Mutsuz evlilik ne olur akil verin :(

Sanırım dediğini yapi cam anladimki sorun bende değil sağolun yardiminiz icin

Mesela ben 21 yaşındayım.Üniversite okuyorum.Şu an tek düşündüğüm şey geleceğim, kariyerim.Senin benden neyin eksik?Tabii ki hiçbir şeyin eksik değil.Bekar olduğum için evlilik nedir bilmem.Ama bir eş ne kadar kötü olursa olsun eminim ayrılmak kolay değildir.Benim dediklerimi yaparsan çok mutlu olacağına eminim.

29yasina girdi daha ne kadar bekliycem onun olgunlasmasini ?
Ben 20 yaşındaki birinden bile olgunluk beklerim,ki 29 yaşında biri benim için koca adamdır.Liseli olsa olgunlaşmamış derdim ancak.Birini kısıtlamanın olgunlukla uzaktan yakından ilgisi yok.Bu bambaşka bir şey.

Kesinlikle katılıyorum ekonomik özgürlüğün olmadığı sürece esirsin

Sen problem yaratmayım kavga çıkmasın diye sineye çektikçe eşin üzerinde baskı kurmuş sen ezildikçe o üzerine gelmiş ama daha çok küçüksün karnın tok sırtın pek diye mutsuz olmayı göze alma

Erken evlilik= hata

Ne zaman nokta koyucak diye okudum,maşallah nokta yok zar zor okudum , ne sacma bir esiniz var ,köle misin?

İzin vermiyor spor salonuna yazilayim diyorm orda erkekler varmış olmazmış aktivitede yapamıyorum
Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş.senimi yiycekmiş erkekler.kendi ukraynaya filan gitmeyi biliyo ama.bide sana hesap soramazsın filan diyo.valla eşiysen balgibide sorarsın.

Bütün yorumlara bakmadım ama olan olmuş evlenmişsiniz neden diye sormayacağım oturup konuşmayı deneyin derdinizi anlatın hatta işe girmeye çalışın bi şekilde kendinizi birey gibi hissetmelisiniz bu şekilde zor olur.kayınvalideniZlr konusun yada kendi ailenizle sizi anlayan biri ona da anlatacaktır sonuçta böyle hayat geçmez

Kesinlikle katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…