Allah korusun bişe olursa sana müdehale etme yetkileri yok. Hastane olsun tam teşekküllü dedi. Bence de öyle sonuçta hastane olması önemli ben de mecburen Olimpos hastanesindeki Şerife hanımı düşündüm. Yalnız hakkında hiç bişe bilmiyorum. Nette de yok zaten. Senin bi fikrin var mı? ne dersin düşünceme mantıklı değil mi? Bi de şu şerife hanımı sen de bi sor soruştur kuzum yaa. Hatanenin eski adı Meditalya imiş

sağol canım bnim cümlemiz inş sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz 18 olduk ama bana günler geçmiomuş gibi gelioo sanki hep aynı bende tepiklerini hissdicem günleri bekliorum artık cinsiyeti konusunda hissettiğin bişi varmı ben hep kız hissetmiştim

alpinncan hoşbuldukkkk hemde cokkk hoş bulduk baksana haberler peşpeşe gelıooooo
sunbal hayırlı olsun kızınnnn

sağol canım evletlarımız ailesine vatanına milletine hayırlı insanlar olsunar inş allah acılarını göstermesin

erkek diye hissediyorummm canimm karnimm onden gidiyor dumbelek gibi davul olmadim dahaa

eliffff masallah buyutmussun bebegi allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnn canimmm...

ragindacimmmm hosgeldinnnnn habibtemmm nasilsinnnn nasil gidiyor teyzosumm nasillll hareketlerini hissediyorsundurrr masallahhh

habibtemmm sağol cnm hoşbuldum.kızımla gezmeye gideceğiz bir 15 dk sonra haber var mı diye girip çıkıyorum

biz iyiyiz teyzesi 18 haftalıkken hissettim bende seninde az kaldı,pıtırcığın göstermiyor ya cinsiyeti belkide kızdırrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inş. hepiniz bir bir tekmeleninnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

habibtem hiç karnına bakıp yorum yapma benim top gibi karnım var görsen erkek dersin

amaa bu işler ne şekle şemale ne yediğine içtiğine ne bulantıya bakıyor

yeterki sağlıklı olsunlar tek dileğimiz o

Son düzenleme:
ya fatmaaaa bu gun yapsaydın ya sendeeeeee şimdi sizin bu ıkıncı gun mu gecen ??

kız testim yok bugünde pazar zaten bat dündü .artık 1 gün daha sabredicem .hem sabah idrarıyla yapmak istiyorum.bugün scorpinin günü birgünde bir heycan yeter inşallah yarında ben haber verebilirim.söz kocama demeden size diyeceğim

isteeee ozledigimmmmm kadroooo yine her zamanki gibi hep birlikteyizzzz habibtelerimmmmmmmmmm

yaaa ben şimdi çıkıcam herkes doldu iyi miiiiiiiiiiiii

akşama burda olunnnnn ona göre

kesinlikle habibtemmm benim icin farketmezzz saglikli olmasi onemli benim icin cumlmizin cocuklarini bagislasin rabbim.....

gezmelere gideceksiniz haaa dikkat et bitanemmm teyzosuma iyi bak olurmu iyi gezmeler simdidennn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…