Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:KK3::KK3::KK3:
nasılsınnn..eniştenden hayırlı haberler vardır inşallah:26::26:

günaydın kızlar....
yeni bir haftaya daha başlıyoruz.hafta içi hava iyi olacak diyorlardı ama gece yağmur yağmış ve karanlık şu andada

bende yazayım mı yazmayı diye dusunurken artık yazmaya karar verdım bana dua için ne okuyacagımı sasırdım çünkü..

geceleri karabanlar görüyorum çok kötü kabuslarım var 15gunden berı bu boyle geceleri ayetel okucam baska dualar okucam diye uyuyamıyorum.. eşim dıyordu yanındayım korkma elimi tutuyor ama yok nafileee...

hamile arkadaslar var oyuzden çok acık yazmayacagım sadece hürreminki gibi işte anlayın (hürremin özetini izlediğimde eşime tarifini bu şekilde yapmıştım cünkü),hürremden etkilenme diye söz konusu bişey yok yani..

hiç bi şekilde uyuyamıyorum arkadaslar... napıcamı sasırmıs vaziyetteyim.. bir anlık daldığım an hemen yine hürrem gibi oluyorum işte.. kimseye bi kötülüğüm olmadı. neden böyle oldu anlamıyorum :KK43::KK43:

ciddi anlamda bu konuda yardımınıza ihtiyacım var... :18::18::18:

7 ayetel kürsi oku.nas ve felak surelerini oku.birde başına kuranı kerim koy.bende değişik rüya görüyordum bende küçük yeşil annem yegenlerim olunca onların başına koyardı o kurandan var ondan koy yatağının ucuna küçük yoksa normal kuranı kerim koy baş ucuna.

kızlar merhaba cok oldu gırmeyelı okula gıdıp geldıgım ıcın cok yogunum umarım hepnız ıyısınzdr iskorpıt cnm dualara sığın Allah huzurlu uykular nasıp etsın..ablacımm neler yapıosun enısten nasıl oldu...kızlar bu arada bende 3 gundur ovı testı yapıyorum bugun 11.gunum ama 2.cızgı cok koyu oldu hatta dıger cızgıden daha koyu oldu kızlar cıft cızgı olunca yumurta bugun mu catlıo yanı... ilişkı hangı sürelerde olmalı

kızlar merhaba cok oldu gırmeyelı okula gıdıp geldıgım ıcın cok yogunum umarım hepnız ıyısınzdr iskorpıt cnm dualara sığın Allah huzurlu uykular nasıp etsın..ablacımm neler yapıosun enısten nasıl oldu...kızlar bu arada bende 3 gundur ovı testı yapıyorum bugun 11.gunum ama 2.cızgı cok koyu oldu hatta dıger cızgıden daha koyu oldu kızlar cıft cızgı olunca yumurta bugun mu catlıo yanı... ilişkı hangı sürelerde olmalı

canımcım 24-48 saat içinde olabilir. Bu gece eşine sert bir kahve yap ve kendini sıcak tut, mutlaka olsun ama bu gece, kendini çırptırmayı da unutma :KK1: mümkünse sabah da yapın yoksa şu 2-3 geceyi boş geçirmeyin canım. buarada 1 saat kadar kalklma ayağı sağa sola yat ve yine diz-dirsek daha uygun

7 ayetel kürsi oku.nas ve felak surelerini oku.birde başına kuranı kerim koy.bende değişik rüya görüyordum bende küçük yeşil annem yegenlerim olunca onların başına koyardı o kurandan var ondan koy yatağının ucuna küçük yoksa normal kuranı kerim koy baş ucuna.
elfcim sağolasın canım.. nehar dün söyledide aklıma geldi kuranı y.odasına getırmek.. dün gece kurana duydugum guvendenmıdır nedir birazcık uyuyabildim.. sabaha karşı yine oldu ama çok çok az korktum.. 7 defa okumak gerekiyor ayeteli tmm.. umarım artık geçer giderrr bende rahatca huzurluca uyurum yaa... sagol canımcım.. :KK16:

aminn canım çok sağolasınn ..

nehara özel msj at o bılıyodu bu yumurtlama seysını.. burda görmezse kkya gırınce okuyup sana yardımcı olabilir.. bugun ve 3gün boyunca sanırım ama yanlıs bılgılendırmeyeyım senı bir bilene sormak lazım yinede.

hoşgeldın ablacım... nasılsın diye sormaya cekınıyorum acıkcası... iyisindir.. hastanızda iyidir Rabbim şifasını versın ınsallah..

sagol neharcım ınss tutturz bu sefer iskorpıt cnm sagoll....kasıklarımdaagrı olursa catlıyordu degıl mı

sagol neharcım ınss tutturz bu sefer iskorpıt cnm sagoll....kasıklarımdaagrı olursa catlıyordu degıl mı

Önemli değil kuzuşum hadi hayırlısı inşallahh. Canım kasık ağrın başlayınca yumurtlaman başlamış demektir, şuan bile ilişki olursa çok iyi olur bi de tabiki gece:KK34:

Telefonumdan girip okuyordum arada ama yazmaya vaktim yoktu bilgisyar bulmuşken yazayım dedim.Beni durumu merak ede herkese çok teşekkür ediyorum:KK16:

Bir süredir evimde değilim hastanede gözümüzü açıp neredeyse akşama kadar kalıyoruz çok zor sınavlardan geçiyoruz.

Ne yazıkki güzel haberlerle gelemedim yapılan tedkik ve incelemeler sonrasında anlaşıldı ki rahatsızlık 4. evre :KK43: ve farklı organlarda.Kemoterapi başlayacak RABBİMden ümit kesmiyoruz mutlaka ki fakat şu son hastalarda yaşadıklarım çok ağır geldi bana.Hastanede gencecik hastalarla ne hikayelerle tanıştım bir kez daha anladımki dünya hakkaten YALAN DÜNYA ufak tefek şeylere üzülmek ne kadarda hataymışş!!!!!!

Önümüzde çok zor süreçler olacak bununda farkındayız hala eşi ve çocuğu bilmiyor durumu gizlemek yalanlar söyleyerek durumu saklamak o kadar zor kii:KK43:( Küçük bir hücreye rastlandı kısa tedaviyle geçecek diyoruzz:KK43:(

Çok vaktinizi almayayım Duaa lütfen duaaaaaa

Geçmişi okuyorum doğum günlerievlilik yıldönümlerinizi kutluyorum sağlıkla huzurla geçecek yıllar diliyorum hamişleri ve bebişlerini öpüyorum hamilelik için gün sayanlarada tez vakitte müjdeyi almayı diliyorum.

Hepinizi seviyorum :KK16::KK16::KK16:

Telefonumdan girip okuyordum arada ama yazmaya vaktim yoktu bilgisyar bulmuşken yazayım dedim.Beni durumu merak ede herkese çok teşekkür ediyorum:KK16:

Bir süredir evimde değilim hastanede gözümüzü açıp neredeyse akşama kadar kalıyoruz çok zor sınavlardan geçiyoruz.

Ne yazıkki güzel haberlerle gelemedim yapılan tedkik ve incelemeler sonrasında anlaşıldı ki rahatsızlık 4. evre :KK43: ve farklı organlarda.Kemoterapi başlayacak RABBİMden ümit kesmiyoruz mutlaka ki fakat şu son hastalarda yaşadıklarım çok ağır geldi bana.Hastanede gencecik hastalarla ne hikayelerle tanıştım bir kez daha anladımki dünya hakkaten YALAN DÜNYA ufak tefek şeylere üzülmek ne kadarda hataymışş!!!!!!

Önümüzde çok zor süreçler olacak bununda farkındayız hala eşi ve çocuğu bilmiyor durumu gizlemek yalanlar söyleyerek durumu saklamak o kadar zor kii:KK43:( Küçük bir hücreye rastlandı kısa tedaviyle geçecek diyoruzz:KK43:(

Geçmişi okuyorum doğum günlerievlilik yıldönümlerinizi kutluyorum sağlıkla huzurla geçecek yıllar diliyorum hamişleri ve bebişlerini öpüyorum hamilelik için gün sayanlarada tez vakitte müjdeyi almayı diliyorum.

iyi akşamlar canım bende çok giremiyorum şimdi okudum kim hasta bilmiyorum ama allahım acil şifalar versin sabır ve gayret versin sağlık kadar önemlisi yok ama insan kıymetini bilemiyoo maalesef allah cümlemimizi şükredenlerdeen eylesin inşallah allaha emnet olun

canım çok üzüldüm ama Allahtan umut kesilmez bir çok örnegini gördük bunun.
canım diğer topikteki arkadaşlardan adı yazılı olanlar (ben dahil) o duaları okuduk. listenin son halini göremedim.
umarım 45 e ulaşılmıştır.

Ablacım imtihan dünyasında yaşıyoruz.bugün sizin başınıza gelen yarın hepimizin başına gelebilir.çok zor bir süreç..Allah'ım bir an önce sağlığına kavuşturur inşallah.dualarımız sizinle

kızlar bugün dr.a gittik ve herşey yolunda olmasına rağmen suyun az dedi dr.haftaya tekrar gel yine aynıysa erken ayrıntılı ultrasona göndericem dedi.çok canım sıkıldı.

kızlar bugün dr.a gittik ve herşey yolunda olmasına rağmen suyun az dedi dr.haftaya tekrar gel yine aynıysa erken ayrıntılı ultrasona göndericem dedi.çok canım sıkıldı.

azmı su içiyorsun cnm bol bol su iç faydası oluyormuş telaş yapıp bebişini strese sokma cnm o şekilde gününü tamamlayanlar çok

X