Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Arkadaslarrrrrr günaydınnnnn
akasama misafırım war alarm durumundaydım ıkı gündür ((
gamyoncu arkadasımız rainbow ablaya listeden silindiği için kızmıştı bıraz sert bi şekilde bizde abladan yana olmuştuk hatırladınız mı ????
o günden sonra buraya gelmedi zaten tabi ben yanlış hatırlamıyorsammm..
Rean arkadasımızı bilmiyorum ama o zaten ara ara geliyo...
herkese bol yumurtlamalı sonrasında çatlamalı daha sonrasında döllenmeli daha sonrasında tutunmalı weeeee en sonunda hayır ile doğurmalııııııı günler diliyorum
aminnnnn kere aminnnnn

Aminnnnnnbnnn.Miss yavyummm o ne guzel dua öyleee.amin melekleri duymustur insallah bu tatli hamisin dualariniii

Kuzum cok yorma kendini de bebisini de olurmu.aman sakin agir isler yapma .seni ve kuzucugunu opuyorun tatlimmm

genelde ilk gebeliklerde 20-21.haftalarda hissedilir savaşçım.ben kızımı 16.haftada hissetmeye başladım.annemde hep der erkek bebek daha erken canlanır diye....

ayy ne bileyim canım yaa bir an önce hissetmek istiyor insan bakuyorum karnım büyüyor ama bişey hissetmiyorum.akşam annemede sordum 4.aydan sonra hissedersin dedi

Merhaba scorpions nasılsın?

Savaşcim bende henüz hissetmedim.senin gibi sabırsızlıkla bekliyorum.erkek bebekler daha erken hissedilirmis diye duymuştum.yakında kipirtilari duyarsin :)

ayy canım ilk başlarda bu kadar önemsemiyordum ama artık hissetmek istiyorum bebeğimii.inş. ytakında ikimizde hissederiz

ayy canım ne güzel dua o öyle binlerce onbinlerce kez aminnn

o gamyuncu değilde gümüş19 değil miydi tatlım yaa bende sanki oymuş gibi hatırladım

herkese günaydın kızlarrr

Görmedim canım ben beeebeyimin selamını pardon tamam reannı silmeye gönlüm elvermiyor hiç yaaa gamyoncuya da özel msj attım ama cevap gelmedi henüz bakalım inşallah cevaplar sevdemm galiba dediğin gibi bebişini kaybetmişti sonra da gözükmedi bi daha sanki bu arkadaşlara dokunmuyorum şimdilik diğerlerini siliyorum o zaman

hmm.. yap tabi, güzel olur ..
valla bilemiyorum artık.. sen ışıltıyı aldınsa, sorun çözüldü demektir

gelecek gelecek bu yaz bayram olacak bize bu topic hayırlısıyla

Iyi aksmlar kizlar ben bugun adet oldum yaniii martin 30 yeni bat. Bakalim doktorum nediyecek persembe kontrla gidecem

Canım hayırlısı hakkında Rabbim bi daha ki aya sevindirir inşallahhhhh

O gümüş19 değilmiydi canım yaaa sanki öyle hatırladım ben
Aminnnn kere aminnnnn ne güzel bir dua bu canım benimmmm Rabbim dualarını kabul eylesin inşallahhhhhhh

Asbelove şekercim listeyi düzenlemişsin.Beni de çıkardı mı acaba diye
baktım.Neyseki çıkarmamışsın.
Benim yeni batda 12 Mart canım.
Bu aralar işte çok yoğun oluyoruz,bazen anca okuyabiliyorum.
Bazen de hiç girmediğim oluyor.
Evde de netimiz problemli yine.Ama halledeceğiz az kaldı.

selamlar.. nasılsınız ... hayırlı günleriniz olsun insaAllah

Siler miyim tatlım seni müdavimler arasındasın bazen hepimizin sıkıntılı dönemleri oluyor birbirimize destek olmayacaksak niye burayız kiiiiiiiii
Hemen senin batı da ekliyorum inşallajhhhh gelmez o bat inşallahhhhh

merhaba canım beni hatırladınız mı bilmiyorum ama uzun zamandır aktif olamasamda devamlı takipteyim. listeyi güncelleyeceğinizi okuyunca kul hakkı olmasın madem takip ediyorum(aktif olmasamda) bunu yazmam gerek diye düşündüm. son bir aydır aşılama tedavisine başladığım ve biraz sıkıntılı bir dönem olduğu için topikleri uzaktan takip ediyorum. 1 martta aşılamam yapıldı ve dua ederek sonucu bekliyorum. sizlerde dualarınızla bana destek olursunuz inşallah. selam ve dua ile.....
bat:16 mart

Canımmmm çok sevindimmmmmm Rabbim hayırlısıyla güzel haberler vermeni nasip eder inşallahhhhhh istersen tefriciye başlayalım sana ya da arzu ettiğin bir dua varsa
Dualarımız seninle tabi kiii ne güzel bir haberle geldinnnnn

İnşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım.
Asbelovenin de dediği gibi eğer dua okutmak istersen,başlat
istersen hep beraber dua edelim.
Hoş zaten buradaki arkadaşlar için her zaman dua ediyorum ben.
Ayrıca burada dualara katılmayı da seviyorum.Sanki o zaman daha bir
güzel oluyor.

Canımmm Allah razı olsun senden bende namazlardan sonra (tabi kılabildiğim kadarıyla) bazen isim isim bazen topluca dualarımı ediyorum sanki dua ettiğimiz zamanlar daha bi güzel oluyor dediğin gibi çok hoşuma gidiyor

sağol canım benim Allah razı olsun. inşallah olur ama ben pek umutlu değilim ya da şöyle söyleyeyim kendimi şartlandırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. dualarınız içinde Allah razı olsun. ben devamlı ' Rabbim bize hz. İbrahim ve hz. Zekeriya nın duaları üzerine evlat nasip et' diyorum. inşallah rabim niyetimi kabul eder.
Allah razı olsun kardeşim özel bir dua isteğim yok kendinize dua ettiğinizde bu kardeşinizede dua edin inşallah.

canım hadi hayırlısı inş. bebişin sana sımsıkı tutunur.yanlış hatırlamıyorsam oğlun çok kardeşi olsun istiyordu(yanlışsa kusura bakma) olumsuz düşünme lütfen mevlam nasip edecektir inş. sana bebişini ve bize güzel haberler vereceksin

amin canım aminnn Rabbi hebli mines salihin çek canım bol bol veya enbiya suresi 89 veya 90 ayetlerini de okuyabilirsin bol bol bunlarda çok faydalı evet ikisine de hazırlıklı olmak gerekiyor Rabbim pozitif sonucunu görmeyi nasip eder inşallahhhhhh

Kuzum sen ve yeğenimiz nasıllarrrr bakalımmmm

evet canım oğluma kardeş istiyoruz. doğru hatırladın hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz. olamzsa önümüzdeki maçlara bakacağız.

aminnnn.

Kuzum sen ve yeğenimiz nasıllarrrr bakalımmmm

iyidir inş. canım yaa bakalım perşembe ya da cuma kontrole gideceğiz o zamanda hareketli ve iyi çıkarsa daha iyi olacağım inş.şuan hareketlerini daha hissetmediğim için sadece iyi olabilmesi dua ediyorum

iyidir inş. canım yaa bakalım perşembe ya da cuma kontrole gideceğiz o zamanda hareketli ve iyi çıkarsa daha iyi olacağım inş.şuan hareketlerini daha hissetmediğim için sadece iyi olabilmesi dua ediyorum

çıkacak tabi ki tatlımmmm herşey yolunda gidiyor Allahın izniyle köftede yan gelip yatıyordur orada şimdi
Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeni nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…