Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kuzum sen ve yeğenimiz nasıllarrrr bakalımmmm

iyidir inş. canım yaa bakalım perşembe ya da cuma kontrole gideceğiz o zamanda hareketli ve iyi çıkarsa daha iyi olacağım inş.şuan hareketlerini daha hissetmediğim için sadece iyi olabilmesi dua ediyorum

herkese merhabalr diycm ama ben girince burada kimseyi göremiyorm(((

inş kızlar iyisinz bende iyi olmaya çalışyrm önümüzdeki günlr yumoş günlrm inş bu ay bebeşm gelsn artıkkkkkk(

ya bende kızıyrm hamiş kalanlar daha gelmyr merhba bile demiylr bazılrı uzak kalıym diyo buradn biraz...yapck bir şey yok...

hoşgeldin şekercimmmmmm seni bekliyormuşum meğerse evet canım kaçıp gidiyorlar napalım biz bize yeteriz

hoşgeldin şekercimmmmmm seni bekliyormuşum meğerse evet canım kaçıp gidiyorlar napalım biz bize yeteriz

hoşbuldk cnm...evt biz bize yeteriz ya cnm dr gitmeyi düşünyrm bu aydn sonra ama biraz çocukça oalck ama dr gitmktn tırsıyrm alt muayene felan..aslında bu hafta yumurtlama haftm yarın alsm gitsm mi bi akıl ver bana napaym.

canım bence adetinin 2.3.günü git hormonlarına da bakılsın gerek varsa yumurta takibi yapar dr. hiç tırsma son dönemde bir ayda 4-5kere muayene olmuşumdur herhalde
adetlerin düzenlimi?

canım bence adetinin 2.3.günü git hormonlarına da bakılsın gerek varsa yumurta takibi yapar dr. hiç tırsma son dönemde bir ayda 4-5kere muayene olmuşumdur herhalde
adetlerin düzenlimi?

cnm ya 13. gün yumurtluyrm yada 16. gün bu değişmiyr takvimim var bir yıl boyunca baktım hep böle olmuş..geçen ay da 13.günde ymurtlamışm..
cnm adet olduğun gündn geriye 14 gün sayınca yumurtlama günü belli oluyr bu doğru mudr? anneme göre adetler düzenlyse kolay gebe kalınır..herkes oluruna bırak diyo ama yumurtlama günlerinde düzenli ilşki olmalı diye düşünyrm..bugün cnm 12. günm diyrm boşuna uğraşıysn olmyck tutmyck Allah'ıma güç gitmsn ama öle geliyo cnm nedn bilmyrm..umutsda değilm ama bölede düşnyrm öle işte..

Evet canım doğru hesap yapıyorsun adetten önceki 14.günün yumurtlama günün ne kadardır istiyordunuz canım?
Evet adetler düzenliyse kolay gebe kalınır da sadece sen faktörüyle bitmiyor ki iş bir de artık eskisi gibi doğal değil herşey dr.lar gün geçtikçe doğal yolla hamile kalma oranı düşüyor diyorlar çok olmadıysa biraz daha bekle ve sakin ol derim bir de 13.gün yumurtlama ihtimalin varsa 12.günde yapılan çalışma işe yarar çünkü süpermenler bizim vücudumuzda 72 saate kadar yaşıyabiliyorlar bu da senin için 3gün demek yumurtlama döneminde gün aşırı çalışma ideal stres en kötü etken bunu sakın unutma canımcım

iyiyim habibtemmm sen nasılsınnnnn minnoşummm nasıl habibtem ben kız olduğunu düşünüyorum senin minnoşunun

herkess oyle diyorrrrrrrr bakalim yarin doktoraa gidecemmmmmm cinsiyetini ogrenirim belkidee..bizimkisi simdi ogrenmeyelim diyorrr ama ben cok meraktayim...sagol habibtemmm hep dualarimdasinizzz insallah en kisa zamanda allahim sizlerede nasip eder

herkese ,merhaba kızlar nasılsınız bayağıdır gelemiyordum ama en kısa zamanda yanınızdayım hepinizi çook özledimmm

canım aynı ben gibisin 13. 16. arası yumurtlarım ve maximum 28. gün de regl olurum..yanı bazen yumurtlamadan 12 gün sonra..
tatlım tek faktör biz değilizki..bak sen reglin 3. git..hormon tahlilleri verir doktor sana..reglin bitince de kontrolde muayene olursun..
ama bu arada eşin de spermiyogram yaptırsın..tek bizle bitmiyor bu işler..3 günlük cinsel perhizle yaptırılıyor bilgin olsun..
ama şunu diyim biz hepsini yaptırdık sorun yok yine de bekliyoruz kuzum..Allah kısmet etmediyse şu an ne çare..

tatlım yaa tırsma valla bişey yok..kendini kasmadıkça sorun olmazz..yani ilişki daha zor ilk zamanlarda öyle söyliyim..ve bikaç dakka sürer muayene..doktora açmak konusuna gelince o an başka şeyler düşün masaya çıkınca..zaten örtüyorlar üzerini..sen ultrason ekranına bakkk

herkese günaydın, gününüz aydın olsun karnınız bebişle dolsun inşallah
sayfa ta aşağılara düşmüştü fazla girilmiyor artık
asbelove benimm bat 12 mart inşallah olmam korkuyorum hsg çekilecek onun sonucuna görede hedef aşılama

herkese ,merhaba kızlar nasılsınız bayağıdır gelemiyordum ama en kısa zamanda yanınızdayım hepinizi çook özledimmm

Şükür kavuşturana canımmm nerelerdesin çok merak ettik seni

Günaydın canımmmm inşallah Rabbim dualarımızı duysunnnnn
Düzeltiyorum hemen batı canım hsg dende korkulacak bişey yok canımcım öyle abartıldığı gibi bişey değil bende çektirdim sonrasında biraz sancım oldu oda sıvıdan kaynaklı çekilirken biraz sıkışma hissi duyuyorsun o kadar inşallahhhh hepimiz kavuşuruz bir an önce bebişlerimize

hsg regliden sonra çekiliyor dimi cnm .belkide gerek kalmaz çektirmene

günaydın herkes mutlu huzurlu müjdeli bir gün diliyorum herkese ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…