Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

missyaman çok şükür cnm darısı sana ve diğerlerine.
ama cnm hiç korkma endişeli olma ve panik yapma inan hissediyorlar artık adım gibi eminim bundan
ben geçen hafta tedirgindim ama bu hafta rahatladım,usg odasına girerkende dua ederek gir insanın üzerine ferahlık geliyor.
aklına tek kötü şey getirme oğlumu görüp geleceğim de inş. Allahım yardımcın olacaktır :KK16:

missyaman çok şükür cnm darısı sana ve diğerlerine.
ama cnm hiç korkma endişeli olma ve panik yapma inan hissediyorlar artık adım gibi eminim bundan
ben geçen hafta tedirgindim ama bu hafta rahatladım,usg odasına girerkende dua ederek gir insanın üzerine ferahlık geliyor.
aklına tek kötü şey getirme oğlumu görüp geleceğim de inş. Allahım yardımcın olacaktır :KK16:

hayırlı olsun kızın cnm ben sana okulda ki isimlerden yazayım....
yağmur
nehir
ece
hümeyra
eslem
eda
nisanur
sude
aleyna
elif
hilal
zeynep
dila
naz
eylül
erva
aylin
vs vs vs
benim kızımın adıda azra ipek.nazlar çok nazlı oluyor haberin olsun ismin anlamına mutlaka bak cnm

Aslında karnımda hissediyorum keyfi yerinde biliyorum ama inşanda yine de bi endişe oluyo ..
Birde insanlar ücretine yüksek fiyatlar yazıyor senin fark oldu mu..

Aslında karnımda hissediyorum keyfi yerinde biliyorum ama inşanda yine de bi endişe oluyo ..
Birde insanlar ücretine yüksek fiyatlar yazıyor senin fark oldu mu..

ayrıntılı ultrasonun fiyatı ayrı oluyor cnm birde önceden randevu almak gerekiyor.uzman dr. ayrıntılı şekilde inceliyor bebişi ve bir rapor veriyor dr.una götürüyorsun.bazıları cd de veriyor bebişin kısa kısa görüntülerinin olduğu .

1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs-OKUNDU
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor-OKUNDU
7-nurusima-OKUNDU
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035-OKUNDU
15-feryalnur
16-EMA-OKUNDU
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27- OKUNDU
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27- OKUNDU
25-8scorpions
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84- OKUNDU
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
33-ROCHAK-

ben de okudum tatlımmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

valla kızlar erken kalkmak gibisi yokmuş onu anladım. :KK16:

doktorumuza gittik prensesimiz evet kesinleşti =) hamdolsun iyi şuan bir sıkıntısı yok.Allahım dileyen isteyen herkese versin inş. olanlara da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ben bir tane bile isim bulamadım.öle tuhaf isimlerde istemiyorum çok geleneksel de olmasın ne olacak bilmem

bie el atın yaaaa :KK54::KK54::KK54:

oyyy maşallah kız annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlım valla ben kızım olursa ECE istiyorum yanıan da eşim bi isim seçecek..işimdilik SİMAY diyor..anlamı güzelmiş..gümüş ay demekmiş eşki türkçe bir isim..DAMLA,DURU,SELİN,PELİN,EDA isimlerini de beğeniyorum ama arkadaşar koydu hep:KK31::KK31:

Nazlı bebişlerin sabırsız annişleri nasılsınızzz?:KK16:
Bugün baharın ilk günü, kış bitti, bebişlerimiz de gelsin de evlerimize baharı getirsin:KK16::KK16:

yaaaaaaaaaaaaa sokaktaki kediler bile mart gelmeden hamile kaldı bi biz kalamadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hadi bizde kediler nispet yapalım martta hepimiz hamiş olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK49::KK49::KK49::KK49:
her sabah önümde salınan hamile kedilere bile imrenir oldum yahuuuu..kızlar kafayı çiziyorum sanırım korkun bendennnn:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

yaaaaaaaaaaaaa sokaktaki kediler bile mart gelmeden hamile kaldı bi biz kalamadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hadi bizde kediler nispet yapalım martta hepimiz hamiş olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK49::KK49::KK49::KK49:
her sabah önümde salınan hamile kedilere bile imrenir oldum yahuuuu..kızlar kafayı çiziyorum sanırım korkun bendennnn:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

slm inş. dediğiniz gibi allahım nasip eder martta bizede bebek haberlerini...

Eksik ya da yanlış var mı hanımlar bi bakın
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs-OKUNDU
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor-OKUNDU
7-nurusima-OKUNDU
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035-OKUNDU
15-feryalnur
16-EMA-OKUNDU
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27- OKUNDU
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27- OKUNDU
25-8scorpions-OKUNDU
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84- OKUNDU
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
33-ROCHAK-

yaa sormas fatmacım tutamadım çenemiii:KK52::KK52::KK52:
nasılsın tatlım keyifler iyidir inşalahh..kızçeler yine kayıpppp:KK31::KK31:

evet ya kimsecikleri göremiyorum önceden sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdi dönüp dönüp aynı sayfaya bakıyorum.kefiylerde idare eder acayip bir sıkıntı var kendimi çok musuz hissediyorum.

nehar senin bat gelmedimi cnm

scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmm ben de sıyırcam kafayı artıkkkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

aynen cnmm valla günaha girmekten korkuyorum isyana girecek ne düşünsem bilemiyorum..tatlım elinden geldikçe ''YA VARİS'' oku..htta bazı yerler günde 707 adet diyor..VARİS teli A AA olarak uzun okunuyorrr.sabır tatlım sabırrrrrrrrrrrrrrrr:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

evet ya kimsecikleri göremiyorum önceden sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdi dönüp dönüp aynı sayfaya bakıyorum.kefiylerde idare eder acayip bir sıkıntı var kendimi çok musuz hissediyorum.

nehar senin bat gelmedimi cnm

evet cnm yaa sessizleştik malesef..o sıkıntı bende de var..öyle garip bişey kii..sanırım içimize atmaktan oluyor bu..bazı şeyler dile gelmiyor insaın içi şişiyor offf offfff:26::26::26::26:

ben yatıyorum iyi gecelerrrrrrr..yarın buıralarda olacağım inşallahhhh:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

iyi geceler tatlı rüyalar bende yatacağım .yarın ben evlilik fuarına gideceğim bakalım ne var inşallah havada güzel olurda kızımıda parkda gezdidiriz biraz.

X