napcam ben ..... yardım

Cok güzel yerleri yakalamışsın :) Dur bakalım neler sölicek.

Herkes kendi dini bilgisini sorgular oldu

En azından bişiler öğrendik. Hülle nedir, süt sigarayla nasıl kesilir

Elmoşum o da bişey mi müslüm baba sütle alkolü bırakıyordu bir filminde

hile değil ama benzeri hülle

iddet suresi 300 gündür oda eger eski eşten evlendiyse soylar karışmasın diyedir hukuken

tamam da kim burdan nasıl yardımcı olabilir ki yapmanız gereknleri söylüyorlar zaten eşinizle konuşmaktan başka bir çözümü yok baştan sona hatalı durumlar çünkü ama olan olmuş

bu şimdi bizden büyü müyü istiyor herhalde okuyup üfleyecez kocası anasına para yollamayacak konu sahibini el üstünde tutacak bütün parayı ona verecek

boşanmış kadının yeniden evlenmek için süresi 9 ay dı. değil miymiş?

Ebrarın paylaşımıda internetti dimi pardon haklısınız çok bilgi kirliliği var :)

ailemın yanında mutsuzdum diyosun ayrı bı eve çıkamazmıydın
yağmurdan kaçarken doluya tutulmak senın kı...
Çocuklarını neden verdın ki
Kürt diyosun olabilir kürtlükle Türklülkle alakası yok bu işin insan olması yeterlı bence.
sigara alıcam ne alim diyosun şimdi biz sana sigara markasımı söyleyelım onu mu istiyosun ?
3 aylık çocuğuna yazık değil mi ?

şimdi eşler imam nikahı ile evli ama bi şekilde boşanıyorlar sonra kadın olan eş başka bir adam ile hülle yapıp bir gece geçirdikten sonra ondan boşanıp 1.eşe dönüyor ve nikah yapılıyor hülle bu mudur? doğru mu anlamışım?

yani ilk eşin onalrı izlemesi gibi bir delilik söz konusu değil..

peki bir gece dahi olsa başka bir adamla birlikte olan kadını nasıl kabul ediyor eşi? bunun başka yolu yok mudur?

Yeni üyeler de hep böyle anlaşılması zor konularla geliyo ne hikmetse

Soruyosun mantıklı bi açıklama da gelmiyo

Eee hani birinci eşin evli olduğunu bilmiyodu, sonra nasıl boşan gel dedi bu adam vahiy mi indi yani

Bu konunun bundan sonrası beni aşar, ben yemek bölümüne kaçıyore

Ay yok dinlemek de nedir Allah askına. Kabus gibi :) Hayal etmek bile felç eder insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…