Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber canım nasılsın maşallah 16 olmuşsun ya günler ne çabuk geçio nasıl gidio hamişlik cinsiyeti belli oldumu benim kızım olacak teyzesisunbal missyamanimmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
scorpi cnm sonucu alır almaz yaz cnm saat 2 yi bekleme.ay heycandan bişey yapasım yok vallahi gözüm burda.
nehar bende sürekli regli olcam gibi ya hatta beyz şeffaf akıntı var gibi korkuyorum gerisi gelcek diye ....
naber canım nasılsın maşallah 16 olmuşsun ya günler ne çabuk geçio nasıl gidio hamişlik cinsiyeti belli oldumu benim kızım olacak teyzesi
iyi gidiyorrr bebegim cok hareketli yerinde dursaydi bir dakika gorecektik cinsiyetini goremedi doktor...artik bu gidisimde ogrenirim insallahh...teyzesi kurban olsun onaaa yerim ben onu...saglikli bir sekilde dunyaya getiririsin insallah canimmm...masallah sende buyutmusssun allah nazarlardan korsunnn
naber canım nasılsın maşallah 16 olmuşsun ya günler ne çabuk geçio nasıl gidio hamişlik cinsiyeti belli oldumu benim kızım olacak teyzesi
alpinncan hoşbuldukkkk hemde cokkk hoş bulduk baksana haberler peşpeşe gelıooooo
sunbal hayırlı olsun kızınnnn
sağol canım bnim cümlemiz inş sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz 18 olduk ama bana günler geçmiomuş gibi gelioo sanki hep aynı bende tepiklerini hissdicem günleri bekliorum artık cinsiyeti konusunda hissettiğin bişi varmı ben hep kız hissetmiştim
eliffff masallah buyutmussun bebegi allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnn canimmm...
ragindacimmmm hosgeldinnnnn habibtemmm nasilsinnnn nasil gidiyor teyzosumm nasillll hareketlerini hissediyorsundurrr masallahhh
ya fatmaaaa bu gun yapsaydın ya sendeeeeee şimdi sizin bu ıkıncı gun mu gecen ??
olmaz inş bat geçtimi bu ay baya bereketli
Oy oy hayırlı olsun yerim ben o kızııııııııııııııı
habibtemmm sağol cnm hoşbuldum.kızımla gezmeye gideceğiz bir 15 dk sonra haber var mı diye girip çıkıyorum
biz iyiyiz teyzesi 18 haftalıkken hissettim bende seninde az kaldı,pıtırcığın göstermiyor ya cinsiyeti belkide kızdırrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inş. hepiniz bir bir tekmeleninnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
habibtem hiç karnına bakıp yorum yapma benim top gibi karnım var görsen erkek dersin
amaa bu işler ne şekle şemale ne yediğine içtiğine ne bulantıya bakıyor
yeterki sağlıklı olsunlar tek dileğimiz o