Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

doğum günün kutlu olsun canım hep 25 inde gibi olasın:KK12::KK12::KK12: .. bu arada bebişinle senin burcunun uyumuna bayıldım ,Allah yerine yakıştırmış maşallah ikinize de :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 650623 dogummmm gunun kutlu olsunnnnnnn missyamancimmmmm sevdiklerinle ve bebisinle mutlu bir yasam dilerimmm...NICE YILLARA HABIBTEMMM...

Eki Görüntüle 650624 iyiki dogdunnn iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benimm...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

mutlu yıllar canımmmm nice nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin sana mevlam

yaa kızlar bu arada rinbow gelmiyor hastası nasıl oldu acaba bilen var mı:26:
Hepinizeeee teşekkürler
burc uyumuna bende çok seviniyorum birde bayılırım yengeç erkeklerineeeeee ((:-)

Dogum günün kutlu olsun canim benimmm.nice yaslaraaaaa.
Bu hayattaki en guzek hediyen karnindaki cücügünn.seni seviyorum tatli annecikkk:KK16:

rimelcimmm nasilsinnn habibtemmmmmm nasil gidiyor hersey yolundamiiii sen benim memleketeee gelinnn gitmistin dimi ama ankarada yasiyorsunuzzz....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım benimmm evet size gelin geldim ama sen gittin suudilere kuzummm habibtem :) walla iyi kötü idare ediorum canım işler youn stresli,bunaldım, çalışasım gelmıo bazen.. bu kezde evde sıkılabılırım, çoluk cocukta yok oyalanıyım,oyle canım, sen nasılsın bebişimiz nasıl, dr amcaya yada dr teyzeye götürdün mü onu bu aralar? cinsiyetını öğrenebıldın mı? ayy cok heyecanlı :KK16::KK16::KK16:

canım benimmm evet size gelin geldim ama sen gittin suudilere kuzummm habibtem :) walla iyi kötü idare ediorum canım işler youn stresli,bunaldım, çalışasım gelmıo bazen.. bu kezde evde sıkılabılırım, çoluk cocukta yok oyalanıyım,oyle canım, sen nasılsın bebişimiz nasıl, dr amcaya yada dr teyzeye götürdün mü onu bu aralar? cinsiyetını öğrenebıldın mı? ayy cok heyecanlı :KK16::KK16::KK16:

gittik tatlimmm bizimkisi yaramaz yerinde durmuyorr doktor goremedi...bir kac hafta sonra tekrar gidecemmm...suan iyyiizzz..darisi basina bitanem en kisa zamandaa:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bugün benim doğum günümmmmmm
((:-)

misyaman doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu seneler göresin eşin ve çocuklarınla....kaç oldun cnm onuda yazsaydın .yarında bizim evlilik yıldönümümüz :KK16::KK16::KK16:aynı yastığa baş koyalı 5 yıl bitti

Dogum günün kutlu olsun canim benimmm.nice yaslaraaaaa.
Bu hayattaki en guzek hediyen karnindaki cücügünn.seni seviyorum tatli annecikkk:KK16:
En güzel hediye en en en muhteşem hediye..
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.....
bu ay gelio mu bebişşşş ???

En güzel hediye en en en muhteşem hediye..
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.....
bu ay gelio mu bebişşşş ???

amin kuşummm..
ahh inşallah gelir bu ayyyy..valla ne bilim tatlım bugün daha 19. günüm ama yumoşum çatladı yani..buay 3 gün arka arkaya çalıştık:KK17::KK17:valla kocişim silkelemeyi bile yaptı adamcağız:KK52::KK52:kısmetten ötesi yok tatlım ben bunu anladım..en yakın iki arkadaşım bu ay hamileler hemde hiçbeklemeden uğraşmadan..bizim sınavımız var demekki:26:

misyaman doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu seneler göresin eşin ve çocuklarınla....kaç oldun cnm onuda yazsaydın .yarında bizim evlilik yıldönümümüz :KK16::KK16::KK16:aynı yastığa baş koyalı 5 yıl bitti

sizede nice mutlu ve huzurlu senelere canim.mevlam huzurla gecireceginsenemer nasip etsin ins.50.senemiz diyecegingunlerinde olur

missyaman doğum günün kutlu olsunnnnnnnn canımmm nice senelere sağlıkla huzurla bebişlerinle inşşşş :):)

fatmaipek sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallah..

buarada malesef giremedim bir süre bende bulantı çekenlerden oldum okurken kızardım insanlar okadar hamile oluyo söyleniyo diye ama gerçekten inanılmaz zormuş ilaç felan kullandım biraz daha iyiyim buarada 2013 de gerçekten çoğu kişi hamiş oluyor çevremdeki herkes hamiş ayrıca doktorumda söyledi çok hastam hamiş oldu diye inşallah listemiz hamişlerle dolar taşar.liste temizlenmiş taze hamişlere ihtiyaç var:) bu arada sunbalı görmüştüm erkek bebek bekliyormuş onuda söyliyim dedim :)

kızlar merhaba....
biliyrsunuz kanmam olmuştu doktora gittim 10+5 olmusuz olması gerekenden 3gun one cıkmıs.10gun daha rapor verdı bırde bulantı ıcın bıtkısel bır hap verdı adı PREMESİS siye inşallah faydası olur.progestanı da kestı.bulantım çok yemekte yiyemiorum kusuyorumda onun için raporumu 10 gün daha uzattı.

kızlar iskorpitten haberi olan var mı????

X