- 22 Eylül 2011
- 1.914
- 7
Bugün benim doğum günümmmmmm
((
mutlu yıllar canımmmm nice nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin sana mevlam
yaa kızlar bu arada rinbow gelmiyor hastası nasıl oldu acaba bilen var mı:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
((
doğum günün kutlu olsun canım hep 25 inde gibi olasın .. bu arada bebişinle senin burcunun uyumuna bayıldım ,Allah yerine yakıştırmış maşallah ikinize de
Eki Görüntüle 650623 dogummmm gunun kutlu olsunnnnnnn missyamancimmmmm sevdiklerinle ve bebisinle mutlu bir yasam dilerimmm...NICE YILLARA HABIBTEMMM...
Eki Görüntüle 650624 iyiki dogdunnn iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benimm...
Hepinizeeee teşekkürlermutlu yıllar canımmmm nice nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin sana mevlam
yaa kızlar bu arada rinbow gelmiyor hastası nasıl oldu acaba bilen var mı:26:
rimelcimmm nasilsinnn habibtemmmmmm nasil gidiyor hersey yolundamiiii sen benim memleketeee gelinnn gitmistin dimi ama ankarada yasiyorsunuzzz....
canım benimmm evet size gelin geldim ama sen gittin suudilere kuzummm habibtem :) walla iyi kötü idare ediorum canım işler youn stresli,bunaldım, çalışasım gelmıo bazen.. bu kezde evde sıkılabılırım, çoluk cocukta yok oyalanıyım,oyle canım, sen nasılsın bebişimiz nasıl, dr amcaya yada dr teyzeye götürdün mü onu bu aralar? cinsiyetını öğrenebıldın mı? ayy cok heyecanlı
((
En güzel hediye en en en muhteşem hediye..Dogum günün kutlu olsun canim benimmm.nice yaslaraaaaa.
Bu hayattaki en guzek hediyen karnindaki cücügünn.seni seviyorum tatli annecikkk
En güzel hediye en en en muhteşem hediye..
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.....
bu ay gelio mu bebişşşş ???
misyaman doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu seneler göresin eşin ve çocuklarınla....kaç oldun cnm onuda yazsaydın .yarında bizim evlilik yıldönümümüz aynı yastığa baş koyalı 5 yıl bitti