napcam ben ..... yardım

1 yılık evliymiş 3 aylık çocuğu varmış..

eski eş gel demiş ama konu sahibi hülle istemiş eski eş de hayır kabul etmem demiş..sonra konu sahibi yeni eşine aşık olmuş ama onunda kötü özellikleri varmış..eski eşe gitse şimdiki bebeğini yeni eşi vermezmiş eski eş de diğer çocukları vermiyormuş.

ama konu çocuklar değilmiş asıl soru kocası cimri,sigra içiyor,dini yönden zayıf,para yok diyor ama ailesine para gönderiyor eşini ve çocuğunu düşünmüyor konu sahibi de ne yapayım diyor?

bence yardım alın psikolojik destek ; sigarayla çözüm olmaz hem bebeğe yazık hem çarpıntınız artar;nacizane tavsiyem kararlarınızı alır iken de şeriat süzgecinden önce aklen ve vicdanen yani ahlaken sorgulayın .. Anneliğinize bu kadar eleştiri fazla olmuş çocuklar babada kalmış diye kötü anne olunmaz ama ilgisizlik sizi kötü anne yapar ;hep kendinizi garantiye alma çabanız var önce dürüst olun vicdanınızı rahatlatmak için islamı kuralları kullanmayın önce ben bu kurallar dahilinde daha fazla ne yapabilirim deyin eşinizin mail durumu cazip gelmiş olabilir şimdide sıkıntıdasınız belkide imtihanınız budur

Son düzenleme:
sigara acılarınızı azaltmaz
sizi umursamaz yapmaz
dertlerinizi çözmez

ben 10 yıldır içiyorum faydası yok zararı çok.
ama sigara içer gibi yapıp parasını bir kenara atarsanız bir sorununuz çözülür
yani çocuklarınızı görmeye yetecek paranız olur

Ikinci esinizle kacarak evlenmissiniz,cinsel sorunlarda varmis,bir de avukata yazmissiniz bu yeni bebeginiz ile ilgili.Onu pek anlamadim ama ilk esiniz mi babasi acaba?Tüm sorunlariniz cinsellikten kaynaklaniyor olabilir mi?O yüzden mi acaba her seyi bu kadar kafaya takiyorsunuz

sen şii misin arkadasım..?? seriyt diye anlattıgın şey insanları islamdan uzaklastırır sogutur..?? ne yapıuorsun.. çoçuk ANNENİNDİR.!! baba nafakasını karşılar.. anne yoksa (BABADA ÖLÜ VEYA İSTEMİYORSA) anne yarısı olan teyzenindir teyzesi iyiyse ve bakabilecekse.. eger yoksa veya bakmak ıstemıyrsa babaya baba akrabalarına verılır bakabılscek olana ısteyene mahremıyte dıkat edilerek cocuk verilir. bu topık kapanır zten ama gene yazamadan edemedim şeriyat diye insanlara anlattığınız şeyler islamdan uzak şeyler! RABBİM ne eylerse güzel eyler dostlar böyle asılsız seylere kanmayın.

ne alaka ya o mesaji arkadas icin yazmstik bnm resmi nikahm var .bebegm bu esimden ondan nasil olsn 3 yldr górmuyorum.cinsellik degil.ailesi sorumuz. ...

Sizin ibadetinizi engellemiyorsa bu büyük bir sorun değil. Baskı yaparak itici olursunuz sadece. İslamı yaşamaya bu kadar önem veriyorken çocuklarınızın annesini yılda iki kez görmesini pek de önemsemiyorsunuz?!

Bu olayda sadece yılda 2 kez annelerini görmeye mahkum olan çocuklara üzüldüm onun dışında herkesin keyfi gayet tıkırında gibi çocukları önemsemeyip çok güzel yeni yeni hayatlar kurulmuş.

anlayan biri anlatsın lutfen ilk 4 sayfada kafam karıştı bu nedir ya

Ebrar !

Sayfalardır Allah'ın kanunları, hükümleri diyorsun ; bende senin gibi müslümanım ve Allah'tan gelene amenna demeyi öğrendim 36 yılda. Çocukların senden uzak düştüyse vardır Rabbimin bir bildiği, seni uzak tutmuş, ondan gelene razı ol, demek ki hayırlısı buymuş.

İki ünversite bitirdim, yazarlığım var, eğitim falan bırak bunları bir kenara, dua et Ebrar dua! Rabbim doğru yola sevk etsin ...

Ha birde korun Allah rızası için, başka çocuk yapma arkadaşım

Son düzenleme:

1. eşiyle yeniden evlenmek için yaptığı 2. evlilikten 3 aylık bebeği olan, belli bir islami tv de yazarlık yapmış bayanın, 2. formalite evliliğini kabul eden 1. eş bundan vazgeçince birden çocuk yapıyor. İyi bir yazar değilsiniz ama senaryo iyi. Konu islami şartlarda yaşayacağına söz verip vazgeçen eşin teknolojiye düşkünlüğünden yakınmasıyla başlayıp nerelere gitmiş.

Konu iyice karıştı.

Dini konuşmayın diyorum, tam gaz devam ediyorsunuz, konu sahibesi dini bilgileri yanlış veriyor, insanlar yanlış öğreniyor gibi bir savunma yapmayın, o zaman bende size derim ki din ondan bundan öğrenilmez, burada dini bilgi diye yazılanlara inanıp uymak yerine açıp Kur'andaki ayetleri okuyun, kılavuzunuz insanlar değil kutsal kitap olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…