merhaba kızlar 1 yıl olcakk evleneli 3 aylık bebeğim var. eşim islamı yaşama hayalleri ile kandırdı beni. aslında çok iyi bir insandır ama namazlarını bile terk etti. ben uyarmazsam hiçbirşey yapmıyor sürekli film oyun vs.. bir ara saçmalıklarda yapıyordu netten.. şimdi ailesine yardım etcem diye( ailesnn borcu var ama tarlalarından birini satsalar öderler ama nerdeee kızlarnı bile elin işlernde çalışrırıolar bzdende 15 güne 8 bn lira istediler tabi devamı gelecek:/ anlıyacağnz eşimn ailesi para psikopatı ne yuvamı n eeşimi düşünmüyor.. eşimde kendini harap ediyor kimseye derdimi anlatamıom bir iki kişiye dedeim boşver naparsa yapsın diyor seni perişan etmesnde diyor. daha nasıl perişan olcam herşey terk ettm bu 2. evliliğm 2 çocugm var senede iki kez görüom zatn şmdi 8 ay oldu ama eşim diyorki gdemeyz para göndercm vs... gerekrse sen gdersn ... ya eşimsz ne işim var 1. eşim görse fena olur . zaten gzli görüşüyorum. 1. eşim hala bana aşık... bi kere evlenmek zornda kaldım şimdi napacağm. madden çalışırm yazardım. ama eşim istemiyor artı burda yazmama bile delirdi. yani gizli yazıyorum şu an) hiç iyi değilim beni herşeyden eletek çekmek istiyor sanki.. kafayı sıyıracağım bir sürü faaliyeti olan bn ewe tıkanıp kaldım. sigarayı söz erdi bırakmadı. sürekli iş iş eve geliyor film vs şimdi android tel aldı sürekli elinde.. hayattan soğudum . bu ne biçim hayat anlamıyorum Allaha kul olmadan yaşanabiliyorsa ki zaten çocuklarmn hasreti öldürüyor beni ah ah en azndan evlenmesem istedğmde çockları görrdüm. aşık oldum boşluktaykn ve annm evnde huzurszdum mecbr evlndm... ailesi bi yandan eşim bi yandan böle ben evde bunaldm hadi dşarı gezelim demesem oo bile yok artk hiçbirşey istemeyeceğim .. bn eşimiym neyiyim anlamadm. gdip sigara alacağım... sütümazalırmş umrmdamı.. beni perişan etmezse sus boşver diolar evlenrkn bi yüzk başka hiç bişi almadı almazmı alır ama ne zamn ? ailesi yakasını bırakmazki ... kendine kıyaft bile almıo bide dr olcak .. ne tuhaf ya kütr çatşması da bi yandan. bnlar kürt . gzli konştkları zamn krtce konuşuolar . öğrenym dedm öğretmn erkek diye engelledi... ailesnı telden engelledm yüzlerne bişi demedm ama daha konşmayacağm.yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasıl umursamıcam yada napcam yardımmmmmmmmmm sigara olarak da ne alıyım?
Ben kısa parliament tavsiye ederimsigara olarak da ne alıyım?
merhaba kızlar 1 yıl olcakk evleneli 3 aylık bebeğim var. eşim islamı yaşama hayalleri ile kandırdı beni. aslında çok iyi bir insandır ama namazlarını bile terk etti. ben uyarmazsam hiçbirşey yapmıyor sürekli film oyun vs.. bir ara saçmalıklarda yapıyordu netten.. şimdi ailesine yardım etcem diye( ailesnn borcu var ama tarlalarından birini satsalar öderler ama nerdeee kızlarnı bile elin işlernde çalışrırıolar bzdende 15 güne 8 bn lira istediler tabi devamı gelecek:/ anlıyacağnz eşimn ailesi para psikopatı ne yuvamı n eeşimi düşünmüyor.. eşimde kendini harap ediyor kimseye derdimi anlatamıom bir iki kişiye dedeim boşver naparsa yapsın diyor seni perişan etmesnde diyor. daha nasıl perişan olcam herşey terk ettm bu 2. evliliğm 2 çocugm var senede iki kez görüom zatn şmdi 8 ay oldu ama eşim diyorki gdemeyz para göndercm vs... gerekrse sen gdersn ... ya eşimsz ne işim var 1. eşim görse fena olur . zaten gzli görüşüyorum. 1. eşim hala bana aşık... bi kere evlenmek zornda kaldım şimdi napacağm. madden çalışırm yazardım. ama eşim istemiyor artı burda yazmama bile delirdi. yani gizli yazıyorum şu an) hiç iyi değilim beni herşeyden eletek çekmek istiyor sanki.. kafayı sıyıracağım bir sürü faaliyeti olan bn ewe tıkanıp kaldım. sigarayı söz erdi bırakmadı. sürekli iş iş eve geliyor film vs şimdi android tel aldı sürekli elinde.. hayattan soğudum . bu ne biçim hayat anlamıyorum Allaha kul olmadan yaşanabiliyorsa ki zaten çocuklarmn hasreti öldürüyor beni ah ah en azndan evlenmesem istedğmde çockları görrdüm. aşık oldum boşluktaykn ve annm evnde huzurszdum mecbr evlndm... ailesi bi yandan eşim bi yandan böle ben evde bunaldm hadi dşarı gezelim demesem oo bile yok artk hiçbirşey istemeyeceğim .. bn eşimiym neyiyim anlamadm. gdip sigara alacağım... sütümazalırmş umrmdamı.. beni perişan etmezse sus boşver diolar evlenrkn bi yüzk başka hiç bişi almadı almazmı alır ama ne zamn ? ailesi yakasını bırakmazki ... kendine kıyaft bile almıo bide dr olcak .. ne tuhaf ya kütr çatşması da bi yandan. bnlar kürt . gzli konştkları zamn krtce konuşuolar . öğrenym dedm öğretmn erkek diye engelledi... ailesnı telden engelledm yüzlerne bişi demedm ama daha konşmayacağm.yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasıl umursamıcam yada napcam yardımmmmmmmmmm sigara olarak da ne alıyım?
Süt azalırmış umrunda mı, 2 cocuk babasının yanında umrunda mı? Ama eşin ailesine gönderdiği para umrunda...
Bu nasıl hayat yaa.
beni güldür ya bişi demiyorum kızım çocuklarımı o gönderdiği para yznden göremiyorum anlasana... yav ayda 4 bnlira gdermi://// zatn 3.500 maaş alıo. ayda 500 gönder dedm az mı yani. kabul etmedi 1000 olsun dedi tabi öyle olsa kendmziçin yine bişe yapamıcaz ama kabul ettm ailesi napıo ona bile razı olmadı...
Ben kısa parliament tavsiye ederim
bana komık geldı ama yazar 'mış arkadaşcilt cilt yabancı dilde roman okuyan ben
yazdıklarından anlam çıkarmak için çaba sarfettim
kusura bakma ama karma karışık yazmışsın
neticede eşin ailesine çok para veriyormuş bunu anladım
bir de sana verdiği bazı sözleri tutmamış bunu anladım
bir de seni çalıştırmıyormuş sanırım
mesleğin ne?
cocuklarını bırakarak evlendıgın adam ıslamı sartlara gore yasasaydı sen sevapmı kazanacaktın kucuk hanım?
bir annenin en önemli hayatındaki değeri çocukları olmalı. onu bırakıp aşkının peşinde gitmemeli. islamı yaşama hayalleri demişsiniz ama siz bir annenin yapması gerekeni yapmamışsınız ki. önceliğin yeni bir koca değil çocuklarınız olduğunu anlamamışsınız.merhaba kızlar 1 yıl olcakk evleneli 3 aylık bebeğim var. eşim islamı yaşama hayalleri ile kandırdı beni. aslında çok iyi bir insandır ama namazlarını bile terk etti. ben uyarmazsam hiçbirşey yapmıyor sürekli film oyun vs.. bir ara saçmalıklarda yapıyordu netten.. şimdi ailesine yardım etcem diye( ailesnn borcu var ama tarlalarından birini satsalar öderler ama nerdeee kızlarnı bile elin işlernde çalışrırıolar bzdende 15 güne 8 bn lira istediler tabi devamı gelecek:/ anlıyacağnz eşimn ailesi para psikopatı ne yuvamı n eeşimi düşünmüyor.. eşimde kendini harap ediyor kimseye derdimi anlatamıom bir iki kişiye dedeim boşver naparsa yapsın diyor seni perişan etmesnde diyor. daha nasıl perişan olcam herşey terk ettm bu 2. evliliğm 2 çocugm var senede iki kez görüom zatn şmdi 8 ay oldu ama eşim diyorki gdemeyz para göndercm vs... gerekrse sen gdersn ... ya eşimsz ne işim var 1. eşim görse fena olur . zaten gzli görüşüyorum. 1. eşim hala bana aşık... bi kere evlenmek zornda kaldım şimdi napacağm. madden çalışırm yazardım. ama eşim istemiyor artı burda yazmama bile delirdi. yani gizli yazıyorum şu an) hiç iyi değilim beni herşeyden eletek çekmek istiyor sanki.. kafayı sıyıracağım bir sürü faaliyeti olan bn ewe tıkanıp kaldım. sigarayı söz erdi bırakmadı. sürekli iş iş eve geliyor film vs şimdi android tel aldı sürekli elinde.. hayattan soğudum . bu ne biçim hayat anlamıyorum Allaha kul olmadan yaşanabiliyorsa ki zaten çocuklarmn hasreti öldürüyor beni ah ah en azndan evlenmesem istedğmde çockları görrdüm. aşık oldum boşluktaykn ve annm evnde huzurszdum mecbr evlndm... ailesi bi yandan eşim bi yandan böle ben evde bunaldm hadi dşarı gezelim demesem oo bile yok artk hiçbirşey istemeyeceğim .. bn eşimiym neyiyim anlamadm. gdip sigara alacağım... sütümazalırmş umrmdamı.. beni perişan etmezse sus boşver diolar evlenrkn bi yüzk başka hiç bişi almadı almazmı alır ama ne zamn ? ailesi yakasını bırakmazki ... kendine kıyaft bile almıo bide dr olcak .. ne tuhaf ya kütr çatşması da bi yandan. bnlar kürt . gzli konştkları zamn krtce konuşuolar . öğrenym dedm öğretmn erkek diye engelledi... ailesnı telden engelledm yüzlerne bişi demedm ama daha konşmayacağm.yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasıl umursamıcam yada napcam yardımmmmmmmmmm sigara olarak da ne alıyım?
bak kardeşim öyle normal bir kadın değilim islami çalşmaları olan belli bir tvde yazar dım. anlayacağn müslim gözükmese , çocklarına sahip çıkıcam demese zaten evlnmezdim. sevab la gnahı karştrma. ona bakarsan derin mevzu, tevhidi yaşamayanla nikah bile olmuyor.... asıl derdime destk olrsan sevnirm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?