oh be yetiştim!
İşten dönerim de yazamadan konu kapanır diye ne korktum be
Ebrar yaew 8 aylık evlisin 3 aylık bebek var ya, o kimden ?
A bir de eski eşin gel dese gitceksin ya, o bebeği yenisine mi bırakcaksın, onun malı ya hani
bence yardım alın psikolojik destek ; sigarayla çözüm olmaz hem bebeğe yazık hem çarpıntınız artar;nacizane tavsiyem kararlarınızı alır iken de şeriat süzgecinden önce aklen ve vicdanen yani ahlaken sorgulayın .. Anneliğinize bu kadar eleştiri fazla olmuş çocuklar babada kalmış diye kötü anne olunmaz ama ilgisizlik sizi kötü anne yapar ;hep kendinizi garantiye alma çabanız var önce dürüst olun vicdanınızı rahatlatmak için islamı kuralları kullanmayın önce ben bu kurallar dahilinde daha fazla ne yapabilirim deyin eşinizin mail durumu cazip gelmiş olabilir şimdide sıkıntıdasınız belkide imtihanınız buduro zaman eski eşim izin verdi almam için. meğer bana dönebilmek içinmiş yahu eleştiriyi bırakın imkansızdı çocukları almam .. yoksa kolay pes edecek biri değilim.... af ben bunları yazarken derdime bi çare ararken eşimin umrunda bile değil gitmiş oyun oynuyor. habire borçlanıp ailesine para gönderiyor. lütfen eski yazdklrımı okuyun
Ikinci esinizle kacarak evlenmissiniz,cinsel sorunlarda varmis,bir de avukata yazmissiniz bu yeni bebeginiz ile ilgili.Onu pek anlamadim ama ilk esiniz mi babasi acaba?Tüm sorunlariniz cinsellikten kaynaklaniyor olabilir mi?O yüzden mi acaba her seyi bu kadar kafaya takiyorsunuz
eşimin beni kandırması ve bir çok şeye söz vermesi peki. islamı yaşamayacaksa zaten evlenmezdimki artı çockların bnm çocuklarm vs demişti şimdi madden yada manen en azından görmeme destek olmalı değil mi? kürt trk ırk ayrımı yapsam evlenmezdm sadece aşırı kültür çatşması var buda a önmli deil ama kürtceyi bnden gzli konuşmak için kullanmaları normal mi? açıkcası beni seviyesizlik dediğim herşey bnlarda samimiyet.. sigarayıda bırakcam dedi. yapamayacksa söz vermeseydi. şu an sizden istedğim şu eşim bnmle hiç ilgilenmiyor sürekli ailesine nasıl para göndersem diye düşünüyor. işden geliyor başka işlere gidiyor. ilk evlennce böle yapmadı dengeyi tutmaya çalşdı ama ailesi srekli arıyp rahatsz ediyor. anlamıyorum nereye kadar... sigara içmek istiyorum unutmak umursamamak için vs sinirden delircem kalb rahatszlığım arttı geceleri kabus kabus uyuyamıyorum.... beni eşim o kadar seviyor ki ama acı çektiğimi görmyor mu?? onu bunaltmak değilki derdim kendi içimde yaşıyorum zaten... ama böyle bir hayat için gelmedimki? çocklarımı ise mecburen bırakdım 1. eşim aşırı sorun oldu. artıı ailem istemedi benm ev tutp yaşamama babaları engel oldu vs .. bu eşim sözünde durmuyorsa ailesi öncelik se onun için bnm acıma duyarsızsa, hayatı paylaşmıyorsa kusura bakmayın yalancıda o haksızda o... çocuğu neden sadece ben düşünüym para kazanmamı bile engelliyor. evlenmeden onlarda bnm çocuğm diyordu ama... eşim beni umursamıyor siz teknoloji çağı diyorsunuz ya Allah aşkına gecelere kadar hiç bi iş yapmadan sreklimi olur bu... bnde ewde hapis kaldm ama şu teknoloji sıkıntımı gdermiyor ... içimdeki tüm heves umud yokolmaya başladı. eskiden bisürü insana seminer verp faydalı olurkn halime bak.. açıkcası çok zoruma gidiyor eşimin böyle yapması.......ailesi istiyorki tüm kazancımızı onlara verelim kaynvalıdm dediki burda size 20 tl yeter haftada. 60 yaşına gelnce ev alrsınız, vs ..... inanın çocugu hastada olsa acımıyor yeterki para yollasn.... ben bişi istesem eşim laf söylüyor zoruma gidiyor mesela köylerdn yiyeck getiriyor bedava yemek istemiyorm alışmamşm artı pis bile oluyor. evde peynir var diye almadı geçen.. ya kültr çatsması zor .... bnlar perişan bi hayat yaşıyo. düşünn kendi annm evde çocklara m. suyu verdi diye niye bunu içtinz diye bağırmş. doğmda hepsi burdaydıya........kaynvalidem eşim beni arıyor diye kızyor aramasn aklı sende kalıp çalışamayacak diye..ya gtmiş kaynbabamı doldurmş. saygısızlık bile etmedm. eşim bile şaşrdı sesszliğime . çnki eşim mahcupdu yeternce... szce nasıl ailesnden çekecem eşimi... bu parayıda yolla vicdann rahatlasn dedm ama perişan edio bizi. kirayı bile ödemedi... kendi görsün diyorum ama sabredemiyorum o yzden kendimi bişeylere vermm lazm sigara iççeçm derkn onun için..
O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?