• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz evlilik ne olur akil verin :(

Anlatmayı denedim hep bağırıyor konusamiyoruz onun üste çıkmasından bana diyor sen ilgi bekliyorsun bende ekliyorm bende diyormki neden nankörlük yapıyorsun ben sana ilgi gostermiyormuyum diyorum senden öğrendim nankorlugu diyor ben hep onu alırdım karşıma çocuk gibi severdim operdim iltifatlar ederdim cinsellikten her istediğini yapardım mutlu olsn diye ben istemesemde bir dediğini iki etmezdim sırf üzülmesin diye kavgalarda hep susan taraf ben olurdum kocamdir diye . Belkide adami benden daha çok bisiler bekliyor anlamadimki ben onda mi arıyorum suçu gerçi hep size anlattıklarım 5e 10eklemedim yani neyse onu anlattm
Açık açık ne istediğini sordunmu farklı olarak ne bekliyormuş senden o kendini dünyanın 1 numaralı kocası sanıyor sanırım

17 yaşında gezip, tozmanız gerekirken evlenmişsiniz, sonra da eşim değişti diyorsunuz.
Değişir tabi olgunlaşır, zevkleri değişir, hayata bakış açısı değişir, erken yaşta sorumluluk almak bunaltır, evlilik kabus olmaya başlar. Sizde değişirsiniz, gezip tozmak istersiniz, eğlenmek istersiniz, hapis hayatı yaşamak sıkar insanı.

Kafanıza silah mı dayıyorlar o yaşta evlenmek için anlamıyorum.
Birde oje yasak, ruj yasak vırt zırt.
Bunlar muhtemelen ilk evlendiğinizde hoşunuza gidiyordur, beni kıskanıyor o yüzden izin vermiyor vs diye düşünüyordunuz, bütün yasaklara uyuyordunuz, şimdi dank etti anladığım kadarıyla.

Açık açık ne istediğini sordunmu farklı olarak ne bekliyormuş senden o kendini dünyanın 1 numaralı kocası sanıyor sanırım
Evime bakayım çocuğuma bakayım evde oturayim onu bekliyormuş en ufak şeyi anlatıyorum ama sana bak ne anlaticam bu şimdi 3gunlugune yurt dışına gidicekya ben evde tek kalmaya korkarım oda bilir bunu annemden boluda oturuyor biz istanbuldayiz dedimki sen gelene kadar bende annem de gideyim kalayım sanki koyu bişey demişim hemen bağırdı evde kal bende dedim sanki bilmiyorsun evde tek korkuyorum diyor eymen var (1yasinda) dedim eymenmi beni koruycak otur oturdugun yerde dedi kizdi

Evime bakayım çocuğuma bakayım evde oturayim onu bekliyormuş en ufak şeyi anlatıyorum ama sana bak ne anlaticam bu şimdi 3gunlugune yurt dışına gidicekya ben evde tek kalmaya korkarım oda bilir bunu annemden boluda oturuyor biz istanbuldayiz dedimki sen gelene kadar bende annem de gideyim kalayım sanki koyu bişey demişim hemen bağırdı evde kal bende dedim sanki bilmiyorsun evde tek korkuyorum diyor eymen var (1yasinda) dedim eymenmi beni koruycak otur oturdugun yerde dedi kizdi
Çok ilginç gerçekten kaynananlar nerde peki

17 yaşında gezip, tozmanız gerekirken evlenmişsiniz, sonra da eşim değişti diyorsunuz.
Değişir tabi olgunlaşır, zevkleri değişir, hayata bakış açısı değişir, erken yaşta sorumluluk almak bunaltır, evlilik kabus olmaya başlar. Sizde değişirsiniz, gezip tozmak istersiniz, eğlenmek istersiniz, hapis hayatı yaşamak sıkar insanı.

Bunlar muhtemelen ilk evlendiğinizde hoşunuza gidiyordur, beni kıskanıyor o yüzden izin vermiyor vs diye düşünüyordunuz, bütün yasaklara uyuyordunuz, şimdi dank etti anladığım kadarıyla.
Canım o 26yasindaydi olgun olması gerekmiyor mu? Ayrıca böyle degil dili hiç biseye karismazdi şimdi sorduğumda evlenmeden önce karismazdin smdi niye karisiyordun o zaman sevgilmdin umrumda değildi smdi karimsin verdiği cevap bu

Çok ilginç gerçekten kaynananlar nerde peki
Kaynanam szatn bni en başından istemedi hala istemiyor arada gidiyorz torununu görsün diye hiç nasilsin diye soran yok somurtuyor oturuyoruz he bazen annesinin elini opmeyi unuttgmdada niye ölmesin diye gene azar yiyorum tabi

Kaynanam szatn bni en başından istemedi hala istemiyor arada gidiyorz torununu görsün diye hiç nasilsin diye soran yok somurtuyor oturuyoruz he bazen annesinin elini opmeyi unuttgmdada niye ölmesin diye gene azar yiyorum tabi
onu demek istemedim annenler boludaymış senin kaynanandamı uzak

Hm anladım cnm bebeği onlara bıraksanda çalışsan peki. Hani eşine de söylersin anneciğim çok güzel bakar işte fln
bende çalışırım eve katkıda bulunurum filan desen
Annesi de çalışıyor kaç yasinda ev temizligine gidiyor çalışma diyorlar evde sikilirim ben diyor e haklı kadın

Canım o 26yasindaydi olgun olması gerekmiyor mu? Ayrıca böyle degil dili hiç biseye karismazdi şimdi sorduğumda evlenmeden önce karismazdin smdi niye karisiyordun o zaman sevgilmdin umrumda değildi smdi karimsin verdiği cevap bu

Verdiği cevap odunca zaten, hiç mi anlamadın evlenmeden önce.
Çünkü bu tür karakterler sonradan değişmezler.
Ben dışarıda hayatımı yaşarım, hesap vermem, evde bi kadın olsun beni beklesin tarzında eşin, bu saatten sonra da değişmez, ayrılma şansın ne, mesleğin var mı, ayrıldıktan sonra hayatını idame ettirebilir misin tek başına, ailen destek olur mu vs vs düşünmen gereken konular şu an bunlar gibi.

Verdiği cevap odunca zaten, hiç mi anlamadın evlenmeden önce.
Çünkü bu tür karakterler sonradan değişmezler.
Ben dışarıda hayatımı yaşarım, hesap vermem, evde bi kadın olsun beni beklesin tarzında eşin, bu saatten sonra da değişmez, ayrılma şansın ne, mesleğin var mı, ayrıldıktan sonra hayatını idame ettirebilir misin tek başına, ailen destek olur mu vs vs düşünmen gereken konular şu an bunlar gibi.
Annem ne olursa olsun ben senin arkandayim dedi aç kalmayız dedi gerekirse gider devletten yardım dilenirim bir şekilde ya sariz dedi

İnsanları yargılamak yerine çözüm bulsanız daha iyi olur diye düşünüyorum

Annem ne olursa olsun ben senin arkandayim dedi aç kalmayız dedi gerekirse gider devletten yardım dilenirim bir şekilde ya sariz dedi
En azından desteğin var oluruna gittiği kadar git olmuyorsada yapıcak bişey yok. Şiddet vs. yok aldatma yok. çok denemen gerekiyor bana kalırsa

Canim benim. Kiyamam ben sana.
Esin suanmi 26 yoksa sen 17 yasinda evlendiginde mi 26 idi...
Resmen evlenene kadar seni kandirmis.
Bulmus gencecik kizi simdide hapis hayati surduruyor.
Cok gencsin. Ywni bir hayata tekrardan baslayabilirsin. Senin yasitlarin gibi yasamaya firsatin var hâlâ...
Bosan diyemem elbette ama esinle ciddi konus. Bu boyle gidemez. Benimde sabrim bir yere kadsr. Bana bagirip cararak susturdun bugune kadar ama boyle devam edersen bu is biter de... bende insanim insan de...
Ne bileyim... de birsey ama degismesi lazim.
Resmen evdeki hizmetci modunda. Gideyim yemegim hazır olsun. Ustum utulu olsun. Evden cikmasin. Canim istediğinde birlikte olayim vs. Vs...
Ben yazarken bunaldim.

Back