sözleri , aşkım ve mecbr olduğm için evlendim.. 1. eşim kabul etseydi yinede dönerdim ilk başta hulle için evlenmedm. yoksa hulle olsa başkasıyla evlenrdim. geçenler 1. eşimle konuştm dön diyor ama hulleyi kabul etmiyor . yani etseydi evlendiğimi derdim gel derse gderdim . çünki başta böyle düşünmedim 2. eşime haksızlık olrdu ama şimdi hak etmşti
bir şey anlamadım. sarışınım ondanmı kisözleri , aşkım ve mecbr olduğm için evlendim.. 1. eşim kabul etseydi yinede dönerdim ilk başta hulle için evlenmedm. yoksa hulle olsa başkasıyla evlenrdim. geçenler 1. eşimle konuştm dön diyor ama hulleyi kabul etmiyor . yani etseydi evlendiğimi derdim gel derse gderdim . çünki başta böyle düşünmedim 2. eşime haksızlık olrdu ama şimdi hak etmşti
yanlış anlama diye özellikle belirttim. sana demiyorum ki.bunu islamda yeri varmış gibi gösterip insanlara bu şekilde anlatanlara diyorum. tamamen kulaktan dolma bir saçmalık. sen yazdığın için senin yazın üzerinden anlatmaya çalıştım. umarım yanlış anlaşılmam yine
kazene seslenıyorum dokunmakalbıme ıle bu kadın aynı kısı olabılırmı?
temmuz ayında bu yorumları o arkadasa yapmıs sımdı sorsan ustune gıtsen ben ılk esımden korkuya cocuklarımı gormeye gıdemıyorum der dokunmakalbıme gıbı bılemedım bende arastırılmalı?
bir kere niye dinleyecek ki ne amaçlaa :26:
aşkolsun olur mu hic, teşekkür ederim sen de yanlışı düzelttin. Üstelik kırmadan :)
Değildir, onun bir cocuğu vardı. Yenisi oldu.
elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
bir şey anlamadım. sarışınım ondanmı ki
vallahi midem bulandı konu sahibinin yazdıklarından. töbe yarabbim dinden soğudum be
bakın size herşeyi daha açık yazcam çorba oluo yoka .... müsait olunca okkonuyu islami boyuta getireen,yanlışça savunan sizsiniz..lütfen doğrusunu iyice öğrenip öyle savunun..kendinize kılıf amaçlı kullanmayın..sizin 20 yıllık ilminizin olmadığını,kulaktan dolma bilgilerle bu durumu savunduğunuzu düşünüyorum..
lakin Bakara suresinde bu konudaki Allahın sınırları açıklıkla yazılmıştır.ilk eşinden 3 kere boşanmanız gerekir.
ayrıca hülle helal değildir,hileli evliliktir.. eğer başka biriyle olan evliliğinizdeki eşinizle ölüm yada geçimsizlik nedeniyle ayrılık olmadığı sürece ilk eşe dönemezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?