• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmak için , sevilmek için ille yanlış bir insan olmak mı lazım ?!

Leonela yazdıklarından anlaşılıyor, sen çok iyi bir insansın :)
İnşallah gönlüne göre, kendine göre insanlar çıkar karşına :)

Canım benim, çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Allah senin de kalbine göre verir dilerim :)

Cnm haklısın doğru tesbit. Benimde görüştüğüm 5 yıllık ilişkim vardı hattta nişanlanmıştık bile ama çapkın biriydi.. Beni çok kere boynuzladı:47: ama maşallah o çapkınlıkla bi dünya kızla çıktı, o kızların hiçbirinide haketmyor... Hele beni hiç.. Cnm galiba birine hakettğinden çok değer verince sanırım bi yerleri kalkıyor... Yaşın daha küçük,benmde en samimi arkadaşm aynı böyle hiç yüüzü gülmedi hep ilgsz insanlarla görüştü ama şu an 24 yaşında,nisan ayında biriyle tanıştı ve çocuk çok romantk.. Bekledğine değdi... İnşallah senin karşınada seni hakedenler çkar:34:

Cnm haklısın doğru tesbit. Benimde görüştüğüm 5 yıllık ilişkim vardı hattta nişanlanmıştık bile ama çapkın biriydi.. Beni çok kere boynuzladı:47: ama maşallah o çapkınlıkla bi dünya kızla çıktı, o kızların hiçbirinide haketmyor... Hele beni hiç.. Cnm galiba birine hakettğinden çok değer verince sanırım bi yerleri kalkıyor... Yaşın daha küçük,benmde en samimi arkadaşm aynı böyle hiç yüüzü gülmedi hep ilgsz insanlarla görüştü ama şu an 24 yaşında,nisan ayında biriyle tanıştı ve çocuk çok romantk.. Bekledğine değdi... İnşallah senin karşınada seni hakedenler çkar:34:

Amin canım benim , inşallah ben de o arkadaşın gibi şanslı olurum. Dilerim senin de yüzün, seni mutlu edecek biri tarafından güler canım :)

biraz şans biraz kader biraz da bayanların tavrı işte canım ya..

kendimden örnek vereyim. ben kimi zaman asabiyim. sevgilime bi yanlışını asabi bi şekilde söylerim arkadaşlarının yanlışlarını eleştiririm. o da bana hep sen fesatsın der. amaa gel gör ki o bayan arkadaşları hep arkamızdan konuşur (kulağıma geliyor) onun yüzüne ise hep olumlu mutlu neşeli şekilde konuşurlar. ben ne desem boş onlara melek muamelesi yapılıyor..

kendinden ödün verme. ben kötü de bilinsem vermem. istemeyen çeker gider. hiç rol yapamıcamm. :19:

biraz şans biraz kader biraz da bayanların tavrı işte canım ya..

kendimden örnek vereyim. ben kimi zaman asabiyim. sevgilime bi yanlışını asabi bi şekilde söylerim arkadaşlarının yanlışlarını eleştiririm. o da bana hep sen fesatsın der. amaa gel gör ki o bayan arkadaşları hep arkamızdan konuşur (kulağıma geliyor) onun yüzüne ise hep olumlu mutlu neşeli şekilde konuşurlar. ben ne desem boş onlara melek muamelesi yapılıyor..

kendinden ödün verme. ben kötü de bilinsem vermem. istemeyen çeker gider. hiç rol yapamıcamm. :19:

Aynen canım. En doğrusu kendinden ödün vermemek :) En iyisi.

leonela, neden o serkanla leylanın fotosunu sildin?

iyi niyetle yaptın belli ama, kız arkadaşı saf gibi yaşıyo bişeyden haberi olmadan, göreceği varsa görseydi keşke...

ah bir anlasam nasil oluyor bu is .. haksizlik bu biliyorum..

benim kuzenim mesala..cikmadigi kimse kalmadi hepde aldatti sevgilierini hic sevmedi ama hep sevildi ve onu yine cok seven ve bu defa sevdigi biri ilse birlikte yani evli.. birde bebekleri oldu..

benim 1tek sevglim oldu oda sevdigime pisman etti..hergün aglatti beni.. askimi bitirdi simdide geri istiyor beni .. demekki sevmeyeceksin arkadas..sevme sevil degerli ol..!!

sevmiyorsam da niye beraber olayim o kisiyle.. pöf yaa..

leonela, neden o serkanla leylanın fotosunu sildin?

iyi niyetle yaptın belli ama, kız arkadaşı saf gibi yaşıyo bişeyden haberi olmadan, göreceği varsa görseydi keşke...

Canım, sildim çünkü o kız çok paranoya yapmış ve fazlası ile yıpranmış bir kız zaten.
Maalesef ki Serkan'ın bir şeyler karıştırdığını o da biliyor zaten ama susuyor çünkü Serkan'ı çok seviyor.
Herşeyden haberi var yani. Aslına bakarsan silmemdeki tek etken o kız değil, Leyla'nın sevgilisi olduğu için, iyice damgayı yememesiydi.
Tamam Leylanın Serkan a ilgisini herkes fark ediyor ortamdaki ama o fotoğraf biraz fazlaydı.

ah bir anlasam nasil oluyor bu is .. haksizlik bu biliyorum..

benim kuzenim mesala..cikmadigi kimse kalmadi hepde aldatti sevgilierini hic sevmedi ama hep sevildi ve onu yine cok seven ve bu defa sevdigi biri ilse birlikte yani evli.. birde bebekleri oldu..

benim 1tek sevglim oldu oda sevdigime pisman etti..hergün aglatti beni.. askimi bitirdi simdide geri istiyor beni .. demekki sevmeyeceksin arkadas..sevme sevil degerli ol..!!

sevmiyorsam da niye beraber olayim o kisiyle.. pöf yaa..

Valla aynen, sevmeden de nasıl birlikte olacaksak ? Ben de bunu anlamıyorum işte :S

Valla aynen, sevmeden de nasıl birlikte olacaksak ? Ben de bunu anlamıyorum işte :S

bilmiyorum ama böyle sacma sapan iliskiler icinde olacagima yalniz kalirim daha iyi.. en azindan kafam agrimaz..

su siralar hoslandigim ve hoslandigini bildigim birisi var hatta konu actim bununla ilgili..cocuk yabanci ama inanirmisin o kadar anlayis dolu o kadar sevgi dolu ki..kendimi ona o kadar yakin hissediyorumki basimi böyle gögsüne yaslasamda kaldirmasam hic diyorum ama birseyler beni frenliyor.. korkuyorum yine kirilmaktan, üzülmekten kendimi zavalli gibi hissetmekten.. :14:

erkekleri umusamayan kızlar daha çok seviliyor çünkü erkekler kovaladıkları kızlardan hoşlanıyor
mesela çıkmadan önce çok mesafelisiniz ama çıktıktan sonra aşk adına tavizler veriyorsunuz adam oraya gitme diyor kıskandı aaa seviyor diye tamam diyorsunuz
diğer kız umursamayan kız hayır demeyi biliyor kendini ezdirmiyor erkek hala onun peşinde çünkü hala o kız çekici hala o kız her dediğini yapan biri değil

belkide sorunun böyle bişeydir canmm

canm sevilmek için hiçbirşey yapmana gerek yok bence..birgün biri aşık olacak umarım istediğin biri olur...bahsettiğin kız gibi görünen kızların ilişkilerine ciddi ilişki demek içn yüzük takmaları yetmez içerde nasıldır o ilişki bilemezsin

Son düzenleme:
bilmiyorum ama böyle sacma sapan iliskiler icinde olacagima yalniz kalirim daha iyi.. en azindan kafam agrimaz..

su siralar hoslandigim ve hoslandigini bildigim birisi var hatta konu actim bununla ilgili..cocuk yabanci ama inanirmisin o kadar anlayis dolu o kadar sevgi dolu ki..kendimi ona o kadar yakin hissediyorumki basimi böyle gögsüne yaslasamda kaldirmasam hic diyorum ama birseyler beni frenliyor.. korkuyorum yine kirilmaktan, üzülmekten kendimi zavalli gibi hissetmekten.. :14:

Yabancı ise sorun yok. Bizim türk erkekleri pek bir öküz. Bence adım atabilirsin canım :)

erkekleri umusamayan kızlar daha çok seviliyor çünkü erkekler kovaladıkları kızlardan hoşlanıyor
mesela çıkmadan önce çok mesafelisiniz ama çıktıktan sonra aşk adına tavizler veriyorsunuz adam oraya gitme diyor kıskandı aaa seviyor diye tamam diyorsunuz
diğer kız umursamayan kız hayır demeyi biliyor kendini ezdirmiyor erkek hala onun peşinde çünkü hala o kız çekici hala o kız her dediğini yapan biri değil

belkide sorunun böyle bişeydir canmm

canm sevilmek için hiçbirşey yapmana gerek yok bence..birgün biri aşık olacak umarım istediğin biri olur...bahsettiğin kız gibi görünen kızların ilişkilerine ciddi ilişki demek içn yüzük takmaları yetmez içerde nasıldır o ilişki bilemezsin

:) Çok doğru canım. Aslına bakarsan ben de bu konularda gitme denilen yere giden biriyim. Ama ben de çok fazla dikkafalıyımdır. Beni de bu yüzden çekmiyor olabilirler :(
Amin inşallah canım, bir gün biri aşık olsun :)

Hoşlandığın insan karşısında rahat olacaksın önce. Terslemek, soğuk davranmak o kadar yanlış bir tavır ki.
O kız kendine çok güveniyor ve kendini çok seviyor.
Doğal olarak her zaman sevilen olacak. Kafa yapısını değiştirmek lazım.
Rahat olduğu, kaybetme korkusu olmadığı için sorun yaşamıyor kız.
:31:

Soylenecek cok sey var ama uzatmiycam. Biktim bu tur konulardan cunku. Leyla mutlu olamaz ama mutlu gorunur cunku mutsuz oldugunun anlasilmasini istemez. O yuzden baska arayislara girer. Serkan da aynisini yapar. Sonra da evlenecegi kizda bekaret arar. Sana gelince beyaz atli prensini beklersin, sadik kalirsin ama yaya kalirsin. Ya dusunce, yasam tarzini degistireceksin Leyla gibi olacaksin ya da yalniz kalacaksin. 22 olsun 32 olsun bekledigin prensle hic bir zaman karsilasmayabilirsin.

P.S. Evlenen ve sevgilisi olan insanlarin hepsi mutlu degil. Oyle olsa bosanmalar, ayriliklar olmazdi.

Back