- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
Canım benimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülerek de olsa bu listeyi yayınlamak zorundayım...
esraezgi
alaluna
cigdemd
wavybalsam
reann
alminna
endozlem
sunbal
perakedisi
esenglvedat
serap_serap
GzmCnbz
gamyoncu
nartanesiii
sevdemm
damlaaaaaaa
hazal34
gloryrose
cikolta
beeebeyim..................
Arkadaşlardan bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa belki silmemiz gerekmez arkadaşları
bence rean ve gamyoncu hariç bu liste çıkarılmaya uygun canımm.. rean gamyoncu nerdeler acaba .. başka yerde gören oldumu?
reann ı çok merak ediyorum canımcım gamyoncuyla da bi türlü denk gelemedim ben göremedim hiç bir topicte
gamyoncuya özel msj attım bakalım cevap verecek mi
inşallah ikiside sağlıklı ve bebişli olarak gelir topiimize tekrar :) inşallah bi sıkıntı yoktur canımm.. bende herkesi gönderdim çay eşliğinde ve damak yiorum ..
reannın ikizleri iyidir inşallah canım gamyoncuda hamiş gelir dediğin gibi bizden de birileri hamiş olsa ne muhteşem olur var yaaaaa
ben rejime girdim bugün yine gerçi pazartesi giriyorum cuma çıkıyorum bende yafff
inşaALLAH canım yaa, bizlerde hamiş olarak sohbet edecek miyiz? sona kalanlarız biz amma dostlugumuz hergün daha bi sıkı oluo ben mutlu oluorum.. inşaALLAH o güzel ve yorucu günleri de yaşar bunları konusuruz..
olsun canım sen başla gerisi gelir,gelmessede oldugu kadar bende gecen ay 18 gun yapabıldım diyet 3 kilo verdim toplamda.. çok değil belki ama rahatladım,uyurken merdiven çıkarken bile daha aktifim, yüzüklerim parmaklarımı sıkmıo artık
evet canım yaa çok şükür rahatım artık
hadiiii bişey kalmamış tatlımm inşallah güzel haberler vereceksin bizeeee inşallah rüyanda gördüğün gibi çıkar sonuç haline bakılırsa hayırlı sonuçlar almışsın
Beklemedeyiz canım tüp olacak sanırım bizim de ama şu an bekliyoruz
bitirdim çok şükür yaaa duasını da yaptım Rabbim kabul eder inşallahhhh
Arkadaşlar sadece batları değil hamile olup kaçıp gidenleri de çıkartıyorum listeden bilginiz olsun çıkarılacakları liste yapacağım birazdan ona göre sizlerinde onayınızla çıkartacağım bilginiz olsun....
ayyyy inşallahh inşallahhhhh çok istiyorum ama bir türlü olmuyor şu bebişler bi türlü gelmiyorrrrr
yaa bende 63-62ye düşüyorum sonra inemiyorum sinir oluyorum sonra bi bakmışın hoppp yine şişmişim veremiyorum veremiyorum sinir oluyorum kendime yaffffff
sanırım bi süre sonra kilolar oturuoyo hem vucuda hem organlarımıza.. garip.. mesela annem 35 yaşına kadar 50 kiloydu.. 42 yaşında 62 kilo.. 48 yaşında 70 kilo oldu.. şimdi diyet yapsa 20 kilo werse,vücudu 50 kilodaki eski haline gelmez,çöker.. sanırım o yuzden bizde artık sabitleyen belli killarda takılıoruz bende 55 sınırda kalıorum zor veririm 55 in altını zor görürüm.. hayırlısı canım yaa , ben subfertil oldugumuzu anladım o yuzden tedavide olmadıgım aylar keyfıme gore takılcam,diyet te yapcam sporda gezcem tozcam,tabii vitaminleri unutmadan.. geçen ay bunu yaptım rahattım taaki adete 5 gün kalana kadar sonra ne diyet ne sakinlik..
kısmet cnm yaa.. insaAllah bu kez kin de kısmetlerimiz çoğalır
hayırlısı olsun cnm.. belki de ilk tüp te tutar sizi.. insaAllah
hayırdır ne listesi bu :44:
beni de tüp listesine koy asbe, tüpçülüğe basladım yine
öncekilerde işler kesattı, bakim bu kez tutturucam mı
Üzülerek de olsa bu listeyi yayınlamak zorundayım...
esraezgi
alaluna
cigdemd
wavybalsam
reann
alminna
endozlem
sunbal
perakedisi
esenglvedat
serap_serap
GzmCnbz
gamyoncu
nartanesiii
sevdemm
damlaaaaaaa
hazal34
gloryrose
cikolta
beeebeyim..................
Arkadaşlardan bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa belki silmemiz gerekmez arkadaşları
ehe bende ondan şikayetçiyim adet olmak üzereyim ve elime ne geçse yiyecek pozisyondayım acaip yeme ihtiyacı duyuyorum ama kilo verme isteği şu an ağır basıyor sabah tartı da o rakamları görünce acaip kötü oldummm vitamin tüketiyorum zaten sabit gnc vitaminlerim var iyi geliyor onlar bana onları içmiyorken nasıl yaşıyormuşum diyorum bazen evdeki bisikleti çıkarayım da çalışayım diyorum bakalım hem enerjimi de atmış olurum bu bahaneyle bakalım inşallahhhh
Yaa topiğe girmeyen isimleri silmeye karar verdik sizlerinde fikirlerinizi almak için bir liste yaptım fikirlerinizi bekliyorumm
bu kez tutturursun sen bu ışıltıyı aldım senden ben
iyidir inş. canım şuan hareket hissetmediğim için sadece dua edebiliyorum iyi olsun diye.acaba kaçıncı haftada hissetmeye başlarım ki hareketlerini
günaydın kızlarrr
iyi akşamlar kimsecikler yokmu yine....
bende sonunda bugün yumurtlayabildim scorpi benim bat 16 sı ama ben anca 17.günde yumurtladım 3-4 gün sarkabilir hiç gelmesede olur tabi....
iyidir inş. canım şuan hareket hissetmediğim için sadece dua edebiliyorum iyi olsun diye.acaba kaçıncı haftada hissetmeye başlarım ki hareketlerini
Merhaba scorpions nasılsın?
Savaşcim bende henüz hissetmedim.senin gibi sabırsızlıkla bekliyorum.erkek bebekler daha erken hissedilirmis diye duymuştum.yakında kipirtilari duyarsin :)