- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Merhaba lar ben 20yasinda 3 senelik evli 1yasinda çocuk annesiyim nerden başlasam bilmiyormuş derdimi anlatmaya calisicam umarım anlarsınız . Eşimle aslında severek evlendik çok zorlu badireler atlattık ailesi beni istemedi kavga etti eve gitmedi bir şekilde kabullendi beni evlendik neyse konu bu değil . Eşim böyle değildi çok deisti sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıcı cümleler kuruyor haklı ben olsam dahi bir şekilde o haklı olup üste çıkmaya çalışıyor en ufak şeyden kavga ediyoruz esofmanla bile dışarı ciksam kavga sebebi neymiş dönmüş erkek bana bakmış diye kavga sürekli bana kavgalarda bahane arama diyor ne demek bu gitceksen git der gibi acayip kıskanç daraliyorm oje yasak ruj yasak tırnak uzatmak yasak saç boy atmak yasak neyse derdim bunlarda değil aslında hayatımız çok manotonlasti sevgi sözcüğü yok sarılmak koklamak öpmek yok hediye yok hiç bisi yok ise gider ben 1 hafta boyunca hiç dışarı çıkmam bakkala bile hafta sonu oldu mu yengeme gidelim derim yorgunum der a akşama beni annesine götürür işten geliyor hiç sohbet yok telefonda oyun var yatana kadar ona bakar tv ge bakar durur aksam yatinca canı ilişki isterse yaklaşır ok dr oda canı istediği için onun dışında gene yok sıkıldım artık hayatımdan duzelcek diyor hep aynı mesela ayın 20snde ukrayna ya gtcek 3gunlugune iş için aksam diyorum ki kim dedi sana patronmu kimin dediğin ne önemi var bana hesap mi soruyorsun diyor hayır öylesine sordum diyormuş hesap soramazsn diyor habire kavgasız kavgaa kavgaa bunaldim artık çok karışık oldu kusura bakmayın ne yapabilirim ben
Aaa çok mantıklı bu ya saol gerçektenKeşke aldatsa da bunu bahane etsem ya da o ayrılmak istese gibi bir yorumunu okudum aralarda .
O zaman şöyle yap. Sadece fikir. Yaşın henüz çok genç . Eğitim hayatına devam etme isteğini ya da iş hayatını öne sür .
Muhtemelen her şeye karışan eşin bunlara da karşı çıkacak.
Ona bir süredir çok değiştiğini , sorunun kaynağını bulamadığını ve evliliğinizin çöxümsüzlüğe gittiğini söyle . Tüm gün bunları kurup düşündükçe daha da mutsuz oluyorum ve bunu sana da yansıtıyorum de. .Eğer eğitim/iş hayatına başlarsam sürekli bir şeyleri kafaya takmam de . Yani düzeleceksen düzel yoksa bu lanet olası evliliği bitirelim diye ucu açık kavgalar yerine ; onun karşısına kararlı , kendine güvenen, geleceğe dair planları olanCilekli Turtam olarak çık .
Ya kabul edecek ve bu şekilde içinde bir yerlerde seni kaybetme korkusu da oluşacak ... ya itiraz edecek ve ayrılacak .
Ayrılma teklifi senden çıkmayacak . Sen evliliğini toparlamak için bir fikir üretmiş o da ya kabul etmiş ya etmemiş olacak
İş icinmis sordugumdada hesap sorma diye bağırdı bilmiyorum bendeUkraynadan döndüğünde iliski yasarsan kondomla korun nolur nolmaz :/
Neden gittigini bile anlatmayan bir adam bana guvenilir gelmedi
Haklısın ne diyebilirimki haklı insana ama şunu açıklık getireyim benim ailem karşı çıkmadı onun ailesi karşı çıktı oda ben yabanciyim diye çıktı kendi köylerinden çok kız gösterdiler evlendirmek istiyorlsrdi ama benimle degilO kadar genc yasta ailene ragmen evlenirsen olacak seyler bunlar, o kadar genc yasta o cahillikle nasil taniyacaksin ki birini. Hem tanisan ne olacak bir insanin asil kisiligi 25 inden sonra belli olur bence ki bazen o bile erken yani kimisinin kisiligi 30 undan once oturmaz.
Ne diyelim ki sana burda ayril mi diyelim yani , diyecek birsey yok bu duruma, cahillikle genc yasta yapilmis bir evlilik ustune ustluk birde cocuk. Esim boyle degildi cok degisti diyorsun da sen adami tanidiginda cocuktunuz evlenmenin cocuk sahibi olmanin sorumluluklarindan habersiz evliligi oyuncak sanip evlenmissiniz sonra sen evde koca mecbur iste seni ve cocugunu ailesini gecindirmek icin ustunden gecen 3 yil ustune ailesinin seni istememesi belkide bu erken evliligin ve cocugun kisaca bu sectigi hayatin pismanligida binince bu sefer ofkeli sevgisiz bir adama donusmesi icten ice sana kizmasi normal yani.
Az once 2 konu acan koca ve evlenme meraklisi, her gordugum yakisiliya asik oluyorum diye hormonlari tavan yapmis ergen kiz gibi, sizde zamaninda hormonlariniza yenik dusup hisseettiginizi ask sevgi sanip evliligi kolay bir evcilik oyunu sanip buyuklere kafa tutup cocuk yasta evlenmissiniz, simdide ikinizde birbirinizi mecbur ettiginiz bu hayattan memnun degilsiniz. Belliki ne sen nede kocan memnun degilsiniz o bu hayata olan ofkesini sana tavirlariyla ifade ediyor sende buraya yazarak ifade ediyorsun caresizligini.
Sana mantikli verebilecek bir fikrim yok...
yapabileceksen oku meslek edin ancak o sekilde kocanin baskisindan kurtulursun...
Az önce calismak istediğimi evde bunalıma girdiğimi söyledim tamam kabul dedi ama çocuk 1 yaşında bakicak kimse yok benimde anaokuluna gerçek maddi durumum yok nasıl uapcaksin dedi sana çok para vermezler mesleğin yok anaokulunuda karsilayamazsin dedi bişey diyemedimKeşke aldatsa da bunu bahane etsem ya da o ayrılmak istese gibi bir yorumunu okudum aralarda .
O zaman şöyle yap. Sadece fikir. Yaşın henüz çok genç . Eğitim hayatına devam etme isteğini ya da iş hayatını öne sür .
Muhtemelen her şeye karışan eşin bunlara da karşı çıkacak.
Ona bir süredir çok değiştiğini , sorunun kaynağını bulamadığını ve evliliğinizin çöxümsüzlüğe gittiğini söyle . Tüm gün bunları kurup düşündükçe daha da mutsuz oluyorum ve bunu sana da yansıtıyorum de. .Eğer eğitim/iş hayatına başlarsam sürekli bir şeyleri kafaya takmam de . Yani düzeleceksen düzel yoksa bu lanet olası evliliği bitirelim diye ucu açık kavgalar yerine ; onun karşısına kararlı , kendine güvenen, geleceğe dair planları olanCilekli Turtam olarak çık .
Ya kabul edecek ve bu şekilde içinde bir yerlerde seni kaybetme korkusu da oluşacak ... ya itiraz edecek ve ayrılacak .
Ayrılma teklifi senden çıkmayacak . Sen evliliğini toparlamak için bir fikir üretmiş o da ya kabul etmiş ya etmemiş olacak
Ney ne ?Bu neeee yaa
Çok küçük evlenmesssin ve bundan dolayı bikmis olabilir o yaşta evlenbide çocuk olsun daha neMerhaba lar ben 20yasinda 3 senelik evli 1yasinda çocuk annesiyim nerden başlasam bilmiyormuş derdimi anlatmaya calisicam umarım anlarsınız . Eşimle aslında severek evlendik çok zorlu badireler atlattık ailesi beni istemedi kavga etti eve gitmedi bir şekilde kabullendi beni evlendik neyse konu bu değil . Eşim böyle değildi çok deisti sürekli kavga ediyoruz sürekli kırıcı cümleler kuruyor haklı ben olsam dahi bir şekilde o haklı olup üste çıkmaya çalışıyor en ufak şeyden kavga ediyoruz esofmanla bile dışarı ciksam kavga sebebi neymiş dönmüş erkek bana bakmış diye kavga sürekli bana kavgalarda bahane arama diyor ne demek bu gitceksen git der gibi acayip kıskanç daraliyorm oje yasak ruj yasak tırnak uzatmak yasak saç boy atmak yasak neyse derdim bunlarda değil aslında hayatımız çok manotonlasti sevgi sözcüğü yok sarılmak koklamak öpmek yok hediye yok hiç bisi yok ise gider ben 1 hafta boyunca hiç dışarı çıkmam bakkala bile hafta sonu oldu mu yengeme gidelim derim yorgunum der a akşama beni annesine götürür işten geliyor hiç sohbet yok telefonda oyun var yatana kadar ona bakar tv ge bakar durur aksam yatinca canı ilişki isterse yaklaşır ok dr oda canı istediği için onun dışında gene yok sıkıldım artık hayatımdan duzelcek diyor hep aynı mesela ayın 20snde ukrayna ya gtcek 3gunlugune iş için aksam diyorum ki kim dedi sana patronmu kimin dediğin ne önemi var bana hesap mi soruyorsun diyor hayır öylesine sordum diyormuş hesap soramazsn diyor habire kavgasız kavgaa kavgaa bunaldim artık çok karışık oldu kusura bakmayın ne yapabilirim ben
İlk defa çıkicak yurtdışına :/Eşiniz empati yapmayı öğrenmezse siz daha çok üzülürsünüz
İş seyahatleri genelde olur muydu?
Ne olursa olsun açıklama yapmak hesap sormakla aynı değildir
Kendi ne sanıyor ki hint kumaşı mı?
Belki sizde ona istemeden eline ipleri vermiş olmuşsunuz
Evet canım o benim malesef hesabım ceza aldı yeni açmak zorunda kaldım2015 temmuz anneleri topiğinde de vişneli turtam vardı ama senin üyelik yeni. O musun sen? Çünkü çocuğunda 1 yaşında. Eğer oysan üzüldüm senin adına. Resmen açık hapishanedesin.
Gercekten durum o kdr vahim mibu evlilik değil, sahip köle ilişkisi açık ve net
Inş duzelirDaha yasin genç olgunlasacaksin ama bu zorlu yolda biraz yipranacaksin kolay olmayacak ama düzelecek inanman yeterli olumlu ol herzaman
Merak ettim de canım ne gibi şartların eşit olmasından bahsediyorsunYapacağın şey belli; ayrılmak.O senin oje, kıyafet,saç boyatmak gibi ufak seylerine bile karışırken sen onun yurt dışına gitmesine tek bir söz edemiyorsun,çünkü ettirmiyor.Yani şartlar eşit değil.
Bir kadın karnı doymadı diye ölmez sevgisizlikten ölür bu sözüne hak veriyorum yeterli olmaz tabi,Kaçmadım efendim normal evlendik bi yandan da düşünüyormuş evine bakıyor derdin ne diye karnını doyuruyor diye ama olmuyor buda yeterli degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?