- 12 Ekim 2012
- 651
- 21
hsg regliden sonra çekiliyor dimi cnm .belkide gerek kalmaz çektirmene
günaydın herkes mutlu huzurlu müjdeli bir gün diliyorum herkese ....
Allah sesini duysun inşallah, müjdelerle gelelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hsg regliden sonra çekiliyor dimi cnm .belkide gerek kalmaz çektirmene
günaydın herkes mutlu huzurlu müjdeli bir gün diliyorum herkese ....
Rimelim kuzummm pas vermiyorsun banaaaa
canımmm benimm topiğimizin en şen annesi olacak kuzummm, seni nası es geçerim, eşek kafam senin de umut ışıgın görünmüş canım, inşaAllah ikiz ikiz gelir bebişlerin canımmmm ben de heyecanlıyım bu ay ,bi yandan yumurtlarımda ara ara sancı oluo sevınıorum,gelişiolar die, bi an karamsarlaşıorum yine olmıcak die.. bi de ilacın etkısınden dün kafayı yedim, sabahtan öğlene kadar tuvalete kaçıp ağladım,sebepsiz yere.. eskidden üzüldüğüm bazı şeyleri hatırlayıp hatırayıp ağladım,iki damla göz yaşı olsa ii,iç çeke çeke.. morale ihtiyacım war canım :18:
Kuzuummmm kıyamam canım benimmmmm ilaçların etkisidir ilaçların bence akşam eşinle çıkın bişeyler yapın ne bileyim bi sinema olur bowling olur biraz kafanı dağıtmış olursun hem gelişsin gelişsin o yumurtalara ihtiyacımız vaarrrrrrr....
Bizler ağlamak istedikten sonra hep bi bahane buluruz zaten haftasonu bende aynıydım ağladığımı gördü eşim niye ağlıyorsun dedi reklamda duygusal bişey vardı ona ağlıyorum deyince başladı gülmeye bi de o bana gülüyor diye ağladım oturdum da
:) canım benim.. biri benle ilgilensin hemen moralim tavan yapıyor walla doğru söyluosun ağlama işini ben durduramıorum çok sık ağlamam ama, ağlayınca da durduramazlar, pokemonlar gibi küçük bi göl yaparım etrafımda göz yaşlarımla inşaAllah ALLAH hepimizin çabalarına karşılık olarak 1 yada 2 yada 3 bebiş konduruverir göbişlerimize
AMİİİNNNNNNNNNNNNNNİnşallah canım inşallahhhhhh Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı cennet kokulu melekler yollar bizlere inşallahhh
Ben bu ara çok ağlayan bi tip oldum yaa özellikle de regl dönemlerimde acaip ağlarım
Pokemon he burda adamların içinde güldürdün beni kuzummm
AMİİİNNNNNNNNNNNNNN
canım inşaAllah bu ağlamalarımız güzel etki yaratıodur Allah katındai bizede emanetimizi werir. gül kuzum gülmek güzel bişedir,ama sölle çalışanlarına çok şımartmasınlar. ben bi tanesini işten çıkartmaya uğraşıorum,aklı bi karış havada daha senesi dolmadı o yuzden raporla izin alıo filan.. walla sıktı beni, sanıoki memurluk, sanki burası devlet dairesi bi işi 120 kişi yapıoda.. bende baktım olcak gibi değil patrona söyledim,durum bu bu, bakalım izlesinler biraz ,bana hak vericeklerdir..
eşimde hasta olmuş, bogazımda bogazım habire güzel şeyler yediriorum,iyileşsin diei 4-5 gün içinde hastalıgı geçmiş olmalı.. yoksa yazık onca tedaıye..way benim emeklerime,
Arkadaslarrrrrr günaydınnnnn
akasama misafırım war alarm durumundaydım ıkı gündür ((
gamyoncu arkadasımız rainbow ablaya listeden silindiği için kızmıştı bıraz sert bi şekilde bizde abladan yana olmuştuk hatırladınız mı ????
o günden sonra buraya gelmedi zaten tabi ben yanlış hatırlamıyorsammm..
Rean arkadasımızı bilmiyorum ama o zaten ara ara geliyo...
herkese bol yumurtlamalı sonrasında çatlamalı daha sonrasında döllenmeli daha sonrasında tutunmalı weeeee en sonunda hayır ile doğurmalııııııı günler diliyorum
aminnnnn kere aminnnnn
Bi sonraki gözyaşlarımız mutluoluktan olur inşallahhhhhhhh
Ay yok ben yedim o kazığı bi daha hayattaaaa bi bakışla hallediyorum artık
enişteye sen bal-zencefil-limon ver ben benim kocişi 2günde dikiyorum öyle ayağa yok öyle yağma o bebiş buraya gelecek o göbişller bebişle dolacakkkk
bu kadar bebeği olsun şu listedeki tüüüm ismi yazanların..(tabii toplamda )
nası kazık yedin canım, işçiden mi patrondan mı?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İşçiden tatlım yaaa güvendim bi tanesine belli bi süreden sonra kontrolleri azalttım adam meğerse bütün gün facelerde dolaşıyormuş bi baktım bütün işleri ben yapıyorum o sadece banka işlerini yapıyor bende sinirler zıpladı tabi dedim güle güle sana yolun açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
o da arkasına baka baka gitti eski asbelove geri döndüüüüüüü
bizimki de rapaorlu şimdi evden fıldır fıldır arabayla gezip gittiği yerleri face e atıo.. inşallah tez zamanda kurtuluruz bundan.. yazık boşa para..
neyse kuzum bizim moralli olmamız lazım güzel şeeler konusalım,aksama hürrem war
Evet kuzummmmm salla gitsin dertleriniiiiiiiii
Benim sancılarım var yaaaaaa kasıklarım acaip ağrıyor yaaaa
.. ohh büyüsün yumoşlar kocişin canlarıyla birleşip bebiş olsunlar ..günün birinde sancıyan kasıklarıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi benim ayy aklıma bi kaygı daha geldi benım yumurtlar zamanından once catlmazlar dimi? bugun 7. gündeyim cuma yani 9. gün dr a göstercem yumoşlarımı ama o zamana kadar çatlaiiciimm...
Akıntın olur canım zaten yumurtanın çatladığı gün yumurta akı kıvamında ona dikkat et canım en son ne zaman gittin kontrole canımcım 20-22mm civarı çatlıyorlar çünkü hiç 7.gün çatladığın oldu mu canım benim ben hiç çatlamadım da
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseee
ben hala mısafırlerın yoregunluğunu atamadım..
geldim yorumları okudumm
herkesın çatır çutur catlasın inşAllah
bu ay Mart ayııı gelsın bebişlerrrrrrrrrrrrrrr
aminnnnnn kere aminnnnnnn
ama bak cıddıyım silkeletin milkeletin yapın bişilerr hadı artık bı mujdeeeeeeee !!