Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

aylarca ayni heyecanla bekleyip sonunda hamileliklerine sahit olmakkkk oyle guzel ki..darisi fatma feryal asbe aybike rochak umut iskorpit kabilarda suveyxa rimel kiraz ve ilk anda aklima gelmeyen tum dostlara

Son düzenleme:
Kocisle daynamadik yakinda bir ozel hastaneye yuruyerek geldik.kan verdim.sonuc 1den sonra cikacak.simdi bi cafede oturuyoruz.cok heyecanliyim.allahim insallah guzel bi deger cikar.
Hepinize evden tek tek yazicam.ama bizde bu ay yumos gundn once ve sonra 3gun pespese calistik ve silkelendimmm.valla ise yariyormussss:KK1:
Optum 2 gibi yaninizda olurum

Kocisle daynamadik yakinda bir ozel hastaneye yuruyerek geldik.kan verdim.sonuc 1den sonra cikacak.simdi bi cafede oturuyoruz.cok heyecanliyim.allahim insallah guzel bi deger cikar.
Hepinize evden tek tek yazicam.ama bizde bu ay yumos gundn once ve sonra 3gun pespese calistik ve silkelendimmm.valla ise yariyormussss:KK1:
Optum 2 gibi yaninizda olurum

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ne olur hemen yaz valla şimdi bayılcam şurda yaaaa:KK52::KK52::KK52:

Kızlar bu arada hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana sigarayı bıraktım. Canım istiyor gibi ama artık bebiş öncelikli bir daha asla içmeyecem inşAllahhhh. Eşim de dışarda içiyo ama çok üşeniyor. O da bıraktı bırakacak. Ben şimdiden sigaraya verdiğim parayyı bebeğin kumbarasına atıyorum

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ne olur hemen yaz valla şimdi bayılcam şurda yaaaa:KK52::KK52::KK52:

Tatlim valla ben de strsten cok fenayim.regl olacak gibi agrilar giriyo karnima:KK43:
1saat daha sabredicez off off.simdi adetim 1 gun gecti.yumostan sonraki 14. Gunum deger 100u gecmeli sanirim.off bayilicam valla.gecen sefer 1 gun gecince 20ydi kotuydu:KK43:

ozlem yerimden kalktim ayakta alkisladim seniiiii :KK16:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Tatlim valla ben de strsten cok fenayim.regl olacak gibi agrilar giriyo karnima:KK43:
1saat daha sabredicez off off.simdi adetim 1 gun gecti.yumostan sonraki 14. Gunum deger 100u gecmeli sanirim.off bayilicam valla.gecen sefer 1 gun gecince 20ydi kotuydu:KK43:

Kuzum bak sakın takılma bunlara. Ben günlerdir çantamda pedle geziyordum. Hele hamile olduğumu öğrendiğim gün her tenefüs wc ye gittim oldum olacam diye. sivilceler çıkmıştı, göğüslerim davul gibiydi,karnım şişti. Bunun dışında hiç bir gebelik belirtisi yoktu. Ben senden umutluyum. amaaaaa teyzesi mercimeğe bu kadar heyecan yeter. 3 gün önce annesi şimdi teyzesi valla yavrucağa yazık :KK9:

Kızlaaaaaaaaaaaarrr ablaaaaaaaaaaaaaa benim perşembe günü 350,95 di değerim. Yarın kaç olmalı:KK52::KK52:

ewet yaaa hıssettım resmennnn
hele ben senı nasıl görmek isterdimmmm o andaaa
dedım keske görebilsemmmmm şimdi onuuuu
((:-)

:nazar::nazar::nazar:Ahhh ragindam ağlattın beni ben de hala inanamıyorum. Allahım diyorum çok şükür çok şükürr. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biliyorum o acıyı.
Salı günü gitcez doktora dua ette bize boş gebelik dış gebeli vs olmasın. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyo işte:KK50:

Kızlar ben çok korkuyorum dış gebelik boş gebelik vs diye:KK50: Şuan hiç bişe hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı. Dayanamadım yarına randevu aldım. Sabah gidip kan testi yaptırcam okuldan sonra da doktora gitcez. Ne olur dua edin.

Bu arada dün tekrar test yaptım 2. çizgi daha koyuydu. Biraz umudum arttı. Ne dersiniz? Daha koyu ya hani belki boş gebelik felan değildir değil mi? Ya da ben nasıl nasıl anlarım

kuzum sen niye ağlıyorsun,çok mutlu ol,gül oyna :21:
bak ben düşük tehlikesi atlattım o zaman bile aklıma getirmedim bu çocuğa birşey olur mu diye.enerjini yüksek tut moralli ol ki bedenine o sinyali gönderebilirsin.

herşeyin hayırlısı güzel güzel hayaller kur bebişini düşün kontrollere gideceğin günü düşün

hiç kötü şey getirme aklına bak sakınnn çok kızarım vücuda olumsuz enerji göndermeyinnnn yavrum kuzummm diye sev onu annnesiiii :nazar::nazar::nazar:

sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

kuzum hadi gözümüzaydınnnnn

nolur senden kötü şeyler düşünme bu sefer Rabbimin izniyle çok güzel olacak herşeyyyyyyyyyyyyyyy

hamileler doğumlarrrr taşacak bu yıl bu topicccccccccccccccccccccccc :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Fatmaaaaaaa canımın içi hadi sen de yap. Allahım inşallah inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh sen de geleceksin kasım annelerine:KK16::KK16:

yarın sabah yapıcam özlemcim tabi nasipse...eşimde sorup duruyor regli oldunmu diye bana bişey demiyor ama oda umutla bekliyor...

neharımmm kuzummmm 1200leri geçer cnm büyük ihtimal değerin çok güzel maşaallah subhannallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Teyzoşları ben dayanamadım yarın testlerimi yaptırcam ve gitcez doktora. Salıya kadar bekleyemem:KK52::KK52: Sabah da izin aldım okuldan zaten, az önce müdürümü aradım:KK52::KK52:

Son düzenleme:
scorpi cnm sonucu alır almaz yaz cnm saat 2 yi bekleme.ay heycandan bişey yapasım yok vallahi gözüm burda.
nehar bende sürekli regli olcam gibi ya hatta beyz şeffaf akıntı var gibi korkuyorum gerisi gelcek diye ....

scorpi cnm sonucu alır almaz yaz cnm saat 2 yi bekleme.ay heycandan bişey yapasım yok vallahi gözüm burda.
nehar bende sürekli regli olcam gibi ya hatta beyz şeffaf akıntı var gibi korkuyorum gerisi gelcek diye ....

Canımmmm takılma belirtilere ben de aynı durumdaydım hala da akıntım var. İnşallah bebiş gelecek inşallaaaaaaaaaahhhhh:KK52::KK52::KK52:

sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.

çooookkkk sevindim.ben dediydim kırmızılar gelmeyecek diye.kafanada şimdiden kan yükselecek mi düşecek mi diye düşünme iyi düşün iyi olsun....sıra fatmada fatmadanda alacaz inşallah güzel haberi...
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

:KK64: :KK64: :KK64::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Kızlar ben çok korkuyorum dış gebelik boş gebelik vs diye:KK50: Şuan hiç bişe hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı. Dayanamadım yarına randevu aldım. Sabah gidip kan testi yaptırcam okuldan sonra da doktora gitcez. Ne olur dua edin.

Bu arada dün tekrar test yaptım 2. çizgi daha koyuydu. Biraz umudum arttı. Ne dersiniz? Daha koyu ya hani belki boş gebelik felan değildir değil mi? Ya da ben nasıl nasıl anlarım

canım sende boşmuş dışmıs düşünme.stres çok kötü şeyler.kanamam olunca bebek gitti diye diye gittim bak sıpacık 3 gün önden gitmeye başladı.her şey güzel olcak....karar verdin mi hangi doktora gideceksin....
bu arad bulantılar içinde erken.7.haftada filan başlar.bakarsın hiç olmaz bazı kişilerde oluyor.inşallah olmaz çok zor geçiyor çünkü

bu arada kızlar silkelettiniz kendinizi maşallah subhanallah mart kedileri gibisiniz bu ay :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
iste bu scorpimmmmmmm dua etttimmm hepinzieeee fatma ipekimmm sanadaaa dua ediyorummmmm cok sukur dualarimiz kabul oluyorrr allahima sukurler olsunnnn...ayy cok mutluyummm anlatamam iki gobek atiyimmmmmm halayimi cekeyimmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::119::119::119::119::119::119::119::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eliffff masallah buyutmussun bebegi allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnn canimmm...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ragindacimmmm hosgeldinnnnn habibtemmm nasilsinnnn nasil gidiyor teyzosumm nasillll hareketlerini hissediyorsundurrr masallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X