konunun baslarında arkadas
eskı kocam evlendıgımı bılmıyor dedı
Kimseyi küçümsemiyorum. Konuya yorum yapan 50 kişi ağız birliği etmişcesine aynı seyi söylüyorsa bu işte bir terslik var demektir. Değil mi sevincirem?
doğru değil zaten hiç hatası yokda demiyorum bi çok kişinin fikirlerine katılıyorum da sadece senin verdiğin bi kaç cvp kırıcı geldi bana bu benm düşüncem belki konu sahibi hiç takmadı bile orasını bilemem senin yazdığın bazı yorumlara da katılıyorum ama sölediğim gibi bi iki tanesi incitici geldi (kişisel değil yanlış anlama)
elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
yatak odasındayken dinlemek miiiielmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
oy yarıldım. sen çok yaşa emi.Bari islama bok atmayın...Yazık beeeeee...
Yatak odasını dinlemesi gerekiyormuş..Oldu olacak peçete de tutsun..
hatırlar mısın cutem bu arkadaş bize dokunmakalbmenin konusunda atarlanmıştı
demek ki kendi de aynıymış ben bilememişim
o da çocuklarını bırakıp boşanmış ve evlenmiş başkasıyla
ondan atarlanıp duruyormuş
elmeyra hulle oynatmalık değil göstermelkde değil. 1. eşin seni 2. eşinle yatk odasndayken dinlemesi gerekiyor. öyle olsa boşasın dursun ne anlamı var hulle diye birşeyn... dini konuyu bırakın . 20 yıılk ilmim var derin mevzu bnlar polemik değil amacımız sadece yardmcı olun
yatak odasındayken dinlemek miiiiya rabbim! dinini ne hale getirdiler sapıklık bu resmen
bu kocanla aşık olduğun için mi evlendin , dini konularda hassastı sözler vermişti diye mi evlendin yoksa eski kocanla yeniden evlenmek için için mi evlendin
Sevgili konu sahibi
Hem yazar hem hocasın madem
Gel okunaklı bi şekilde olayı açıkla
Millet kaç tane tahmin yaptı o değil bu değil diyosun
Ne o zaman ?
doğru değil zaten hiç hatası yokda demiyorum bi çok kişinin fikirlerine katılıyorum da sadece senin verdiğin bi kaç cvp kırıcı geldi bana bu benm düşüncem belki konu sahibi hiç takmadı bile orasını bilemem senin yazdığın bazı yorumlara da katılıyorum ama sölediğim gibi bi iki tanesi incitici geldi (kişisel değil yanlış anlama)
yatak odasındayken dinlemek miiiiya rabbim! dinini ne hale getirdiler sapıklık bu resmen
sözleri , aşkım ve mecbr olduğm için evlendim.. 1. eşim kabul etseydi yinede dönerdim ilk başta hulle için evlenmedm. yoksa hulle olsa başkasıyla evlenrdim. geçenler 1. eşimle konuştm dön diyor ama hulleyi kabul etmiyor . yani etseydi evlendiğimi derdim gel derse gderdim . çünki başta böyle düşünmedim 2. eşime haksızlık olrdu ama şimdi hak etmşti
Dine iftira mı atıyorum :) Ben zaten bir forum sitesinden okuduğumu yazmıştım. Off konu bastan asagı yanlış varsın ben de yanlış bilgi vermiş olayım
ya hatırlamadım
cocuklar babanın hakkıdır dıyen dımı dur ben gıdıp o yorumları bulayım 20 yıllık ilim islam biliyorum diyorda maşallah cevirmediği dolap kalmamış cocukları geceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?