- 1 Kasım 2021
- 1.280
- 635
Bir sevgilisiyle 3 sene beraber yaşadı bizi bir gün olsun arayıp sormadı.Hayır değil. Kendi ne isterse yapsın ama çocuklarına bunu yapamaz, böyle adamla aynı ortamda tutmaz. Aşk falan değil, bildiğin eziklik. Metres de değil metresler, yuh. İnsanda biraz mide olur. Adam bin bir hastalık kapmıştır, bırak yatağı eve almaması gereken adamı her seferinde kabul etmiş. Boynuz üstüne boynuz yiyip de aşığım diyen kadın eziğin gurursuzun önde gidenidir. Beni halam da böyleydi. Eniştemin her yaz bir sevgilisi olurdu, halam da çocuklarım babasız kalmasın adım çıkmasın diye bahane edip kocasını arardı ev ev. Artık kimin evinde basarsa. Dayağı ye, hakareti işit aldatılmayı sineye çek sonra da melek gibi kadın ol. Annelik kutsal falan değil. Çektiğin rezilliği aşağılanmayı çocuklarına da reva göremezsin.
Diğeriyle 5 sene beraber yaşadı yine o dönemde bir kez olsun arayıp sormadı.Zaten biz bebekkende ortada yokmuş yurtdışından senelerce dönmemiş ulaşamamışlar yine sevgilsi vardı eminim.Daha hatırlamadığım bir sürü sevgilisi var hepsiylede beraber yaşadı.Parası olmadığında bize gelirdi çocuk halimle babamı tanıyamazdım geldiğimde aaa bu babam mı diye.Ayrı kaldığı dönemlerdede bir kuruş maddi yardımı olmazdı.Zaten anneme açtığı bir boşanma davası vardı ama annem asla boşanmadı ondan.Sevgililerinin çocuklarına babalık ederdi onları özel okula yollardı en güzel hastanelere götürürdü ama kendi öz çocukları umrunda değildi.Zaten bana da babannem baktı ortada bir aile bir yuva yoktu açıkçası,ben ailecek bir masada bir kez olsun yemek yediğimizi hatırlamam.Zaten aileden bazıları bize bakmak için bölüştüler beni babanneme diğerlerini amcamlara falan verdiler.Çünkü annem kocası gidince yatak döşek ağlayıp hasta olurdu.Zaman geçti herkes kendi yoluna baktı şimdi annemle babam yine beraberler babamın yine sevgilisi var şimdide kumar sevgili ilerletiyor annemde de değişen bişey olmadı hala kocamda kocam kafasında.