- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
Merhaba lar ben 20yasinda 3 senelik evli 1yasinda çocuk annesiyim nerden başlasam bilmiyormuş derdimi anlatmaya calisicam umarım anlarsınız . Eşimle aslında severek evlendik çok zorlu badireler atlattık ailesi beni istemedi kavga etti eve gitmedi bir şekilde kabullendi beni evlendik neyse konu bu değil . Eşim böyle değildi çok deisti sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıcı cümleler kuruyor haklı ben olsam dahi bir şekilde o haklı olup üste çıkmaya çalışıyor en ufak şeyden kavga ediyoruz esofmanla bile dışarı ciksam kavga sebebi neymiş dönmüş erkek bana bakmış diye kavga sürekli bana kavgalarda bahane arama diyor ne demek bu gitceksen git der gibi acayip kıskanç daraliyorm oje yasak ruj yasak tırnak uzatmak yasak saç boy atmak yasak neyse derdim bunlarda değil aslında hayatımız çok manotonlasti sevgi sözcüğü yok sarılmak koklamak öpmek yok hediye yok hiç bisi yok ise gider ben 1 hafta boyunca hiç dışarı çıkmam bakkala bile hafta sonu oldu mu yengeme gidelim derim yorgunum der a akşama beni annesine götürür işten geliyor hiç sohbet yok telefonda oyun var yatana kadar ona bakar tv ge bakar durur aksam yatinca canı ilişki isterse yaklaşır ok dr oda canı istediği için onun dışında gene yok sıkıldım artık hayatımdan duzelcek diyor hep aynı mesela ayın 20snde ukrayna ya gtcek 3gunlugune iş için aksam diyorum ki kim dedi sana patronmu kimin dediğin ne önemi var bana hesap mi soruyorsun diyor hayır öylesine sordum diyormuş hesap soramazsn diyor habire kavgasız kavgaa kavgaa bunaldim artık çok karışık oldu kusura bakmayın ne yapabilirim ben
O kadar genc yasta ailene ragmen evlenirsen olacak seyler bunlar, o kadar genc yasta o cahillikle nasil taniyacaksin ki birini. Hem tanisan ne olacak bir insanin asil kisiligi 25 inden sonra belli olur bence ki bazen o bile erken yani kimisinin kisiligi 30 undan once oturmaz.
Ne diyelim ki sana burda ayril mi diyelim yani , diyecek birsey yok bu duruma, cahillikle genc yasta yapilmis bir evlilik ustune ustluk birde cocuk. Esim boyle degildi cok degisti diyorsun da sen adami tanidiginda cocuktunuz evlenmenin cocuk sahibi olmanin sorumluluklarindan habersiz evliligi oyuncak sanip evlenmissiniz sonra sen evde koca mecbur iste seni ve cocugunu ailesini gecindirmek icin ustunden gecen 3 yil ustune ailesinin seni istememesi belkide bu erken evliligin ve cocugun kisaca bu sectigi hayatin pismanligida binince bu sefer ofkeli sevgisiz bir adama donusmesi icten ice sana kizmasi normal yani.
Az once 2 konu acan koca ve evlenme meraklisi, her gordugum yakisiliya asik oluyorum diye hormonlari tavan yapmis ergen kiz gibi, sizde zamaninda hormonlariniza yenik dusup hisseettiginizi ask sevgi sanip evliligi kolay bir evcilik oyunu sanip buyuklere kafa tutup cocuk yasta evlenmissiniz, simdide ikinizde birbirinizi mecbur ettiginiz bu hayattan memnun degilsiniz. Belliki ne sen nede kocan memnun degilsiniz o bu hayata olan ofkesini sana tavirlariyla ifade ediyor sende buraya yazarak ifade ediyorsun caresizligini.
Sana mantikli verebilecek bir fikrim yok...
yapabileceksen oku meslek edin ancak o sekilde kocanin baskisindan kurtulursun...