- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
bayadır uğrayamadım farkındayım
bilmeyenler ,görmeyenler ,okumayanlar olabilir..
biz eşimle pgtli tüp bebek yaptırmaya karar verdik (doktor tavsiyeli) .. normal tüp bebekten farkınıda yazayım ki nasıl bir zor süreç olduğunu bilin bana dua edinçok çıkarcı gördüm kendimi :)))
mesela 14 yumruta ve sperm döllenir 5-7gün içinde , oluşan 8 embryo pgt için labarotuara göndreilir..labt.. 4-3-2 tanesi sağlıklı olur yada hiç sağlıklı elde edilmez ve transfer iptal edilir ... sağlıklı bulunan embroyolar transfer edilir ve tutunması beklenir kiiii umarum tutaaarrrrrr umarımmmm ilk denemem hüsran olmazzz....
(pgt embryodaki sağlıksız genlerin ayıklanması anlamına geliyor benim mozaik olan 47xxx olan bozuk kromozonum bebeği etkilemsin diye yapılan bir işlem)
26 martta randevu verdi doktor şimdi ozamana kadar istenilen tahlıleri yetıstırmekle mesgulum.. hergün bir otobus 2 metro değiştirip ege üniv hast. gitmekten bıkkksammmdaaaa bebişşşş içinnnnn.... emek olmadan bebeiş olmuyorr ..hayırlısı olsun sonu güzel olsun ınsallah... amin.. dualarızını eksık etmeyın
iskorpit olacak cnm ben inanıyorum nisanda bize müjdeyi vereceksin .
missyaman niye söyledin cnm doğumu orda yapmıyacağını sanki orda yapacakmış gibi davransaydın.yaza tayininizmi çıkacak.
bakın ne buldummmmmmmmm ((
ovulasyon zamani kadinlar kendilerini daha güzel ve daha cekici hisseder.kokulari degisir ve sesleri daha yumusak olur ve erkeklerce daha "davetkar" olarak algilanir. degisen kokuyu siz farketmeseniz bile esleriniz farkinda olmadan farkeder. doga ürememiz icin tasarlanmis resmen. bu dönemde gögüsler diklesir daha yuvarlaklasir, bel ve göbek incelir. bu yüzden regliniz bittikten sonra aynada kendinizi biraz inceleyin. penye pijamalariniz icinde, kötü sac gününüzde bile kendinizi iyi ve güzel hissediyorsaniz, yumurtlamaniz an meselesidir.
.................................................
herkes hamile kalıyor ben neden kalamıyorum
acaba ultrasonda kese görülecek mi
kalbi atacak mı
gelişimi nasıl
kız mı erkek mi
ikili test üçlü test
erken doğmaz inşallah
ya 7 aylık doğarsa
artık doğsun istiyorum
nefesim kesiliyor
eli ayağı düzgün mü
Allah ım bu nasıl birşeymiş ne kadar da geç kalmışım
hep ağlıyor ama......
ek gıdaya başlamak lazım
çok mu zayıf
kilo almıyor
diş çıkarıyor
oturuyor
sürünüyor
yürüyor
heryeri dağıtıyor kazalar baya çoğaldı
kreş, okul
sınavlar
acaba üniversitede hangi bölümü kazanacak
iş kurabilecekmi
evlen me meselesi
ayyyy daha ben seni küçüksün sanıyordum ne çabuk büyüdünde bana torun sevgisini gösterdin Allahım sana şükürler olsun
CANIM BEBEĞİM
(benim aklıma bu saatte bunlar geldi eminim ki daha çok detay var)
Canlarım merhaba nasılsınız?Ben bu aralar baya rahatsızlandım öksürük vs. Çok dua ediyorum ama hiç başımdan belalar eksik olmuyor anlayamıyorum. Sabır sabır sabır...
Sizleri çok özledim hemen hemen her gün bakıyorum ama kimse yok. Ablamı göremiyorum inşallah kötü birşey yoktur.
İskorpitim çok sevindim Rabbim yanınızda olsun. Emekleriniz boşa çıkmasın.
Bu arada ben de bugün yarın hastalanırım karnım ve belim sinyalleri veriyor
hadi inşallah,dualarımız seninle
Kuzumm hadi hayirli olsun.insallah ilk denemde alirsin bebisini kucagina.zorlu ve yorucu bir surec ama sonucunda alacagin hediye pahabicilemez.dualarim seninle kusumm
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin...
iskorpit olacak cnm ben inanıyorum nisanda bize müjdeyi vereceksin .
missyaman niye söyledin cnm doğumu orda yapmıyacağını sanki orda yapacakmış gibi davransaydın.yaza tayininizmi çıkacak.
iskorpiitt we umut bize önümüzdeki ay bahar müjdesi vereceklr inşAllahhhh
Rabbım tüm isteyenlere versinnn bebişlerini.
bizim bi haftamız kaldı oğlumuzu görmeyeeee
ayrıntılıya anca gidebiliyoruz..eşim polis çalışma saatleri uymadgı için taa cumaya kadar beklmek zorundayımmmm )):
olsun gec olsun güç olmasın..
bnm tek endişem doktorumuzn tayıncı olundugumuz için özel oldugu halde ilgisiz olması..
sonucta doğumu orada yapmayacagımızı biliyor geçiştiriyo genelde..
yinde iyi bi doktor ama tecrubeli tek ona güweniyorum..
amma dolmuşum içimi biraz dökemyim dedm )):
herkese mutlu hafta sonlarııııııııııııııııı..............
İskorpit canim dualarimiz seninle.mevlam gonlunun muradini versin hayirlisiyla.emekleriniz bos cikmasin gobusune kelebek kondurdun mevlam.o zaman yasadigin buttun sikintilarini unutursun
Canlarım merhaba nasılsınız?Ben bu aralar baya rahatsızlandım öksürük vs. Çok dua ediyorum ama hiç başımdan belalar eksik olmuyor anlayamıyorum. Sabır sabır sabır...
Sizleri çok özledim hemen hemen her gün bakıyorum ama kimse yok. Ablamı göremiyorum inşallah kötü birşey yoktur.
İskorpitim çok sevindim Rabbim yanınızda olsun. Emekleriniz boşa çıkmasın.
Bu arada ben de bugün yarın hastalanırım karnım ve belim sinyalleri veriyor
bakın ne buldummmmmmmmm ((
ovulasyon zamani kadinlar kendilerini daha güzel ve daha cekici hisseder.kokulari degisir ve sesleri daha yumusak olur ve erkeklerce daha "davetkar" olarak algilanir. degisen kokuyu siz farketmeseniz bile esleriniz farkinda olmadan farkeder. doga ürememiz icin tasarlanmis resmen. bu dönemde gögüsler diklesir daha yuvarlaklasir, bel ve göbek incelir. bu yüzden regliniz bittikten sonra aynada kendinizi biraz inceleyin. penye pijamalariniz icinde, kötü sac gününüzde bile kendinizi iyi ve güzel hissediyorsaniz, yumurtlamaniz an meselesidir.
bende yazayım mı yazmayı diye dusunurken artık yazmaya karar verdım bana dua için ne okuyacagımı sasırdım çünkü..
geceleri karabanlar görüyorum çok kötü kabuslarım var 15gunden berı bu boyle geceleri ayetel okucam baska dualar okucam diye uyuyamıyorum.. eşim dıyordu yanındayım korkma elimi tutuyor ama yok nafileee...
hamile arkadaslar var oyuzden çok acık yazmayacagım sadece hürreminki gibi işte anlayın (hürremin özetini izlediğimde eşime tarifini bu şekilde yapmıştım cünkü),hürremden etkilenme diye söz konusu bişey yok yani..
hiç bi şekilde uyuyamıyorum arkadaslar... napıcamı sasırmıs vaziyetteyim.. bir anlık daldığım an hemen yine hürrem gibi oluyorum işte.. kimseye bi kötülüğüm olmadı. neden böyle oldu anlamıyorum
ciddi anlamda bu konuda yardımınıza ihtiyacım var... :18::18::18:
Canım benim çok düşünme, aklına getirdiğin için oluyor. 3 nas, 3 felak mutlaka oku. her işe besmeleyle başla, nas suresini dilinden düşürme. 3 ihlas 1 fatiha oku. güzel şeyler düşünmeye çalış.