• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz evlilik ne olur akil verin :(

Zararin neresinden donersen kârdır.

Sen yeniden bir hayata baslasan bile senin icin hersey cok erken (yasin cok genc)
Hayata tekrar gülümse. Senin simdi cıvıl cıvıl olman gerek boyle hayata kuskun degil. Boyle bir omur geçmez.
Kendini dusun ve bebegini dusun. Sana yaptigi baskiyi (kizinmi var oglunmu var bilmiyorum ) ama kizin var ise inada baski yapacak.
Evet benim için erken herşey ondan su an boyle cagre arıyorum çok geç olmasın diye genclgim geri gelmycek ve ben bir daha dünyaya gelmycem mutsuz oldgm bir hayata sırf başkaları mutlu olsn diye katlaniyorum su an

Evet benim için erken herşey ondan su an boyle cagre arıyorum çok geç olmasın diye genclgim geri gelmycek ve ben bir daha dünyaya gelmycem mutsuz oldgm bir hayata sırf başkaları mutlu olsn diye katlaniyorum su an
Hakkindan hayirlisi olsun.
InsaALLAH dogru karsri verirsin ama ilk temennimiz tabiiki de ALLAH esinizi islah etsin.

evlilik değil resmen dünyadaki cehennem
boşanma şansınız var mı
eger yoksa Allah yardımcınız olsun
sabır versin

cocuk yaşta kendinizden kaç yaş büyük pedofillerle niye evleniyorsun uz
sapık adam
Allah aşkına cildiracagim böyle konuları okudukça
adam çocuk yaşta size ilgi duyduysa onun yanında çocuğunu tutma bile

Bence cesaretini topla ve bu adami layik oldugu konuma getir boşa gitsin cunku mutlu degilsin bir omur de değişmeyecek bi insan bu. Kizinida al o 1 yasinda mahkeme zaten sana verecek tazminatinida yuksek tut nafakanida söke söke hakkini al ve bi daha evlilik yaparsan eger seni gercekten seven ve sevgini hak eden bi adamla evlen boyle odunlarla degil canim artik bu sana deneyim oldu zaten kim odun kim degil kim iyi kim kötü sip diye anlarsın zaten

9 yaş fazla mi ?

sorun 9 yaş değil ki
21 30 arasında da 9 yaş var ama 21 yaşındaki yetişkin bir insan oluyor
ama siz bu adamla tanistiginizda evlilik düşüncesi oluştuğunu 16 17 yaşlarında missiniz
yani daha çocuk yaş
burası önemli

Bence cesaretini topla ve bu adami layik oldugu konuma getir boşa gitsin cunku mutlu degilsin bir omur de değişmeyecek bi insan bu. Kizinida al o 1 yasinda mahkeme zaten sana verecek tazminatinida yuksek tut nafakanida söke söke hakkini al ve bi daha evlilik yaparsan eger seni gercekten seven ve sevgini hak eden bi adamla evlen boyle odunlarla degil canim artik bu sana deneyim oldu zaten kim odun kim degil kim iyi kim kötü sip diye anlarsın zaten
Bosanirsam daha evlenmem yaa kendimden bıktım valla iyice

yakında 2. 3.çocuğada hamile kalmadan önlemini al bence . yurt dışına bile gitmiyodur o 2.kadını bulmuştur. kendinizi bukadar ezdirmeyin şunlara ya .

sorun 9 yaş değil ki
21 30 arasında da 9 yaş var ama 21 yaşındaki yetişkin bir insan oluyor
ama siz bu adamla tanistiginizda evlilik düşüncesi oluştuğunu 16 17 yaşlarında missiniz
yani daha çocuk yaş
burası önemli
Evet haklisiniz

Gözü dışarıda olan erkekler genelde böyle kıskanç oluyor.Hiçte takmayın eşinizi istediğinizi yapın.Saçınmış başınmış ojenmiş herşeye burnunu sokmasın.

Bosanirsam daha evlenmem yaa kendimden bıktım valla iyice
Bunu hep soylerin bardak kırıldı diye bir daha su icmeyecek değilsin seni mutlu eden biri cikarsa neden olmasin. Ama suan erken bosan bi kafa dinle sonra oyle biri cikarsa düşün derim. Dedigim gibi artik su adamlar konusunda deneyim kazandin bi odunla yaşayarak

Bunu hep soylerin bardak kırıldı diye bir daha su icmeyecek değilsin seni mutlu eden biri cikarsa neden olmasin. Ama suan erken bosan bi kafa dinle sonra oyle biri cikarsa düşün derim. Dedigim gibi artik su adamlar konusunda deneyim kazandin bi odunla yaşayarak
Haklisin

evlilik değilki sizinki esir hayatı.
imkanın varsa işe gir ve çalış
yapabiliyorsan ayrıl. yoksa bu stresle ilerde Allah korusun ciddi hastalıklar geçirirsin.

Allah yardimciniz olsun
Esinin gözü disarda belliki :110:kesinlikle baska cocuk yapma bosan hatta one ya evlilik deilki bildigin kölelik
Esim uzun ceket disinda hic bir seyime karismaz cünkü süslendikce hosuna gider hatta cocuklara bakar Ben kuaföre giderim senin esinin derdi senin özgüvenini bitirmek canta da keklik yapmak ki birazda basarmis uyuz herif o gittigi ukraynadan da bulur bi kirik o.. cok ortada sen cok gencsin silkelen ve kendine gel önce ailenle konus ailenle gizliden avukat ayarlayin:110:kötü bi durum keske yürüseydi evliligin ama olmazki yas 20 insan ask ister ilgi ister gezip tozmak ister Allah yardimcin olsun insallah hakettigin hayatinda gec olmadan yasarsin

Allah yardimciniz olsun
Esinin gözü disarda belliki :110:kesinlikle baska cocuk yapma bosan hatta one ya evlilik deilki bildigin kölelik
Esim uzun ceket disinda hic bir seyime karismaz cünkü süslendikce hosuna gider hatta cocuklara bakar Ben kuaföre giderim senin esinin derdi senin özgüvenini bitirmek canta da keklik yapmak ki birazda basarmis uyuz herif o gittigi ukraynadan da bulur bi kirik o.. cok ortada sen cok gencsin silkelen ve kendine gel önce ailenle konus ailenle gizliden avukat ayarlayin:110:kötü bi durum keske yürüseydi evliligin ama olmazki yas 20 insan ask ister ilgi ister gezip tozmak ister Allah yardimcin olsun insallah hakettigin hayatinda gec olmadan yasarsin
Allah razı olsun canım iyi dileklern için ve yardımcı olduğun icin

Back