napcam ben ..... yardım

Sevgili konu sahibi
Hem yazar hem hocasın madem
Gel okunaklı bi şekilde olayı açıkla

Millet kaç tane tahmin yaptı o değil bu değil diyosun
Ne o zaman ?

Son düzenleme:
konunun baslarında arkadas
eskı kocam evlendıgımı bılmıyor dedı

hatırlar mısın cutem bu arkadaş bize dokunmakalbmenin konusunda atarlanmıştı
demek ki kendi de aynıymış ben bilememişim
o da çocuklarını bırakıp boşanmış ve evlenmiş başkasıyla
ondan atarlanıp duruyormuş

bende 2.evlılıgımı yaptım ya bence benım eskı esımle evlenme ıhtımalım tamamen yokoldu bizdee boyle adam olacak kız

sapkınlıklarınızı din adı altınta masummuş gibi göstermeyin allah aşkına

yatak odasındayken dinlemek miiii ya rabbim! dinini ne hale getirdiler sapıklık bu resmen

ya hatırlamadım
cocuklar babanın hakkıdır dıyen dımı dur ben gıdıp o yorumları bulayım 20 yıllık ilim islam biliyorum diyorda maşallah cevirmediği dolap kalmamış cocukları geceyim

bayılazam şimdi beynim iflas edecek

bunlar ne sapkın işler ya..20 yıllık ilmim yok olmasın da istemem.

20 yıllık ilmim yok benim.
Ama dini bilgilerim fena değildir.
namazımı kılarım.
Kuran okurum en çok da mealini.
1. eşin 2. eşle yatak odasını dinlemesi diye birşey duymadım.
Değil islamiyette hiçbir dinde böyle bir sapkın emrin olacağına da inanmıyorum.
Mahremiyet diye birşey duymadınız mı siz.
Siz yardım istiyorsunuz da.
Önce dürüst olun.
İslamiyette yalanın yeri olmadığını öğrenemidiniz mi bu kadar ilim sahibi olurken.
Kaç tane yalanınız söylendi.
Bir dediğinizi diğer savunmanızda yalanlıyorsunuz.

bu kocanla aşık olduğun için mi evlendin , dini konularda hassastı sözler vermişti diye mi evlendin yoksa eski kocanla yeniden evlenmek için için mi evlendin

sözleri , aşkım ve mecbr olduğm için evlendim.. 1. eşim kabul etseydi yinede dönerdim ilk başta hulle için evlenmedm. yoksa hulle olsa başkasıyla evlenrdim. geçenler 1. eşimle konuştm dön diyor ama hulleyi kabul etmiyor . yani etseydi evlendiğimi derdim gel derse gderdim . çünki başta böyle düşünmedim 2. eşime haksızlık olrdu ama şimdi hak etmşti

Sevgili konu sahibi
Hem yazar hem hocasın madem
Gel okunaklı bi şekilde olayı açıkla

Millet kaç tane tahmin yaptı o değil bu değil diyosun
Ne o zaman ?

ne okunagı ne dokunagı var olayın. ben artık okumuyorum ya kendi kafasının dikine gidiyor yanlışını kabul etmiyor birde yardım edin diyor. boşa zaman kaybı. ama olan çocuklara oldu yazık

Siz Kuran-ı Kerim okudunuz mu.
Yani mealini.
Bakara suresi 229, ayet
Boşanma iki keredir. Bundan sonra (kadın) ya ma'rufla (örf ve adete uygun olarak) iyilikle tutulur veya ihsanla serbest bırakılır. Kadınlarınıza verdiklerinizden bir şey (geri) almanız sizin için helâl olmaz. Ancak ikisi de, Allah'ın (evlilik hakkındaki) hududunu gereği üzere yerine getiremeyeceklerinden (ayakta tutamayacaklarından) korkmaları hariç. O zaman siz de eğer, Allah'ın bu hududunu ikame edemeyeceklerinden (gereği üzere yerine getirimeyeceklerinden) korkarsanız, bu durumda kadının (ayrılmak için) verdiği fidye konusunda her ikisinin üzerine de günah yoktur. İşte bunlar Allah'ın hudutlarıdır.Artık onları (Allah'ın hudutlarını) aşmayın. Kim Allah'ın hudutlarını aşarsa işte onlar, onlar zâlimlerdir.

Boşanma iki keredir diyor.
Yani yeniden biraraya gelmeniz için hülleye gerek yoktu.
..
Ama şimdi siz kalkar biz zaten iki kere boşanmıştık da dersiniz.

Ben kimseye hakaret etmem, kötü söz söylemem. Üslubum biraz sert, o da ne görüyorsam onu söylememdendir.

Saygılar.
yatak odasındayken dinlemek miiii ya rabbim! dinini ne hale getirdiler sapıklık bu resmen

Bak 20 yıllık dini bilgisiyle neler yazmış :)

Ya sen evliyken eski eşinle de mi görüşüyorsun? Dinde bunun yeri ne...

merhaba kardeşim herşeyi annelik duygusuyla bağdaştrmayn ve bilnki herşeyde bir hikmet vardr inann bu kişinn yazısını görmmde bile bir hkmet var. Allah kmseye vermsn bu acıyı ve blnki Annenn merhameti ,Allahn rahmeti merhameti yannda bir damla bile değil... evet imkanlar var vs ama sana diyorki eşi psikopatn teki vs. sölemesi kolay sen alsana alabiliyorsan! ve bu kadn belki yanlş terch yapmş o da bunalmdan kaynaklanmş veya imthanı eşden dolayı devam ediyor... yani çocuğu alması imkansz her iki yönden ve zaten islami hükümde çock babaya aittir canm. zatn baba vermyorsa almaya hakkı da yok sadece görmeye hakkı var. ve irtibatı koparmamalı..bzm yapacagmz tek şey öz elştri ve dua...

ıkı tane yorum alıntı

anlaşılan yeterince anlaşılmıyoruz.. birazcık feraset sahibi olabilseydiniz bayanı tanımama gerek olmadığını bilirdinz . bu bayan değil kmse böyle bişey yaşamak istemez . ayrıca neyi dine mal etmişim ataistler gibi konuşmayn! uyarmak görevimiz ama sorgulamak değil. sorgulamak ALLAHA aittir şimdi ne yapıyorsak ALLAH için olmalı.. siz yardımcı değil köstek oluyorsunuz. dinde kolaylaştırandır. kim yavrsndan ayrı yaşayabilir . gördğnz gibi bayan hatalarndan değil zira onun çocuğndan ayrılması hata değil! imtihan sadece...( tabi siz göremiyorsnz. ancak yaşarsanz anlarsnz.. Allah yaşatmasn , bakn o zaman nasıl ayrı düşüyorsunuzda elnz kolunuz bağlanıyor...) onun 2. eşi engel değil. 1. eşi daha çok engel zaten... sonra olmadı bi daha bi daha evlenmeye ne hakkı var insann demişssnz bu ne ya ... siz kimsinz ki! Allahn kaderini mi sorguluyorsnz . irade dşnda sürklendğmz itihanlarda vardr nerde teslmyet... diyorsnz ama bu yaptgnz teslmyet değil ... kadının sormlu olduğu çocğndan önce yuvasıdır yani eşidir . islama mal eden sizsinz. çocuk babaya aittir. bilmiyorsanz öğrenn!!! kimmiyim Allahn aci bir kuluym. lakn ezbere konuşmuyorm dini ve fenni ilme 17 yılımı verdm.amacm insanların mutlulugu ve hakkı görmeleridir.çözüme değil sorguya odaklanın belki faydanz olur!!!

okudukça şoka giriyorum, yok artık!!!!!!!!
bu yatak odası dinlemenin dinle ne alakası varmış, anlamam mümkün değil!!!

annemin yanında rahat edemedin, evlendin ama eşin beklediğin gibi çıkmadı...yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun hastaymışsın bi de Allah şifa versin...çocuklarına daha çok üzüldüm ama

Dine iftira mı atıyorum :) Ben zaten bir forum sitesinden okuduğumu yazmıştım. Off konu bastan asagı yanlış varsın ben de yanlış bilgi vermiş olayım

yanlış anlama diye özellikle belirttim. sana demiyorum ki. bunu islamda yeri varmış gibi gösterip insanlara bu şekilde anlatanlara diyorum. tamamen kulaktan dolma bir saçmalık. sen yazdığın için senin yazın üzerinden anlatmaya çalıştım. umarım yanlış anlaşılmam yine

ya hatırlamadım
cocuklar babanın hakkıdır dıyen dımı dur ben gıdıp o yorumları bulayım 20 yıllık ilim islam biliyorum diyorda maşallah cevirmediği dolap kalmamış cocukları geceyim

evet aynen o orda da nutuk atıyordu..

kazene seslenıyorum dokunmakalbıme ıle bu kadın aynı kısı olabılırmı?
temmuz ayında bu yorumları o arkadasa yapmıs sımdı sorsan ustune gıtsen ben ılk esımden korkuya cocuklarımı gormeye gıdemıyorum der dokunmakalbıme gıbı bılemedım bende arastırılmalı? ayrıca aıle baskısından evlendıgını anlatıyor gızlı saklı yapmıyım ortaya yazayımda gunaha gırmıyeyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…