canim evde oldugum zaman cok az ama yumurtlamama denk gelirse mutlaka slkeletecegimmmm :))))))
eliffff masallah buyutmussun bebegi allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnn canimmm...
ragindacimmmm hosgeldinnnnn habibtemmm nasilsinnnn nasil gidiyor teyzosumm nasillll hareketlerini hissediyorsundurrr masallahhh
neharr gaz olayina cok guldummmm bu aralar sende cok olurr cok normallll bende bebegin gazi var diyeee soylerdimmm...cok utanirdim yapmaya ama tutamiyorsunnn:60 cocugun gazini cikardimmm diyorummmm
Elifciğim biliyosun biz Kemer'e yakınız. O yüzden bizim için Konyaaltında olması önemli .Rabbim nasib ederse normal doğum düşünüyorum ve hemen ulaşabileceğimiz bir yerde olması önemli. Konyaaltında 2 tane yer ver. 1. Konyaaltı Tıp Merkezi Dr. Cahit BOZYEL. 2.si Olimpos hastanesi Dr. Şerife Serap TİRYAKİ. ..Hemşire bi arkadaşım var dediki Tıp merkezini seçme Allah korusun bişe olursa sana müdehale etme yetkileri yok. Hastane olsun tam teşekküllü dedi. Bence de öyle sonuçta hastane olması önemli ben de mecburen Olimpos hastanesindeki Şerife hanımı düşündüm. Yalnız hakkında hiç bişe bilmiyorum. Nette de yok zaten. Senin bi fikrin var mı? ne dersin düşünceme mantıklı değil mi? Bi de şu şerife hanımı sen de bi sor soruştur kuzum yaa. Hatanenin eski adı Meditalya imiş
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee
canımmm sen de hamilemisin acabaaaaaaaa..ayy hadi hayırlısıııııKızlar bu ay işler karıştı.Geçen ay 16'sında olmam gerekiyordu.Soğan kürü uyguladım erken oldum.
Geçen ay 12 sinde olmuştum.Bu ayda 12'sinde olurum dedim olmadım.Yani epey geçti ama işte her ay
yaşadığım düzensizliklerden dolayı ümide kapılmamak için test yapmayı geciktirdim.
Akşam da iyice kafam karıştı zaten o yüzden yarını bekliyorum.
kusura bakma tatlım anca eve gelince yazabildimmmm:26:bende bendeeeeee uyucam pcnin basında scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi gari geliver gariii
geldim tatlım..okumussundur inşşallahhhBen de geçmişi okudukça heyecanlandım,gelsin artık scorpi.
Bak temizlik beni bekliyor sen gelmeden çıkmak istemiyorum.
Getir artık şu güzel haberleri.
ay kıyamam yaaa herkesi taktım peşimeeee.hakkınızı helal edin canlarımmmmmneyse biz bizeyiz sorun olmaz uykum var yinee scorpinin haberini bekliorum dört gözle
inan sonucu almaya yürürken kalbim duracaktı cnmmmmm:18::18::18:Dımtıs dımtıs dımtıs....
Kendimi çok heyecanlı bir filmde gibi hissettim.
Merakla bekliyorum sonucu.
Herkese merhaba.
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artık çatlayacam yaaaaaaaaaaa[/FONT]
cnm testi atmasaydın.geç döllenmede bazen çizgi çok geç çıkıyo..sen yarın test yaptır kanda bakılsın inanıyorum sende hami,lesinnKızlar ben de dün test yaptım.Belli belirsiz bir 2.çizgi gördüm mü görmedim mi bilmiyorum.
Yoktu da ben olsun diye orada öyle bir belirsizlik gördüm diye düşünüyorum.
Görmek için kendimi zorlamış olabilirim.
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olacak.Çok gerginim,kasıklarım ağrıyor,göğüslerim şişti ama
günlerdir gelen giden yok.
oyyy kuşummmmm kıyamammmmmmmerhaba hosgeldinnnnnn gozlerimee kurdan koydummm uyku bastirdi birdennnnn scoprimi bekliyorummmm boyleeee
kız testim yok bugünde pazar zaten bat dündü .artık 1 gün daha sabredicem .hem sabah idrarıyla yapmak istiyorum.bugün scorpinin günü birgünde bir heycan yeter inşallah yarında ben haber verebilirim.söz kocama demeden size diyeceğim
sağol bitanemmm inşallahhhhkuzum sen niye ağlıyorsun,çok mutlu ol,gül oyna
bak ben düşük tehlikesi atlattım o zaman bile aklıma getirmedim bu çocuğa birşey olur mu diye.enerjini yüksek tut moralli ol ki bedenine o sinyali gönderebilirsin.
herşeyin hayırlısı güzel güzel hayaller kur bebişini düşün kontrollere gideceğin günü düşün
hiç kötü şey getirme aklına bak sakınnn çok kızarım vücuda olumsuz enerji göndermeyinnnn yavrum kuzummm diye sev onu annnesiiii
kuzum hadi gözümüzaydınnnnn
nolur senden kötü şeyler düşünme bu sefer Rabbimin izniyle çok güzel olacak herşeyyyyyyyyyyyyyyy
hamileler doğumlarrrr taşacak bu yıl bu topicccccccccccccccccccccccc
git kuzumm gittt vallahi insanın kafası karışıyooo..hem senin değerin iyiydi yükselmiştir..karından göremezse vajinal bakarrTeyzoşları ben dayanamadım yarın testlerimi yaptırcam ve gitcez doktora. Salıya kadar bekleyememSabah da izin aldım okuldan zaten, az önce müdürümü aradım
sagol fatmammm..bende akıntı çok azz..ama içimden bir his fatmamla doğuracaz diyo hayırlısıylaaascorpi cnm sonucu alır almaz yaz cnm saat 2 yi bekleme.ay heycandan bişey yapasım yok vallahi gözüm burda.
nehar bende sürekli regli olcam gibi ya hatta beyz şeffaf akıntı var gibi korkuyorum gerisi gelcek diye ....
elifimmm canımsınnn.inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün..tüm arkadaşlarımın inşallahhhh
çooookkkk sevindim.ben dediydim kırmızılar gelmeyecek diye.kafanada şimdiden kan yükselecek mi düşecek mi diye düşünme iyi düşün iyi olsun....sıra fatmada fatmadanda alacaz inşallah güzel haberi...
canım sende boşmuş dışmıs düşünme.stres çok kötü şeyler.kanamam olunca bebek gitti diye diye gittim bak sıpacık 3 gün önden gitmeye başladı.her şey güzel olcak....karar verdin mi hangi doktora gideceksin....
bu arad bulantılar içinde erken.7.haftada filan başlar.bakarsın hiç olmaz bazı kişilerde oluyor.inşallah olmaz çok zor geçiyor çünkü
bu arada kızlar silkelettiniz kendinizi maşallah subhanallah mart kedileri gibisiniz bu ay
kız dur göbek atma bebek var ordaaaaaaaaaiste bu scorpimmmmmmm dua etttimmm hepinzieeee fatma ipekimmm sanadaaa dua ediyorummmmm cok sukur dualarimiz kabul oluyorrr allahima sukurler olsunnnn...ayy cok mutluyummm anlatamam iki gobek atiyimmmmmm halayimi cekeyimmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119:
bizi biraraya toplayan sensin tatlımm.çRabbim bir ömür senin de yüzünü güldürsün inşallahhaylarca ayni heyecanla bekleyip sonunda hamileliklerine sahit olmakkkk oyle guzel ki..darisi fatma feryal asbe aybike rochak umut iskorpit kabilarda suveyxa rimel kiraz ve ilk anda aklima gelmeyen tum dostlara
aferin tatlımmm.aman yanasma bile o merete..ohhh bebişe birisin paralar..ciciler alsın annesi onaaaaKızlar bu arada hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana sigarayı bıraktım. Canım istiyor gibi ama artık bebiş öncelikli bir daha asla içmeyecem inşAllahhhh. Eşim de dışarda içiyo ama çok üşeniyor. O da bıraktı bırakacak. Ben şimdiden sigaraya verdiğim parayyı bebeğin kumbarasına atıyorum
canım bende de özellikle gögsümde bir çıban kadar çıkmıştı..sırtımda da öyle..gögüslerimin yanları acıyor sadece..başkada bişey yokkk
Kuzum bak sakın takılma bunlara. Ben günlerdir çantamda pedle geziyordum. Hele hamile olduğumu öğrendiğim gün her tenefüs wc ye gittim oldum olacam diye. sivilceler çıkmıştı, göğüslerim davul gibiydi,karnım şişti. Bunun dışında hiç bir gebelik belirtisi yoktu. Ben senden umutluyum. amaaaaa teyzesi mercimeğe bu kadar heyecan yeter. 3 gün önce annesi şimdi teyzesi valla yavrucağa yazık
Elif ben memorial i aradım pınar özalp için. sgk anlaşması yok muayene ücreti 130 tl dedi. doktor 3 yerde birden bulunuyo yok şu günü yok şu saat var şurdan şuraya bilmem ne hpşuma gitmedi. Medical park bize uzak canım onu hiç düşünmüyorum. Bi de Vitale yi araştırayım bakalım
keseyi de görünce daha da süper olur dimi tatlım..ptesi falan eğer yükselirse görürüm inşallahhhhdoya doya yasayin sevincinizi deger cok guzel maasallah
çok şükür bitanem yaaa..ooo süper masllah allah tammına erdirsin canım benim 44 idi sen ne diosuno ağrılar oluyooo kandırıkçı onlar aldırma sennnn
inşallah habi,bteemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[Binsallah degerin yukselecek habibtemmmm lutfen umutsuzluga kapilmaaaaa...haydi hayirliisi olsunnnnn scoprpimmmm canim benimmmm
sağol kuzummmmmmmmmmmmmmmHayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
valla 100 geçse dedimm oldu yanniiiiiScorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm Allahım çok şükür derin bir nefes aldım vallahiiiiiiii ooohhhhhhh kasım annelerine geliyosun yalnız kalmıyorum çok şükür çok şüküüüüüüüüüüüüüüürrrrsen demedin mi 100ün üzerinde çıkmalı diye bak işte çıktı
hay ağzın bal yesin..bir oğlum olsun dayısının gülü gelsin inşallahhhhdeğerin önemlı değil ona hıc takılma önemlı olan yukselmesııııııııııııııı we bu sefer o adam orada duracakkk bi oğlun olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ahh kuzumm yat vallahiii.bebişko da bana kızacak heee..uyutmadı bu teyze biziiiiiiscorpi hamiş old göre biz rahatlıkla uyumaya gidebiliriz teyzoşlar öpüldünüz
evet cnm 14. günbugün..aminnnnnnnnnnnnngözün aydın cnm bence iyi değerin daha 14 gün anca geçmiştir zaten dimi.allah tamamına erdirsin inşallah cnm
hakkını helal et tatlımmm..namazından geri koydum seniiiScorpi senden haber bekliyorum diye namaza bile kalkamadım.
Neredeyse ikindi okunacak ben hala öğleni kılmadım.
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar görüşürüz sonra ben kaçtım.
kuzum yaaa salı da test yaptırayım daaa sonraaaaaa sözzzscorpi cnm takvimini eklesene görelim neler oluyormuş....
sağol tatlım inşallah duyarım o günlerideeeescorpiiiiiiiii çok tebrik ediyorum çok sevindim değerlerinde çok iyi maaşşallahhhhhhh bir kaç hafta sonra pıt pıtlarını duyunca inanırsınAllahıma şükürler olsun çok hayırlı bir topiğimiz var bende 2013 ün ilk hamişlerinden olarak silkeletmiştim kendimi bence faydası var herkes denemeli inşallah tüm arkadaşlarımızın başınaaaa
silkelet anacıommm valla işe yarıyormuşşşşşsilkeleme bana anormal gelmişti keşke bende yapsaydım baya halı gibi silkeleniyo değil mi, sopaylada vurmak gerekirmi acaba ,hani hiç toz kalmasın diye
sawass kaç gundur göremedım senı tam senı soracaktım gırmıssın topiğee (
cok şaşıracaksın baksana bi dolu müjde warrr
sabah olsun fatma we kabilarda gelecek kardeş bebeklerleeee
aminnnnnnnnnnnnnnn
silkelettt rochak aşkolsun yanı o kadar dedık demek kı sen cıddıye almadın bu ayda sen silkelet toz moz kalmasınn
bitanemmm mesaj attım sannaaaa az önce amaaaaa:26::26::26:scorpionsumm kuzucuk simdik ilhannazim simdiki topigime yazmisHayirli ugurlu olsun Cok sevindim iyiki yazmis yoksa haberim gec olurdu ya rabbim insaALLAH bu sefer nasip edecek hic bisey olmayacak
yaw bak 3.akrebiniz geliyo
vitalede ali fuat şengör var ona iyi derler ama ben bir defa gittim içeri bile giremedim çok yoğun randevusu eski ssk sitili sadece adını yazıyorlar oraya gittikçe sıraya giriyorsun.adam yogun hastanede ciro için geleni alıyor ama sema için iyi diyorlar ilgiliymişde.
memorialin her doktoru öle sgk ile anlaşması yok..
bitanemmm mesaj attım sannaaaa az önce amaaaaa:26::26::26:
olmazmı canımmm ben sana yazmazmıyım hiçççç..dünürüm benimmmmm
inşallah kuzum Rabbim bu sefer hevesimizi kursağımızda bırakmasınnnnn
seniçokseviyorum yasakımmmmmmmmmmmmmmmm sağolll buralara kadar geldin benim içinnnn