- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.621
- 63
- 28
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Sanırım dediğini yapi cam anladimki sorun bende değil sağolun yardiminiz icinEvlilik evi geçindirmek miymiş!?Herkes evli değil ama ev gecindiriyor. Bak bence artık şöyle yap.Kavga etme.Çünkü kavga çözüm getirmiyor.Kavga etme ki en azından çocuğun rahat olsun,ağlamasin. Guvendigin birileri varsa onların yanına git.Sonra boşanma davası aç.Gidecek yerim yok diyorsan Mor Çatı diye bir kurum var.Bu kuruma basvur. 3 ay barınma imkanı veriyorlar ve sana iş buluyorlar.3 ay az gibi görünüyor ama iş bulursan 3 ay yeter sana.Sonra kendi maasinla cocugunla bir eve çıkarsın.Bana kalırsa boşanma meselesine ona hiç açma.Çünkü engellemek için elinden geleni yapar.Sessiz sedasız git ve davayı aç.Param yok nasıl dava açarım diyorsan devlet ücretsiz avukat hizmeti veriyor.Kendini dusunmuyorsan çocuğunu düşün.Bunu çocuğun için yaptığını aklından çıkarma ve asla geri adım atma.Çünkü emin ol,çocuğun büyüdüğünde sana teşekkür etmeyecek.Neden ayrilmadiniz? Bunca yıl sizin kavganizi çektim diyecek.
Mesela ben 21 yaşındayım.Üniversite okuyorum.Şu an tek düşündüğüm şey geleceğim, kariyerim.Senin benden neyin eksik?Tabii ki hiçbir şeyin eksik değil.Bekar olduğum için evlilik nedir bilmem.Ama bir eş ne kadar kötü olursa olsun eminim ayrılmak kolay değildir.Benim dediklerimi yaparsan çok mutlu olacağına eminim.Çok haklısınız destek hiç bir şekilde kabul etmiyor . Ama bir şekilde kendini deistirmezse gerçekten gideceğimi hissettirmeliyim ayrilsam kalcak yerim var annem babam annenem tysem bile bunlar evlenmeden önce yoktu ama nedense evlendikten snra varlar . Dusunuyorm ömür boyu bu hayatı cekebilirmiyim diye . Bnim yasitlarm nereyi gezsem ne gysem nerde eylensem yada hangi okulu kazanmaliyim gbi sorunları varken ben bu nde büyük sorunları kaldiramiyorm artık sürekli uzulmekten bıktım kalbimin alinmamasindan değersiz hissetmekten sevgi yoksunlugundan bıktım heyecan yok sevenim yok uzenim cok
Yapmani o kadar isterim ki.Mutlaka yap.Sanırım dediğini yapi cam anladimki sorun bende değil sağolun yardiminiz icin
Konuşuyorum çok denedim ama onun bagirmasindan üste çıkmaya çalışmasından bazen ustume yurumesinden yada evden çekip gitmesinden dolayı bir yere varamiyoruz
Inş canım ınş yapi camYapmani o kadar isterim ki.Mutlaka yap.
29yasina girdi daha ne kadar bekliycem onun olgunlasmasini ?esınız henuz olgunlasmamıs
Ben 20 yaşındaki birinden bile olgunluk beklerim,ki 29 yaşında biri benim için koca adamdır.Liseli olsa olgunlaşmamış derdim ancak.Birini kısıtlamanın olgunlukla uzaktan yakından ilgisi yok.Bu bambaşka bir şey.29yasina girdi daha ne kadar bekliycem onun olgunlasmasini ?
Katılıyorum sana .Ben 20 yaşındaki birinden bile olgunluk beklerim,ki 29 yaşında biri benim için koca adamdır.Liseli olsa olgunlaşmamış derdim ancak.Birini kısıtlamanın olgunlukla uzaktan yakından ilgisi yok.Bu bambaşka bir şey.
29yasina girdi daha ne kadar bekliycem onun olgunlasmasini ?
Kesinlikle katılıyorum ekonomik özgürlüğün olmadığı sürece esirsindaha çok gençsin, okula devam etmenin ya da başka bi şekilde meslek öğrenmenin yollarını araştır, böyle ömür mü geçer akşam kocam eve gelsinde iki laf edelim, beni belki bi akrabaya da götürür diye bekleyerek... kesinlik kendi sosyal hayatın olmalı
Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş.senimi yiycekmiş erkekler.kendi ukraynaya filan gitmeyi biliyo ama.bide sana hesap soramazsın filan diyo.valla eşiysen balgibide sorarsın.İzin vermiyor spor salonuna yazilayim diyorm orda erkekler varmış olmazmış aktivitede yapamıyorum
Inş bahanem olur hemUkraynadan geldikten sora o kavgalar büyür demedi demeyin...
Kesinlikle katiliyorumBütün yorumlara bakmadım ama olan olmuş evlenmişsiniz neden diye sormayacağım oturup konuşmayı deneyin derdinizi anlatın hatta işe girmeye çalışın bi şekilde kendinizi birey gibi hissetmelisiniz bu şekilde zor olur.kayınvalideniZlr konusun yada kendi ailenizle sizi anlayan biri ona da anlatacaktır sonuçta böyle hayat geçmez
Ama ışte soramiyorum erkeklerin zihniyeti farklıymışKişi herkesi kendi gibi bilirmiş.senimi yiycekmiş erkekler.kendi ukraynaya filan gitmeyi biliyo ama.bide sana hesap soramazsın filan diyo.valla eşiysen balgibide sorarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?