bence o tür kızların yalnız kalmamasının ve çok çabuk sevgili bulabilmelerinin sebebi, erkeğe nasıl yaklaşcaklarını bilmeleri. yani sevdiriyolar kendileri hem de zorla. sürekli karşıdakinin gururunu okşuyolar. kendilerini çekmiyolar. kadınlıklarını kullanarak erkekleri etkiliyolar. sadece göstermiyolar gerekirse veriyolar.
tabi kadın böyle olunca, erkek de onu kaybetmemek için herşeyini veriyo.
güzellikle ilgisi yok bunun. erkekler sempatik kızları daha çekici bulurlar. yoksa çok güzel ama adamın karşısında put gibi duran, hiçbir yakınlaşma göstermeyen bir kızı hiçbir erkek kaybetmemek için kendinden ödün vermez diye düşünüyorum.
erkeklere yakın davranmak lazım kaybetmemek için ve büyük bir aşk yaşaması için. ama ne yazık ki bazılarımız aile baskısı yüzünden böyle yetişrilmediğimiz için bunları yapamıyoruz.
o tür kızlar çok rahat oldukları için kazanıyolar.
Bende aynen boyleyim su aralar canim tam benim dusunduklerimi ifade etmissin.bende etrafimdakilere bakiyorum guzellik gorecelidir bir sey diyemem de huy guzellikleri olmayan kizlarin etrafnda erkekler pervane.benim eski sevgilim beni terkettikten sonra sanki birsey oldu kimse yaklasmiyor.eski sevgilim bana bir demet cicek almaya bile laf ederdi niye alicakmisim ki derdi. simdi icim gidiyor gorunce ah keske bir cicek alsam kendimi degerli hissetsem diyorum biraz ilgiye simartilmya ihtiyacim var.arkadaslarima anlatinca agizlari acik kaldi sana alinmaz mi
Cicek melek gibi kizsin dediler.bende Artik kismet diyip gecistirmeye calisiyorum ama kafami kurcaliyor.Allah hakkimizda hayirlisini eylesin canim.ben birazda sessiz biriyim yeni ortamlarda ozellikle erkeklerin oldugu ortamlarda cok konusmuyorum belkide bunu aşmam gerekiyor.sende boyle misini acaba merak ettim de
ilişkin biteli çok da uzun olmamıs leonela çevredeki ilişkileri gözlemliyor insan bu dönemde.. kıyaslıyor ister istemez..
umudunu kaybetme bir gün senin gibi düşünen biriyle karşılaştığında her şey bambaşka olacak
senden habersiz senin gibi düşünen sevenler değer görmez diyen biri var mutlaka bir yerlerde ,
bir an önce onunla karşılaşırsın inşallah sen iyi niyetini dürüstlüğünü kaybetme, her şey gönlünce olsun
Henüz doğru insanla karşılaşmamışsın. Klasik laf ama doğru. O doğru insanı bulana kadar karşına birkaç hıyar daha çıkacaktır.
Başka kızların çabucak sevgili bulması, evlenmes, çocuk sahibi olması seni aldatmasın. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Hatta daha da uyan atasözü şu: Dışı seni içi beni yakar.
Şu an sen böylelerini gördükçe sanıyorsun ki her evli mutlu, her hediye alınan hep öyle kalacak. Önce hediyelere boğulup sonra gırtlağına sarınılan kadınlar ne kadar çok bilsen.
Leyla gibi tipler neden sevgilisiz kalmaz?Çünkü gez,eğlen, sonra bırak moduna çok uygun.Bunu gören erkekler rahat bırakmazlar tabi.
Kendi değerlerinden ödün vermeden karşına gerçekten sevdiğin, değer verdiğin birilerinin çıkmasını bekle sabırla. Başka hayatların albenisine kapılma.
Yazdıklarınızı okuyunca aklıma Nil Karaibrahimgil'in ''Pelin'' şarkısı geldi nedense
''Hayat bazen birini seçer
Biz pas! deriz söz Peline geçer
Pelinin bir stili var
Mesela aşık olmaz
Biz hepimiz buluşuruz
Pelinin vakti olmaz
Bak Peline Peline
Mor bana gitmez Peline gider
O beni sevmez Pelini sever
Kader bana gülmez
Peline güler''...
Merhaba leonela,
Soruna cevap vereyim : Hayır.
Ben de klasik bir yorum yapacağım,doğru insanla karşılaşmadın henüz.
Bir yerlerde seni bekliyor.
Ya da burnunun dibinde,sen görmemek için inat ediyorsun.
Sen kişiliğinle bir kadın olmak istiyorsun,Leyla dişiliğiyle...
Ama dişilik de bir yere kadar emin ol.
Zor biliyorum ama sabret.
Allah sana seni hak eden birini sana verecek.
Buna bütün kalbimle inanıyorum.
Konuyu da, yorumları da okumadım.
Cevabım Evet.
Bir insanı ne kadar çok seversen o kadar uzaklaşıyor senden. Dün ayrıldığım erkek arkadaşım bana şöyle dedi, aynen aktarıyorum;
"Çok sevmesin, çok önemsemesin de yeter ki problem çıkarmasın."
Onlar rahat olsunlar, onları kıskanmayacak, rahat bırakacak kadar az seven biri olsun, yetiyor onlara.
Sonra sabahları edemeyen, acı çeken, ağlayan da biz oluyoruz işte.
sen ne kişiliğinden ne de karakterinden ödün verme boşver. onlar günlük yaşarlar leş kargaları gibi birbirlerini n tepesinde. ama senin yaşın daha küçük sen kendini bozmadıkça emin ol düzgün insanlar seni muhakak bulur. sen ailenden aldığın terbiyenle kültürünle onlara 10 basarsın hiç özenmede kınamada
Merhabaaa Bugu_su :))
Evet çok zor. Hele bu zamanlarımda. İnan bana, başımı koyacağım bir omuza öylesine ihtiyacım var ki...
Her darbe yediğimde, böyle birini daha çok istiyorum .
Ama inşallah inandığın şey gerçekleşir ve böyle birini ALLAH bana verir. Amin.
Çok teşekkür ederim güzel dileğin için :)
Ben teşekkür ederim canım.
Sevdiceğim benim hayatıma öyle bir anda girdi ki ben bile inanamadım.
Aynı soruları ben de kendime soruyordum senin gibi.
Ama Allah sana öyle bir anında gönderiyor ki...
Dua et,tüm kalbinle.
Valla çok doğru bir konu açmışsın, gerçekten senin dediğin gibi oluyor. Bende yıllarca düşünmüşümdür hep bu tip kızlar el üstünde tutulurken, dürüst olanlar neden hep üzülür? Ama sen asla kendinden ödün verme, onlar sahte, maskeleri elbet düşer. Ama gerçek olan sensin ve senin gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?