gittik tatlimmm bizimkisi yaramaz yerinde durmuyorr doktor goremedi...bir kac hafta sonra tekrar gidecemmm...suan iyyiizzz..darisi basina bitanem en kisa zamandaa
Fatmacımmm yaşım her sene değişio aklımda tutamıyorum yınede sölimmm 30 bitti ))))):
Zeyneppppp demek söylenırdınnnn o bulantıları çeken bilir ben demiştim ki hamıle olayımdaa gerısı önemlı değil her seye razıyım
ama neden öle dua ettim ki Rabbım herseyın en güzelini veren değil mi isterkende güzelini istemek lazım...
4 ay neler cektim...Çok şükürrr Allahıma hepsi bitti her mutfaga girip yemek yaptıgımdaa şükrediyorum artıkk..
Herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün güzel bi haber gelecek öle hissediyorumm..
günaydın bayanlarrr :79::79: herkese hayırlı cumalar
elif herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım.dikakt et kedine bebişin bayağı bir büyümüş maşallah
kızlar yaa çok gazım var benim nedendir fikri olan var mı?hamileliğin ilk başında bu akdar gazım yoktu inanki.Akşam çok afedersiniz evin içinde dolan üstten gaz çıkar çıkarr 2 saat dolandım resmen
günaydın bayanlarrr :79::79: herkese hayırlı cumalar
elif herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım.dikakt et kedine bebişin bayağı bir büyümüş maşallah
kızlar yaa çok gazım var benim nedendir fikri olan var mı?hamileliğin ilk başında bu akdar gazım yoktu inanki.Akşam çok afedersiniz evin içinde dolan üstten gaz çıkar çıkarr 2 saat dolandım resmen
Bugün benim doğum günümmmmmm
((
bugün yine kimsecikler uğramamış birkaç kişi dışında.asbeloven işler yine yoğun heralde...
bugün yine kimsecikler uğramamış birkaç kişi dışında.asbeloven işler yine yoğun heralde...
oyyy sen ne masum şeysin yiriiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rochak torunların felaket tatlııııııı ahh keşke müsait yerimiz olsaydı bizimde olsaydı böyleee ama çook zorrrr
cici babannesi biraz daha büyüsün mıncıklayıp sevecem
bayadır uğrayamadım farkındayım
bilmeyenler ,görmeyenler ,okumayanlar olabilir..
biz eşimle pgtli tüp bebek yaptırmaya karar verdik (doktor tavsiyeli) .. normal tüp bebekten farkınıda yazayım ki nasıl bir zor süreç olduğunu bilin bana dua edinçok çıkarcı gördüm kendimi :)))
mesela 14 yumruta ve sperm döllenir 5-7gün içinde , oluşan 8 embryo pgt için labarotuara göndreilir..labt.. 4-3-2 tanesi sağlıklı olur yada hiç sağlıklı elde edilmez ve transfer iptal edilir ... sağlıklı bulunan embroyolar transfer edilir ve tutunması beklenir kiiii umarum tutaaarrrrrr umarımmmm ilk denemem hüsran olmazzz....
(pgt embryodaki sağlıksız genlerin ayıklanması anlamına geliyor benim mozaik olan 47xxx olan bozuk kromozonum bebeği etkilemsin diye yapılan bir işlem)
26 martta randevu verdi doktor şimdi ozamana kadar istenilen tahlıleri yetıstırmekle mesgulum.. hergün bir otobus 2 metro değiştirip ege üniv hast. gitmekten bıkkksammmdaaaa bebişşşş içinnnnn.... emek olmadan bebeiş olmuyorr ..hayırlısı olsun sonu güzel olsun ınsallah... amin.. dualarızını eksık etmeyın