Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

biz gezemiyoruzzzzzzzz ama burda olmak herseye degerrrrrrr habibteleirmmmmmmmm:119::119::119:

erkek diye hissediyorummm canimm karnimm onden gidiyor dumbelek gibi davul olmadim dahaa
çıtır annelerin göbüşleri hemen çıkıo benim gibi tombullarda bekliooo benimde varda okadan değil zaten alışık olduğum bi göbüşüm olduğundan farkı ben anlayamadım ama görenler çıkmış dioo hayırlısı olsun canım baklamım hissettiğin çıkacakmı benim çin rus takvimide kız diodu ekşide yedim bol bol hepsi tuttuuu

sunbal bende tombulummmmm sarkimiz bu olsun mi oyyy tombulum tombulummm yoldan geldim yorgunummmmmmmmmmmmmm

biraz geçmişe baktım çok güzel haberler var RABBİM cümlemize bu güzel duyguyu yaşatsı

hormon testim de FSH değerim 10,57 çıktı yüksek kabul edilen bi değermiş eşiminde sperm sayısı az olduğu için doktorumuz bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi cuma günü giitim dr kanda yapılan bu tahlilin yanıltıcı olabilceğini söyledi yumurta takibi yapılcak tekrar kan verdim 10 gün sonra sonuç alıcam sizce değer yükselirmi benim normal yollardan hamile kalma şansım yokmu

ama iki gündür acayip derecede ağzımda acılık ve tuhaf bi tat var galiba benim pskolojim iyi deyil kendimi bişeylere ikna etmeye çalışıyorum
baya uzun oldu hakkınızı helal edin içimden daha çok şeyler yazmak geliyo ama burda noktayı koyuyorum.

bide şu silkeleme olayını açıklarsanız çok mutlu olurum geçmişi biraz karıştırdım ama bulamadım

insan bekledikçe bi sürü belirtiler buluyo uyduruyo canım hepimiz yasadık rabbim için imkansız yoktur dilerse her türlü verir inş sende gerekenleri yaptıktan sonratakdir allahın doğal yolla hamile kalmanada bişi diyemicem uzmanlar daha ii bilir bol bol dua et canım umudunu asla yitirme

canimmm hic bunlara takilmaaa ins bebegin olacakkk allaha sigin senin tek yardimcin odur...hic karamasarliga kapilmaa...allah herseyin en iyisini bilir..sadece kendini rahatlat...duaeni eksik etmee...emin ol rabbim yaninda olacaktir...ve doktoruna guven...ins iyi haberlerini bekliyoruz tatlimmm:26::26::26::26::26:

Dımtıs dımtıs dımtıs....
Kendimi çok heyecanlı bir filmde gibi hissettim.
Merakla bekliyorum sonucu.

Herkese merhaba.

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artık çatlayacam yaaaaaaaaaaa[/FONT]

Kızlar ben de dün test yaptım.Belli belirsiz bir 2.çizgi gördüm mü görmedim mi bilmiyorum.
Yoktu da ben olsun diye orada öyle bir belirsizlik gördüm diye düşünüyorum.
Görmek için kendimi zorlamış olabilirim.
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak.Çok gerginim,kasıklarım ağrıyor,göğüslerim şişti ama
günlerdir gelen giden yok.

bide şu silkeleme olayını açıklarsanız çok mutlu olurum geçmişi biraz karıştırdım ama bulamadım

Canım ilişkiden sonra eşin senin bacaklarından tutup sağa sola silkeliyor.
Böyle bir topikte var ve epey bir kişi hamile kalmış bu yöntemle.
Ben de bir kere silkelettim ama bakalım işe yaramış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…