kızlar bugün dr.a gittik ve herşey yolunda olmasına rağmen suyun az dedi dr.haftaya tekrar gel yine aynıysa erken ayrıntılı ultrasona göndericem dedi.çok canım sıkıldı.
iyiyim tatlısım bende evdeyım ders çalışmamak için bolbol kkya griyorum :)) tembellik başa dert anacımm... benımde dün nöbetxiydi sabahı zor ettim koridor ve y.odasının ısıgını sabaha kadar acık bırakacak uyudum bendeiyiyim kuzum yaa okuldan geldim accuk yorgunluk, kociş de nöbetçi yayılıyorum öyle. soru hazırlayacam sınavlar başlıyorsen nasılsın canım
ablacımmm nolursun moralll bozmaa olurmuuu...Telefonumdan girip okuyordum arada ama yazmaya vaktim yoktu bilgisyar bulmuşken yazayım dedim.Beni durumu merak ede herkese çok teşekkür ediyorum
Bir süredir evimde değilim hastanede gözümüzü açıp neredeyse akşama kadar kalıyoruz çok zor sınavlardan geçiyoruz.
Ne yazıkki güzel haberlerle gelemedim yapılan tedkik ve incelemeler sonrasında anlaşıldı ki rahatsızlık 4. evreve farklı organlarda.Kemoterapi başlayacak RABBİMden ümit kesmiyoruz mutlaka ki fakat şu son hastalarda yaşadıklarım çok ağır geldi bana.Hastanede gencecik hastalarla ne hikayelerle tanıştım bir kez daha anladımki dünya hakkaten YALAN DÜNYA ufak tefek şeylere üzülmek ne kadarda hataymışş!!!!!!
Önümüzde çok zor süreçler olacak bununda farkındayız hala eşi ve çocuğu bilmiyor durumu gizlemek yalanlar söyleyerek durumu saklamak o kadar zor kii( Küçük bir hücreye rastlandı kısa tedaviyle geçecek diyoruzz (
Çok vaktinizi almayayım Duaa lütfen duaaaaaa
Geçmişi okuyorum doğum günlerievlilik yıldönümlerinizi kutluyorum sağlıkla huzurla geçecek yıllar diliyorum hamişleri ve bebişlerini öpüyorum hamilelik için gün sayanlarada tez vakitte müjdeyi almayı diliyorum.
Hepinizi seviyorum
kızlar bugün dr.a gittik ve herşey yolunda olmasına rağmen suyun az dedi dr.haftaya tekrar gel yine aynıysa erken ayrıntılı ultrasona göndericem dedi.çok canım sıkıldı.
yehann cnmm şükür kavuşturanaUzuuuunnn bir aradan sonra merhaba hepinize..
Ben giremedim epeydir, nete giriyorum ama buraya takılacak kadar zamanım olmadı. Geçmişi bile okuyamadım, bu gece okuyayım dedim ve saat 4.30. Beni merak eden herkese teşekkürler. Çok şükür ki bir sorun yok, annem uzun zamandır bende kalıyor. Beraber zaman geçiriyoruz, zaman olmadı.
Doktor kontrollerim devam etmekte. Bu çarşamba tekrar kontrole gideceğim. Malumunuz bebeğimiz kız. Bi değişme yok yani. Hareket konusuna gelince açıkçası bende çok bariz şeyler hissetmiyorum. Arada sanki göz seğirmesi gibi bişeler oluyor ama bana sanki bağırsak hareketi gibi geliyor. İlk gebelik sonuçta tecrübe de yok, o hareketleri bebeğin hareketi olarak net biçimde adlandıramıyorum yani. Karnım biraz büyümeye başladı ama öle 5 aylık gibi de değil hani.
Ufak tefek kendimce bişiler alıyorum ona. Uygun bi zamanda resmini koyarım kızımın cicilerinin... Bu arada isim konusuna da değinmişsiniz. benim aklımda nerdeyse 15 tane isim var ama hala netleşen bişe yok. Ben de size yazayım, enazından fikir olur. Bizim ilk favorimiz Nehar... Benim için çok özel bi isim, çok kibar. Ve diğerleri sırasıyla, Lena, Efnan, Eflin, Özüm, İlkim, Efsa, Beray, Arya, Maya, Levin ve İlke. Sizlerin de fikrini almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim..
Ablacııımmm, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aslında kötü bir örnek olacak ama ben 8 sene önce dayımı akciğer kanserinden kaybettim. 4.evredeydi ve doktor o lanet olası hastalığın parmak uçlarına dahi yayıldığını söylemişti. Yapacak bişe yok demişti. Çok geç kalınmış malesef ama o kadar sinsi bişe ki hiçbir sinyal vermiyor. Benim dayım da bilmiyordu hastalığını ama tahmin etmiştir kendince diye düşünüyorum. Ne o bize bişe söyledi, ne biz ona. Karşılıklı oynadık kısacası. Kemoterapi almadı bile. Sadece ona moral olsun diye radyoterapiye soktular boş yere. 2 ayın içinde kaybettik malesef. 13 gün boyunca geceli gündüzlü hastanede yanındaydık ve o onkoloji servisi insanın psikolojisini çok sarsıyor ve çok uzun bi sürede etkisinden kurtulamıyorsunuz. Hiç unutmuyorum, dayım doktoruna : Siz hiç cam kırıkları üstünde yattınız mı ? demişti. Çok sancısı vardı, 13 gün boyunca çok çekti. Ölmeden 1 gün önce hastalık beyine metastaz yaptı ve ertesi gün kaybettik dayımı. 49 yaşında, daha gencecikken. Başta da dedim ya, kötü bi örnek oldu belki kusura bakma ama inan seni çok iyi anlıyorum. ALLAH'tan umut kesilmez, Rabbim eşine çoluk çocuğuna, siz sevenlerine bağışlasın inşallah. Tez zamanda umarım sağlığına ve o iyi günlerine kavuşur. ALLAH yardımcısı olsun.. Benim canım dayım da rahmet istedi sanki benden. ALLAH'ım mezarını nurla doldursun dayımın da, mekanı cennet olsun inşallah.. Çok dertlendim bak şimdi...
Missyaman doğum günün kutlu olsun. Rabbim oğluşun ve eşinle sana daha nice güzel seneler nasip etsin. Bu arada akranız sanırım. Bende ağustosta 30 u bitireceğim inşallah. 83 doğumluyum..
Fatmacım size de nice 5 ler 10 lar 15 ler diliyorum. ALLAH yuvanızdan huzur mutluluk ve sevgiyi hiç eksik etmesin inşallah..
Hamile arkadaşlarıma ve bebek isteyen herkese öpücüklerimi yolluyorum. ALLAH kalbinizden ne geçiyorsa onun gerçekleşmesini nasip etsin inşallah.. Kendinize iyi bakın..
çok güzel bi gün geçiresiniz inşallah kızlarr.... sizlere bişe sormak istiorum, kullananlar olduysa cewap werirlerse çook mutlu olurum.. dr. klomenden sonra çatlatma iğnesi wermedi , istediğinden fazla yumurta olmuş die,bence çok değil ama.. merak ettiğim çatlatma iğnesi olmassa çatlamıcak mı yumurtlarım?
günaydın kızlar....
dün gece rüyamda strip testlerden yapıyordum çift çizgi vardı rüyası bile güzelama hep derlerya rüyaların tersi çıkar diye sabah ateşimi ölçtüm hiç yüksek değildi
Telefonumdan girip okuyordum arada ama yazmaya vaktim yoktu bilgisyar bulmuşken yazayım dedim.Beni durumu merak ede herkese çok teşekkür ediyorum
Bir süredir evimde değilim hastanede gözümüzü açıp neredeyse akşama kadar kalıyoruz çok zor sınavlardan geçiyoruz.
Ne yazıkki güzel haberlerle gelemedim yapılan tedkik ve incelemeler sonrasında anlaşıldı ki rahatsızlık 4. evreve farklı organlarda.Kemoterapi başlayacak RABBİMden ümit kesmiyoruz mutlaka ki fakat şu son hastalarda yaşadıklarım çok ağır geldi bana.Hastanede gencecik hastalarla ne hikayelerle tanıştım bir kez daha anladımki dünya hakkaten YALAN DÜNYA ufak tefek şeylere üzülmek ne kadarda hataymışş!!!!!!
Önümüzde çok zor süreçler olacak bununda farkındayız hala eşi ve çocuğu bilmiyor durumu gizlemek yalanlar söyleyerek durumu saklamak o kadar zor kii( Küçük bir hücreye rastlandı kısa tedaviyle geçecek diyoruzz (
Çok vaktinizi almayayım Duaa lütfen duaaaaaa
Geçmişi okuyorum doğum günlerievlilik yıldönümlerinizi kutluyorum sağlıkla huzurla geçecek yıllar diliyorum hamişleri ve bebişlerini öpüyorum hamilelik için gün sayanlarada tez vakitte müjdeyi almayı diliyorum.
Hepinizi seviyorum
tatlım çok yumoşun olduysa riskli oluyo..kaç yumoşun var acepp:26::26:hayya bazısı korunmasız ilişki de vermiyo cok yum oşta..arkadaşımın arkadaşı öyle 4üz hamile kalmış..önce ikisi ölmüş karnında..sonra diğer ikisi de 5. aydan sonra ölmüş..ölü doğum yapmak zorunda kalmış..Allah korsun tatlım..doktorun ne diyorsa onu uygula derim..
iğne olmadan da çatlama olabilir zannediyorum..:26:
4 tane canım war canım .. bende istemem tabii o kadar olsun 1 yada 2 bayram etme sebebim olur.. şimdi eve geldiimde ovülasyon testi yaptım,pozitif cıktı,zaten doktorda pazartesi salı ev ödevi werdi,yarın sabah çağırdı bakalım kaç tanesı çatladı die bakcak.. sağda 1 solda 3 tane.. ama ben bugün sadece sağda sancı hissediorum.. 1 i mi catlıcak sadece die üzülüorum.. benım zaten 1 tane yumurtum olur heray,neden kullandım ki bu kadar ilacı die düşünüorum.. birde 16 aydır her ay 1 yumurta döllenmemiş, şimdi 4 yumurtanın 4 ünün de döllenme ihtimali çooook çok zayıf gelio, scorpim.. yaa böyle arafta gibiyim, doktorda haklı kendıne gore tabii ama bende haksız sayılmam.. sıcak banyo acaba ii gelır mı dierlerini de catlatmaya merak ettim?
tatlım bende senin gibi her ay yumurtluyom catlıyom herşey iyi de bende kalamıyommm..off yanii derdimiz aynı..senin eşine spermiyogram yapıldımı kuzum..
sağda ağrın varsa o çatlayacak tatım.ovu testte alam vermiş..dördü de çatlamayabilir..ama çatlayanın döllenme ihtimalini düşün..siz bugün kesin çalışın tatlım..birde dördü de aynı anda çatlamaz gelişimine göre sanırımbikaç gün oynayabilir..doktora sorarsın yarın..sıcak banyo önermiyorlar genelde ama tam bilmiyorum cnm..o bölgenin ph değerini değiştirme derim..ilişki öncesi banyo yapma..hatta sonra dk bacakları hatta enişte silkelesin bacakları..
saol canım yaa aksam aksam benim derdimle uğraştın.. bu çocuk işi başladıından beri kaçıklaştımhepsini değerlendirmek istıorum walla, tüp bebekte bile her cıkan yumurta kalıtelı olmuo iyi spermler döllese bile bi kısmı sınavı gecemıo.. werdi spermıogram canım ml 70 mılyon totalde 140, toplam motilite %40 bu biraz düşük ama sanırım sayıdan kurtarıo die doktor bi daha istemedi.. bu ay bizde sallıoruz halı pozisyonunda walla gülmekten çatlaıoruz.. o kadar ugrasıoruz ya olmaz kesin bu ay.. ne zaman sallamam artık yeter derim o wakit olur, tam başka ugraslar bulmusken.. Allaha dua edıorum ya tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ver, ya da içimizdeki bu yangını azalt ki ,üzülmeyelim her kırmızı kart yediimizde..
Eki Görüntüle 655751 Bu da şimdilik biriktirdiklerim. Aldıkça bu çekmeceye koyuyorum. Henüz ona ait bir dolap almadık :)
Eki Görüntüle 655750 İşte benim kızımın ayakkabıları teyzeleri :)
Eki Görüntüle 655750 İşte benim kızımın ayakkabıları teyzeleri :)