elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
af ya kardeşim öyle çnki 1. eşim kabul etmişti geri vazgeçti bnde o yüzden çock yapmaya karar verdim ..
İslamda eski eşle evlenebilmek icin biriyle dini nikah yapman ve o insanla bir gece gecirmen gerekiyor. Bu kişi genelde 70-80 yaşında (elden ayaktan düşmüş :)) oluyor ve sadece göstermelik. Adı da hülle.
Ama burda durum değişmiş bir de cocuk yapmışlar.
Ya arkadaşım neden gaz veriyorsun konu sahibine, neyi yargılayacağız, sen de kocanı aldatıyorsun, seni yargıladık mı? Yardım ettik.
Tabi cinsellik olmuyor. Fiziki olarak bir gece yazıyordu bir islami forumda. Cinsellik sart değil yani :)
çocuklar çok iyi olduğundanmı bızı bırakma dıyorlar sonrada siz arayıp sormayınca tamamen telefonlarrını kapatıyorlar neden haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ben anlamadım bence kendızı savunmaktn vazgeçip yorumları okuyun eğrisiyle doğruysla bi tartın durumu
af ya kardeşim öyle çnki 1. eşim kabul etmişti geri vazgeçti bnde o yüzden çock yapmaya karar verdim ..
ayrılmadan önce dediler. şimdi çok iyiler psikolojileri çok iyi sadece bana hasretler.. kendimi savunmuyorum size zor geliyor inanmak... işte öyle anlaşılması bile zor bir hayatttayım(
nasıl yani. eşiniz evlenmenizi kabul etti. sonrada vazgeçti.af ya kardeşim öyle çnki 1. eşim kabul etmişti geri vazgeçti bnde o yüzden çock yapmaya karar verdim ..
İslamda eski eşle evlenebilmek icin biriyle dini nikah yapman ve o insanla bir gece gecirmen gerekiyor. Bu kişi genelde 70-80 yaşında (elden ayaktan düşmüş :)) oluyor ve sadece göstermelik. Adı da hülle.
Ama burda durum değişmiş bir de cocuk yapmışlar.
Ya arkadaşım neden gaz veriyorsun konu sahibine, neyi yargılayacağız, sen de kocanı aldatıyorsun, seni yargıladık mı? Yardım ettik.
gaz vermiyorum ama senin gibide küçümser cvp vermiyorum. allah razı olsun çok yardım ettin he senin yardım anlayışın bu demekki k. bakma
arkadaşın amacı o ise, o zaman eşinin haberı yoktu bu formalıteden.
ya da yanlış bilgi edinmişti arkadaş. ama ortada bir çelişki var belli.
başka da bişi gelmedı aklıma.
elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
arkadaşın amacı o ise, o zaman eşinin haberı yoktu bu formalıteden.
ya da yanlış bilgi edinmişti arkadaş. ama ortada bir çelişki var belli.
başka da bişi gelmedı aklıma.
O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..
bu anlattığın durum islama atılmış en büyük iftiralardan biridir elmayra. yanlış anlama senin şahsına söylemiyorum. hille için sahte evlilik yapılamaz. kesinlikle yasaktır.
hanı eski eşinin evlendiğinden haberı yoktu allah allah ıyıce kafam karıştı benim :44:
O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?