- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
kızlar az önce 1 cüz Kuran okudum,hepinizin isimlerini tek tek okuyup dua ettim Rabbim kabul etsin inş.
bu arada yehan nerelerde merak ettim yaa
bu arada eklemeui unutmusum kac gindur cok oksirdugum icin bu aksam dr.uma.muayeneyee gittim ve bizm sipanin pipisi hala duriyorr
kız pipi kaybolur muuuuuuuuuuuuu,
erkek işte senın sıpaaaaaaaaa
kızlar az önce 1 cüz Kuran okudum,hepinizin isimlerini tek tek okuyup dua ettim Rabbim kabul etsin inş.
bu arada yehan nerelerde merak ettim yaa
cROCHAK canim hayirlii olsun ins.asilamaya gerek kalmadan bebisin gelir.yada asilama olacaksada.ilk seferde tutsun ins.
UMUT canim ins.senin baharinda yarin baslayacak ben inaniyorum bu esefer hersey cok guzel olacak.mevlam yardimcin olsun.
ZERBAS muayeneden korkma rahat ol hatta emin.ol bir muddet sonra.alisiyorsun esinde gidelom demisken git bence
RIMEL sanada bol yumoslu gunler.buayyumoslarin saglikla buyusun vecatlasin veee sposlarla carpisip kaynassin
veee diger arkadaslar hepinize booollll yumoslu gunler
zerbas dr.a gideceğim zaman bende çok tırsıyorum cnm .ama regli iken gidince alttan bakmıyorlar sadece hormon tahlili yapıyor ve göbekten ultrasonla bakıyor haberin olsun cnm .yumoş zamanıda gidince vajinal ultrason yapıyorlar
fatoş ordada yok cnm ...
kızlar bu arada NİLÜFER ismi nasıl sizceee :26::26::26:
rimelcim çok sağol cnm melis isminin anlamı çok hoş aklımda dursun :)
günaydın kızlar...(gerçi öğlen oldu ama)
rımel cnm yumoşlar hazır olunca missyamanın dediği silkeleme yöntemini unutma cnm muhakkak aklında olsun.serap_serapın topiğinde bu yöntemi kullanıpta hamiş olanlar var.
tamam canım benim uygulıcam mutlaka, inşallah sağlıkla hayırla tutunur( yada tunutunurlar).. güldük geçtik ama sanırım işe yarıo gibi
Bugün benim doğum günümmmmmm
((