- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocisle daynamadik yakinda bir ozel hastaneye yuruyerek geldik.kan verdim.sonuc 1den sonra cikacak.simdi bi cafede oturuyoruz.cok heyecanliyim.allahim insallah guzel bi deger cikar.
Hepinize evden tek tek yazicam.ama bizde bu ay yumos gundn once ve sonra 3gun pespese calistik ve silkelendimmm.valla ise yariyormussss
Optum 2 gibi yaninizda olurum
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ne olur hemen yaz valla şimdi bayılcam şurda yaaaa
ozlem yerimden kalktim ayakta alkisladim seniiiii
Tatlim valla ben de strsten cok fenayim.regl olacak gibi agrilar giriyo karnima
1saat daha sabredicez off off.simdi adetim 1 gun gecti.yumostan sonraki 14. Gunum deger 100u gecmeli sanirim.off bayilicam valla.gecen sefer 1 gun gecince 20ydi kotuydu
Ahhh ragindam ağlattın beni ben de hala inanamıyorum. Allahım diyorum çok şükür çok şükürr. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biliyorum o acıyı.
Salı günü gitcez doktora dua ette bize boş gebelik dış gebeli vs olmasın. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyo işte
Kızlar ben çok korkuyorum dış gebelik boş gebelik vs diye Şuan hiç bişe hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı. Dayanamadım yarına randevu aldım. Sabah gidip kan testi yaptırcam okuldan sonra da doktora gitcez. Ne olur dua edin.
Bu arada dün tekrar test yaptım 2. çizgi daha koyuydu. Biraz umudum arttı. Ne dersiniz? Daha koyu ya hani belki boş gebelik felan değildir değil mi? Ya da ben nasıl nasıl anlarım
sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.
Fatmaaaaaaa canımın içi hadi sen de yap. Allahım inşallah inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh sen de geleceksin kasım annelerine
scorpi cnm sonucu alır almaz yaz cnm saat 2 yi bekleme.ay heycandan bişey yapasım yok vallahi gözüm burda.
nehar bende sürekli regli olcam gibi ya hatta beyz şeffaf akıntı var gibi korkuyorum gerisi gelcek diye ....
sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.
Kızlar ben çok korkuyorum dış gebelik boş gebelik vs diye Şuan hiç bişe hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı. Dayanamadım yarına randevu aldım. Sabah gidip kan testi yaptırcam okuldan sonra da doktora gitcez. Ne olur dua edin.
Bu arada dün tekrar test yaptım 2. çizgi daha koyuydu. Biraz umudum arttı. Ne dersiniz? Daha koyu ya hani belki boş gebelik felan değildir değil mi? Ya da ben nasıl nasıl anlarım